Facebook Pixel Μπαρτσελόνα - Λιονέλ Μέσι: Κινδυνεύει με φυλάκιση ο Μπαρτομέου αν ο Μέσι φύγει ελεύθερος!
Ποδόσφαιρο
| 2020-09-01 20:30:00

Απίστευτα πράγματα στη Μπαρτσελόνα - Πώς ο... Μέσι μπορεί να στείλει τον Μπαρτομέου φυλακή!

Sportdog Team
Απίστευτα πράγματα στη Μπαρτσελόνα - Πώς ο... Μέσι μπορεί να στείλει τον Μπαρτομέου φυλακή!

Μπαρτσελόνα - Λιονέλ Μέσι: Η απαίτηση του Λιονέλ Μέσι να αποχωρήσει από τη Μπαρτσελόνα και μάλιστα ως ελεύθερος έχει προκαλέσεις μεγάλους τριγμούς στην ομάδα της Καταλονίας.

Οι αντιδράσεις προς το πρόσωπο του προέδρου του συλλόγου, Τζουσέπ Μαρία Μπαρτομέου, είναι σφοδρές. Ωστόσο, εκτός από την κριτική των οπαδών, ο Μπαρτομέου δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσει ακόμα και το ενδεχόμενο φυλάκισης σε περίπτωση που ο Μέσι αποχωρήσει όντως ως ελεύθερος!

Αυτό υποστηρίζει ο έγκυρος Ισπανός δημοσιογράφος, Γκιγιέμ Μπαλάγκ, που αναλύει τον λόγο για τον οποίο ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα έχει πολύ σοβαρούς λόγους να μην αφήσει τον Αργεντινό σταρ να αλλάξει ομάδα δίχως χρηματικά οφέλη για τους Μπλαουγκράνα.

Όπως αναφέρει ο Μπαλάγκ, ο Μπαρτομέου θα μπορούσε να κατηγορηθεί για «κακομεταχείριση περιουσιακών στοιχείων», είτε από τον επόμενο πρόεδρο, ο οποίος ενδέχεται να πάρει την θέση του, είτε από τους κατόχους διαρκείας της φετινής σεζόν, αν ο Μέσι τελικά αποχωρήσει από την ομάδα ως ελεύθερος. Εάν δεν δικαιωθεί, μπορεί είτε να καταλήξει στη φυλακή είτε να πληρώσει ένα τεράστιο χρηματικό πρόστιμο.

Με τον τρόπο αυτό, δεν αποκλείεται ο πρόεδρος της Μπάρτσα να έχει την τύχη του προκατόχου του, Σάντρο Ροσέλ, ο οποίος πέρασε 643 ημέρες σε προσωρινή κράτηση σε φυλακή της Μαδρίτης από τον Ιούλιο του 2010 έως τον Ιανουάριο του 2014, για ένα οικονομικό έγκλημα, για το οποίο τελικά αθωώθηκε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags