Facebook Pixel Ολυμπιακός – Κύπελλο Ελλάδας: Έξαλλοι στον Ολυμπιακό με ΕΠΟ – "Άκυρο" για τον τελικό – Χαμός με ΚΕΔ και Κλάτενμπεργκ!
Ποδόσφαιρο
| 2020-08-31 22:53:00

Έξαλλοι στον Ολυμπιακό με ΕΠΟ – "Άκυρο" για τον τελικό – Χαμός με ΚΕΔ και Κλάτενμπεργκ!

Sportdog Team
Έξαλλοι στον Ολυμπιακό με ΕΠΟ – "Άκυρο" για τον τελικό – Χαμός με ΚΕΔ και Κλάτενμπεργκ!

Ολυμπιακός – Κύπελλο Ελλάδας: Την «έκρηξη» του Τάκη Αγραφιώτη προκάλεσε η πρόθεση των ανθρώπων της ΕΠΟ να ορίσει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στις 12/9, δηλαδή πάνω στην ημερομηνία της πρεμιέρας της Super League!

«Δε θα μας τρελάνετε εσείς. Πάτε και ορίζετε τον τελικό την ημέρα που ξεκινάει το πρωτάθλημα και θα κάθεται το ποδόσφαιρο να πληρώνει εκατομμύρια στην ΕΠΟ να ακούει τη γνώμη του κάθε Ψαρόπουλου», ανέφερε ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός!

Μάλιστα, όταν προσπάθησε να μιλήσει ο κ. Ψαρόπουλος, σχολίασε: «Έχεις και εσύ Ψαρόπουλε άποψη; Ό,τι και να κάνεις, τελείωσαν τα μερoκάματα και μην ανοίγεις και πολύ το στόμα σου γιατί είσαι καταγεγραμμένος. Κλείσε λοιπόν το στόμα σου».

Απέσυρε τη στήριξη σε Κλάτενμπεργκ ο Ολυμπιακός

Την απόφαση του Ολυμπιακού να αποσύρει την εμπιστοσύνη του προς τον Κλάτενμπεργκ, γνωστοποίησε ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου, Τάκης Αγραφιώτης, μετά την απόφαση να μείνουν στην ΚΕΔ ο Τριτσώνης και ο Κουκουλάκης (μέχρι τις 31 Οκτωβρίου).

Μάλιστα, με παρέμβασή του στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, τόνισε: «Δυστυχώς ο κ. Κλάτενμπεργκ έχει αποχωρήσει. Θέλω να καταγραφεί στα πρακτικά πως η συμφωνία των Big 4 με την FIFA και την UEFA ήταν πως θα υπάρχουν μόνο ξένοι διαιτητές στην ΚΕΔ και δε θα εμπλέκεται κανένας Έλληνας, ούτε οι κ. Κουκουλάκης και Τριτσώνης, ούτε σαν τεχνικοί σύμβουλοι. Για αυτό το λόγο ο Ολυμπιακός αποσύρει την εμπιστοσύνη του από τον κ. Κλάτενμπεργκ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags