Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Νέες αποχωρήσεις στον Ολυμπιακό - Μυθική ατάκα Χασάν για Ουάρντα - "Έφαγε" Καρλίτος ο Μακέντα!
| 2020-09-01 17:13:00

Νέες αποχωρήσεις στον Ολυμπιακό - Μυθική ατάκα Χασάν για Ουάρντα - "Έφαγε" Καρλίτος ο Μακέντα!

Sportdog Team
Νέες αποχωρήσεις στον Ολυμπιακό - Μυθική ατάκα Χασάν για Ουάρντα - "Έφαγε" Καρλίτος ο Μακέντα!

Ρεσιτάλ Ευάγγελου Μίχου στους "Αδέσποτους" του Alpha 98,9.

Απολαυστική και… γεμάτη ειδήσεις ήταν και σήμερα η εκπομπή των «Αδέσποτων» στον ραδιοφωνικό «αέρα» του Alpha 98.9. Οι Ευάγγελος Μίχος και Άγγελος Κωνσταντούλιας θα σας κρατούν συντροφιά κάθε μέρα για μία ώρα 16.00 – 17.00 και εκτός από γέλιο με τις τρομερές ατάκες τους, θα σας προσφέρουν και πολλές ειδήσεις!

Διαβάστε τα κυριότερα που ακούστηκαν στον ραδιοφωνικό αέρα της εκπομπής του Sportdog.gr την Τρίτη σχετικά με τις πωλήσεις του Ολυμπιακού, το deal του Παναθηναϊκού με Μακέντα και την πρόταση του Ερυθρού Αστέρα, αλλά και τον Έλληνα πιτσιρικά της Σεντ Γκάλεν που θα βρει απέναντί της η ΑΕΚ. Επίσης, υπήρχε ρεπορτάζ για τον ΠΑΟΚ και μία… πιπεράτη αποκάλυψη για Χασάν και Ουάρντα!

** Ο Καμαρά έχει μεγάλη πέραση στην Αγγλία, ο Σεμέδο ακούγεται για Πόρτο και ο Σα περιμένει με το… ένα πόδι στο αεροδρόμιο. Αναμένει να χτυπήσει το τηλέφωνο από τον ατζέντη του, τον Μέντες, για να φύγει.

** Θέμα χρόνου είναι να ανακοινωθεί η μεταγραφή του Πέπε Ροντρίγκες στον Ολυμπιακό. Ο… εκλεκτός του Πέδρο Μαρτίνς έρχεται στην Ελλάδα αύριο, για να περάσει από ιατρικά, να υπογράψει και να ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις στου Ρέντη.

** Η ΑΕΚ στα προκριματικά του Europa League θα βρει απέναντί της τη Σεντ Γκάλεν, στην οποία παίζει ο 18χρονος Λεωνίδας Στεργίου. Είναι δεξί μπακ και στόπερ και θεωρείται μεγάλο ταλέντο. Σίγουρα τσεκάρουν την περίπτωσή του ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός, όμως αυτός θέλει να πάει Αγγλία ή Ιταλία. Λέτε να τον δούμε σε Νάπολι μαζί με Μανωλά και… Παπασταθόπουλο;  Η χρημαστηριακή του αξία σύμφωνα με το transfermarkt είναι στα 2.5 εκατομμύρια ευρώ και είναι «προϊόν» των Ακαδημιών των Ελβετών.

** Όταν είχε ερωτηθεί ο Χασάν του Ολυμπιακού γιατί δεν κάνει παρέα με τον Ουάρντα που είναι και συμπατριώτης του, είχε απαντήσει με μία τρομερή ατάκα. «Καλό παιδί και ο Ουάρντα, αλλά εγώ είμαι παντρεμένος…»!

** Ο ΠΑΟΚ θέλει 7 εκατομμύρια ευρώ για Γιαννούλη, αλλά μέχρι τώρα έχει προτάσεις που φτάνουν στα 3 με 3.5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ για τον Λημνιό έχει μόνο προτάσεις για δανεισμό.

** Ο Φεντερίκο Μακέντα θα πάρει το Νο1 συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό. Κοντά στα 600.000 ευρώ από τα 240.000 που έπαιρνε. Θα είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος στο Τριφύλλι, πάνω από Κουρμπέλη και Καρλίτος. Για τον Ιταλό πάντως υπήρχαν προτάσεις και μάλιστα ο Ερυθρός Αστέρας τον… χρύσωνε για να πάει στη Σερβία. Η πρόταση που είχε κάνει στον παίκτη ήταν καλύτερη από αυτή που ανανέωσε στο Τριφύλλι. Οι Σέρβοι έδιναν στον «Κίκο» 150.000 ευρώ σαν μπόνους υπογραφής, δηλαδή 750.000 ευρώ για τον πρώτο χρόνο, ενώ για τα επόμενα χρόνια οι ετήσιες αποδοχές του θα έφταναν τις 600.000 ευρώ, συν τα μπόνους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέος Ποντένσε! Aυτόν τον εξτρέμ θέλει να φέρει ο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό - Τον έχεις ξανακούσει;



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags