Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Επίθεση" ΟΣΦΠ σε Κλάτενμπεργκ - "Είμαστε η μεγαλύτερη ομάδα στη χώρα και.. - Θα φταίτε για όλα"!
| 2020-09-01 22:12:00

"Επίθεση" ΟΣΦΠ σε Κλάτενμπεργκ - "Είμαστε η μεγαλύτερη ομάδα στη χώρα και... - Θα φταίτε για όλα"!

Sportdog Team
"Επίθεση" ΟΣΦΠ σε Κλάτενμπεργκ - "Είμαστε η μεγαλύτερη ομάδα στη χώρα και... - Θα φταίτε για όλα"!

Ολυμπιακός: Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός κάνει ευθεία επίθεση στον πρόεδρο της ΚΕΔ , Μαρκ Κλάτενμπεργκ και ζητάει να βγουν όλα στη φορά και να λογοδοτήσει για τις τελευταίες αποφάσεις του!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ξεκαθάρισε δια του εκπροσώπου της χθες ότι απέσυρε την εμπιστοσύνη της στον Μαρκ Κλάτενμπεργκ, διότι δυστυχώς ξεκίνησε τη θητεία του ως Πρόεδρος της ΚΕΔ ακόμα χειρότερα και από τον προκάτοχό του κ. Περέιρα.

Αρχικά, έφερε αιφνιδιαστικά και εκτός ημερήσιας διάταξης ένα θέμα στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ώστε να εγκριθεί η ακατανόητη απόφασή του, να ανακυκλώσει ως συμβούλους του στην ΚΕΔ τα πρόσωπα που είναι υπαίτια για τις χειρότερες ημέρες της ελληνικής διαιτησίας. Στη συνέχεια θεώρησε σωστό να βγάλει και καταγγελτική ανακοίνωση κατά της μεγαλύτερης ελληνικής ομάδας και μιας εξ αυτών που τον επέλεξε για τη χρυσοπληρωμένη του θέση.

Για να είναι ξεκάθαρο σε όλους και πρώτα από όλα στον ίδιο τον κύριο Κλάτενμπεργκ, στην ΕΠΟ, στους αρμόδιους φορείς και σε όλους τους Έλληνες φιλάθλους, ο λόγος που ήρθε στην Ελλάδα ο κ. Κλάτενμπεργκ είναι γιατί συνομολόγησαν οι πάντες ότι για να πάμε μπροστά πρέπει να ξηλωθεί το σύστημα των διαιτητών-υπαλλήλων συγκεκριμένων συμφερόντων και ότι χρειαζόμαστε έναν άνθρωπο που θα έχει επιλεγεί από τους «Big 4» ακριβώς με αυτή την εντολή.

Αυτό είχε δηλώσει και ο ίδιος στη συνέντευξη πριν την πρόσληψή του, ότι θα τα αλλάξει όλα στην ελληνική διαιτησία. Μάλιστα, ρητός και σαφής όρος της συμφωνίας ήταν ο κύριος Κλάτενμπεργκ να έχει μόνο ξένους συνεργάτες ώστε να αποφύγει ακριβώς τις πιέσεις που αναφέρει στην ανακοίνωσή του.

Αντιθέτως, είδαμε πως επέλεξε πέντε Έλληνες που βαφτίστηκαν «σύμβουλοι» και όλως τυχαίως είναι ακριβώς οι ίδιοι πέντε που απασχολούσε και ο προκάτοχός του κ. Περέιρα. Οι κ.κ. Τριτσώνης, Κουκουλάκης, Καλύβας, Λώλης και Ιωσηφόγλου λοιπόν μετά τη χθεσινή απόφαση του κ. Κλάτενμπεργκ παραμένουν συνεργάτες της ΚΕΔ. Έτσι, αντί λοιπόν ο κ. Κλάτενμπεργκ να μας απευθύνεται με απαράδεκτο ύφος και ενώ μάλιστα επικαλείται έννοιες όπως η διαφάνεια, μπορεί να μας απαντήσει σήμερα γιατί χθες κώφευε στις ίδιες ερωτήσεις μας, για το ποιος του υπέδειξε αυτούς τους πέντε συνεργάτες και την παραμονή τους; Είδε άλλους ενδιαφερόμενους για τις θέσεις αυτές και αν ναι, ποιους και με ποια κριτήρια επέλεξε ακριβώς τους ίδιους πέντε συνεργάτες του κ. Περέιρα;

Όλα στο φως κ. Κλάτενγμπεργκ, να λάμψει η αλήθεια και να λογοδοτήσετε για τις αποφάσεις σας.

Να τονίσουμε μάλιστα στον κ. Κλάτενμπεργκ ότι σίγουρα δεν θα μας πει ποιος θα είναι ο προπονητής μας, αλλά ο Ολυμπιακός, ως η μεγαλύτερη -σε όλα τα επίπεδα- ελληνική ομάδα έχει άποψη για το ότι δεν πρέπει να είναι συνεργάτες του, αυτοί που χρεωκόπησαν την ελληνική διαιτησία και εν γένει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Περαιτέρω, επειδή ο κ. Κλάτενμπεργκ γνωρίζει ότι για να προσληφθεί πέρασε συνέντευξη και από εμάς, προφανώς και αντιλαμβάνεται ότι έχουμε λόγο για τις πράξεις του και τις επιλογές του όταν αναιρεί αυτά για τα οποία δεσμεύθηκε, δηλαδή να αλλάξει την ελληνική διαιτησία.

Ωστόσο, ακολουθώντας μία έτοιμη και ήδη αποτυχημένη συνταγή, το μόνο βέβαιο είναι ότι θα συνδέσει το όνομά του και την τύχη του με αυτούς που πλήγωσαν ανεπανόρθωτα το ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια, οδηγούμενος με βεβαιότητα σε παταγώδη αποτυχία.

Αντί να μιλάτε δημοσίως συνεχώς κ. Κλάτενμπεργκ, πρέπει να δουλέψετε σκληρά και να κάνετε πράξη αυτά για τα οποία προσληφθήκατε με τις παχυλές αμοιβές σας και όχι να συνεχίσετε το «έργο» του εκδιωγμένου από το ελληνικό ποδόσφαιρο προκατόχου σας.

Σας καλούμε άμεσα να ανακαλέσετε την απόφασή σας για τους πέντε συνεργάτες του κ. Περέιρα άλλως σας καθιστούμε αποκλειστικά και προσωπικά υπεύθυνο για τις συνέπειες αυτής της μεθοδευμένης απόφασης στην ελληνική διαιτησία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags