Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: "Μέσος με 3 γκολ στο λιμάνι - Δεν είναι Γκιλιέρμε - ΠΑΟΚ μπορείς!"
Ποδόσφαιρο
| 2020-09-01 22:49:00

"Μέσος με 3 γκολ στο λιμάνι - Δεν είναι Γκιλιέρμε - Ελλάδα παίζει, Τσάμπιονς Λιγκ; - ΠΑΟΚ μπορείς!"

του Γιώργου Κτενά
"Μέσος με 3 γκολ στο λιμάνι - Δεν είναι Γκιλιέρμε - Ελλάδα παίζει, Τσάμπιονς Λιγκ; - ΠΑΟΚ μπορείς!"

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Αμυντικό μέσο που δεν είναι το κλασικό 6άρι, μάλλον 8άρι με ανασταλτικά στοιχεία, χαρακτήρισε στον sportdog τον Πέπε ο Κώστας Ζάγκας.

Άριστος γνώστης τού πορτογαλικού πρωταθλήματος, ανέλυσε στην περίπτωση του 23χρονου χαφ, ενώ αναφέρθηκε και στην κλήρωση του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα.

"O Πέπε είναι αμυντικός μέσος, αλλά όχι το κλασικό 6άρι που μόνο κόβει την ομάδα. Κάτι σαν 8άρι παίζει αλλά είναι λίγο πιο ανασταλτικός", ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση στο sportdog για τον Πέπε ο Κ. Ζάγκας.

Πώς ήταν η περσινή του παρουσία στην ομάδα;

"Έκανε πολλές συμμετοχές πέρσι αλλά όχι όλες ως βασικός. Έπαιξε και στο Γιουρόπα Λιγκ 10 παιχνίδια με τη φανέλα της Γκιμαράες. Στο πρωτάθλημα έπαιξε 31 ματς, τα 22 ως βασικός, ενώ είναι από τα χαφ που σκοράρουν καθώς είχε και 3 γκολ".

Είναι από τους παίκτες που μπορεί να έρθει στον Ολυμπιακό και να παίξεις βασικός, να δώσει ώθηση στην καριέρα του και στη συνέχεια να βγάλει μια καλή μεταγραφή;

"Αρχικά να πω ότι είναι διεθνής με τις μικρές ομάδες τής εθνικής Πορτογαλίας. Πιστεύω ότι μπορεί να δώσει ώθηση στην καριέρα του μέσω του Ολυμπιακού, όπως κάθε παίκτης από τις μικρο-καλές ομάδες της Πορτογαλίας. Το δικό τους πρωτάθλημα είναι πιο ανταγωνιστικό, αν ένας παίκτης είναι βασικός και κάνει τη διαφορά στην Πορτογαλία τότε σίγουρα μπορεί να το κάνει και στην Ελλάδα. Αυτό όσον αφορά το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος, δεν μπορώ να πω με βεβαιόητα για το επίπεδο του Τσάμπιονς Λιγκ".

Τέλος, θέλω να μου πεις δύο πράγματα για την κλήρωση του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα.

"Η Μπενφίκα είναι διαφορετική ομάδα σε σχέση με αυτή που έχασε τα πάντα στο φινάλε της σεζόν. Ο Ζεσούς έχει αλλάξει όλη την ψυχολογία στην ομάδα, για εμένα είναι ο καλύτερος Πορτογάλος προπονητής. Η Μπενφίκα με τον Ζεσούς έχει παίξει μπαλάρα. Θεωρώ ότι αν υπάρχει κάτι για να εκμεταλλευτεί o ΠΑΟΚ είναι ο βαθμός ετοιμότητας που δεν έχει η Μπενφίκα. Το πρωτάθλημά τους αρχίζει στις 20 Σεπτέμβρη και μέχρι στιγμής έχουν παίξει μόνο φιλικά. Είναι σημαντικό, επίσης, το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ παίζει στην Τούμπα. Αν ήταν το παιχνίδι στο Ντα Λουζ δεν ξέρω αν θα είχε ελπίδα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τρομερές εξελίξεις! Ετοιμάζει απίθανη συμφωνία ο Σαββίδης - Γίνεται... Ολυμπιακός ο ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags