Facebook Pixel ΑΕΚ - Ολυμπιακός: ΒΟΜΒΑ! Αναβάλλεται ο τελικός του Κυπέλλου ΑΕΚ - Ολυμπιακός - Τι συνέβη το βράδυ του Σαββάτου
Ποδόσφαιρο
| 2020-08-29 21:44:00

ΒΟΜΒΑ! Αναβάλλεται ο τελικός του Κυπέλλου ΑΕΚ - Ολυμπιακός - Τι συνέβη το βράδυ του Σαββάτου

Sportdog Team
ΒΟΜΒΑ! Αναβάλλεται ο τελικός του Κυπέλλου ΑΕΚ - Ολυμπιακός - Τι συνέβη το βράδυ του Σαββάτου

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Ούτε την Κυριακή θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφόρησαν αργά το βράδυ του Σαββάτου, μετά τους Σεμέδο - Τζολάκη και ο Μάξι Λοβέρα των Πειραιωτών βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και σύμφωνα με το πρωτόκολλο ο αγώνας αναβάλλεται.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού θα πρέπει να αποχωρήσουν από το προπονητικό κέντρο του Ρέντη, προκειμένου να μπουν σε απομόνωση στο σπίτι τους για τις επόμενες δύο ημέρες, ενώ Κυριακή και Δευτέρα θα υποβληθούν σε νέα τέστ.

Έτσι λοιπόν, ο... περιβόητος τελικός δεν θα γίνει ούτε τον Αύγουστο και πλέον ψάχνουμε νέα ημερομηνία, που είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί!

Η επιτροπή εκτάκτων θεμάτων της ΕΠΟ θα συνεδριάσει την Κυριακή για να βρει νέα ημερομηνία, ενώ όλα δείχνουν πως θα αλλάξουν και οι συνθήκες που θα κατέβουν οι δύο φιναλίστ, αφού οι δύο ομάδες δεν θα παίξουν με τα περσινά τους ρόστερ, όπως όριζε η διαταγή της ΟΥΕΦΑ για παιχνίδια που θα διεξάγονταν μέχρι τις 31 Αυγούστου!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags