Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερή αποκάλυψη! Μυστική Αστυνομία συνέλαβε τον Μαγκουάιρ στη Μύκονο
| 2020-08-30 21:26:00

Τρομερή αποκάλυψη! Μυστική Αστυνομία συνέλαβε τον Μαγκουάιρ στη Μύκονο

Sportdog Team
Τρομερή αποκάλυψη! Μυστική Αστυνομία συνέλαβε τον Μαγκουάιρ στη Μύκονο

Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ, όπως είναι γνωστό, συνελήφθη στη Μύκονο καθώς, επιτέθηκε σε αστυνομικούς μετά από καυγά έξω από μπαρ και μάλιστα στο δικαστήριο της Σύρου κρίθηκε ένοχος για επίθεση, αντίσταση και απόπειρα δωροδοκίας στις Αρχές και τιμωρήθηκε με 21 μήνες και 10 μέρες με τρία χρόνια αναστολή.

Όπως αναφέρουν οι Άγγλοι, οι Έλληνες αστυνομικοί βρισκόντουσαν στο νησί των ανέμων για να παρακολουθήσουν το εμπόριο ναρκωτικών και το θέμα της «προστασίας» όταν κλήθηκαν για να βοηθήσουν στην κράτηση του διεθνή ποδοσφαιριστή.

Ο Χάρι Μαγκουάιρ βρισκόταν σε ένα μπαρ στη Μύκονο στην περιοχή Φάμπρικα, όταν την αδερφή του, Νταίζη, πλησίασε μια ομάδα Αλβανών ανδρών και φέρεται να της έκαναν ένεση με ναρκωτικό καθώς οι Βρετανοί περίμεναν ένα μικρό βαν.

«Διακινούν ναρκωτικά και προσφέρουν ιερόδουλες»

Η Αστυνομία, όπως αποκαλύπτει η «Sun», ήταν μεταξύ μιας ομάδας 120 ανδρών που στάλθηκε για να παρακολουθεί τη Μύκονο.

«Ο Χάρι Μαγκουάιρ συνελήφθη από μυστική αστυνομία από την ηπειρωτική Ελλάδα που είχε σκοπό να στοχεύσει στο οργανωμένο έγκλημα στη Μύκονο. Το νησί έχει πληθυσμό 15.000 κατοίκων και προσελκύει τρία εκατομμύρια τουρίστες το χρόνο, αλλά και συμμορίες οργανωμένου εγκλήματος που διακινούν ναρκωτικά και προσφέρουν ιερόδουλες. Η έδρα της αστυνομίας της Αθήνας έστειλε για πρώτη φορά τους καλύτερους άντρες της πριν από δύο χρόνια, όταν οι εγκληματίες άρχισαν να "ξεφεύγουν" . Μια μέρα πριν από τη σύλληψη του Μαγκουάιρ, οι αστυνομικοί έκαναν ντου σε ένα παράνομο πάρτι και βρήκαν πολλά κιλά "ροζ κοκαΐνη", ένα συνθετικό ναρκωτικό παρόμοιο με το MDMA και δημοφιλές στους clubbers» αναφέρει το δημοσίευμα.

Μια πηγή κοντά στον παίκτη φέρεται να είπε για τις νέες εξελίξεις: «Εάν πρόκειται για αστυνομία κατά της διαφθοράς, τι κλήθηκαν να κάνουν σε περιστατικό έξω από ένα μπαρ»;

Το πλήρες αστυνομικό δελτίο εναντίον του Χάρι Μαγκουάιρ ισχυρίζεται ότι διέπραξε «επαναλαμβανόμενη σωματική βλάβη», «επαναλαμβανόμενη λεκτική κακοποίηση», «βία εναντίον αστυνομικών» και «δωροδοκία».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags