Facebook Pixel Γιώργος Βαγιαννίδης: Τακίμι με Χακίμι ο Βαγιαννίδης - Η χημεία με τον "Μίστερ 40 εκατ."
| 2020-09-02 16:20:00

Τακίμι με Χακίμι ο "Βάγια" - Χημεία με τον "Μίστερ 40 εκατ." - Συμφώνησε με Κόντε - Εκεί δανεικός

Sportdog Team
Τακίμι με Χακίμι ο "Βάγια" - Χημεία με τον "Μίστερ 40 εκατ." - Συμφώνησε με Κόντε - Εκεί δανεικός

Ο Γιώργος Βαγγιανίδης είναι από την Δευτέρα… κάτοικος Μιλάνου και «πολίτης» Ιντερ.  Μάλιστα ο 19χρονος δεξιός μπακ χαφ για πρώτη φορά σήμερα το πρωί (στις 10), βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο του Πόρτο Νουέβα και έκανε την παρθενική του προπόνηση ως «νερατζούρι». Όχι  μόνος του αλλά μαζί με άλλους τρεις από τους νέους συμπαίκτες του, εκ των οποίων οι δυο είναι διάσημοι.  

Η πρώτη της Ιντερ για την νέα σεζόν είναι προγραμματισμένη για τις 7 του Σεπτέμβρη αλλά ο Γιώργος Βαγιαννίδης μαζί με τον επίσης νεοαποκτηθέντα Αχράφ Χακίμι (μεταγραφή από την Ρεάλ Μαδρίτης) και τους Ναιγκολάν, Σαλσέντο (επέστρεψαν από τον δανεισμό τους σε Κάλιαρι και Τζένοα), αποτελούν ένα 4μελές γκρούπ που ξεκίνησε νωρίτερα , με πρόγραμμα του Κόντε. Μένουν και οι 4 στο ίδιο ξενοδοχείο, μετακινούνται με το ίδιο μίνι μπας, κάνουν μαζί γυμναστήριο! 

Όπως μάθαμε ο Βαγιαννίδης έχει προλάβει ήδη να γίνει…τακίμι με τον Χακίμι. Με τον κύριο 40 εκατ. Ευρώ που προορίζεται για βασικός δεξιός μπακ χαφ στην νέα Ιντερ, ο 19χρονος πρώην άσος του Παναθηναϊκού  «κόλλησαν» με το καλημέρα και κυριολεκτικά ο «Βάγια» τον λάτρεψε αφού βρήκαν αμέσως χημεία. Δίδυμο πρώτα εκτός γηπέδου, κάτι που μπορεί να λειτουργήσει και στην ομάδα. Άλλωστε και η ηλικιακά βρίσκονται κοντά αφού ο Χακίμι είναι 22χρονος. 

Από εκεί και πέρα ο Βαγιαννίδης όπως και οι Χακίμι, Ναϊγκολάν, Σαλσέντο υποβλήθηκαν την Τρίτη σε τεστ κορωνοϊού κι αφού βγήκαν αρνητικοί ξεκίνησαν προπονήσεις. Τον «Βάγια» συνοδεύει στο Μιλάνο ο ατζέντης του Ζήσης Βρύζας ενώ μέχρι την Κυριακή αναμένεται να γίνει και η ανακοίνωση παρουσίασή του από την Ιντερ. 

Ο Βαγιαννίδης θα ξεκινήσει κανονικά και θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της Ιντερ με τον Αντόνιο Κόντε και μετά , σε συνεννόηση με τον 19χρονο μπακ θα αποφασιστεί αν μείνει στο ρόστερ των «νερατζούρι» ή θα παραχωρηθεί δανεικός για να πάρει παιχνίδια σε ομάδες που συνεργάζεται από την Ιντερ. Τέτοιες είναι η Κάλιαρι, Τζένοα από την Serie A’ αλλά υπάρχουν  και εκτός Ιταλίας, σε πρωταθλήματα της Κεντρικής Ευρώπης! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Είδηση ΒΟΜΒΑ για τεράστιο ελληνικό σύλλογο - Αλλάζει όνομα - Έτοιμο το μεγάλο deal!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags