Facebook Pixel Ολυμπιακός: Έρχεται "νέος Καμαρά" στο λιμάνι - Μπακ-ρουκέτα!
| 2020-09-03 10:14:00

Νέος Καμαρά στο λιμάνι! Φέρνει μπακ-ρουκέτα - Έπαιζε... Β’ Εθνική - Πληρώνει τη Λιόν ο Μαρινάκης!

του Παναγιώτη Νικολάου
Νέος Καμαρά στο λιμάνι! Φέρνει μπακ-ρουκέτα - Έπαιζε... Β’ Εθνική - Πληρώνει τη Λιόν ο Μαρινάκης!

Ο Ολυμπιακός προχωρά τον μεταγραφικό του σχεδιασμό, καλύπτοντας τις "τρύπες" που απομένουν προκειμένου να φτιάξει ένα ρόστερ που θα του επιτρέψει να είναι και τη νέα σεζόν το ίδιο ανταγωνιστικός με την προηγούμενη.

Ασφαλώς στις προτεραιτητες των Πειραιωτών τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν είναι η θέση του δεξιού μπακ, εκεί όπου αποκτήθηκε ο Ραφίνια για να πάρει φανέλα βασικού. Ωστόσο, πίσω από τον Βραζιλιάνο ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει μια αξιόπιστη εναλλακτική, συνεπώς οι Ερυθρόλευκοι θα κινηθούν για την απόκτηση ενός ακόμα δεξιού οπισθοφύλακα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στα υπ' όψιν του Ολυμπιακού εξακολουθεί να βρίσκεται ο Ζεντεόν Καλουλού, ένα όνομα που "παίζει" στα ρεπορτάζ της ομάδας εδώ και αρκετό.

Μάλιστα, καλά ενημερωμένες πηγές αναφέρουν πως ο 23χρονος θεωρείται ως το πρώτο φαβορί ώστε να αποτελέσει το back-up του Ραφίνια στην "ερυθρόλευκη" άμυνα.

Ο Καλουλού κατέγραψε πέρυσι 19 συμμετοχές με ένα γκολ και μία ασίστ στην "κουτσουρεμένη" Ligue 2 της Γαλλίας για λογαριασμό της Αζαξιό, με την οποία ο Ολυμπιακός διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις.

Από εκεί έφτασαν στον Πειραιά οι Παπ Αμπού Σισέ και Μαντί Καμαρά. Στη γαλλική ομάδα παραχωρήθηκε δανεικός ο Αμντουλαγέ Κεϊτά, ενώ πέρυσι τη φανέλα της φόρεσαν, επίσης ως δανεικοί, οι Φοντέ Καμαρά και Ούγκο Κάιπερς.

Όπως καταλαβαίνει κανείς, σε περίπτωση που οι Πειραιώτες αποφασίσουν να κάνουν δικό τους τον Καλουλού, η αγαστή συνεργασία τους με την Αζαξιό θα αποτελέσει καθοριστικό παράγοντα για την επίτευξη συμφωνίας.

Το μόνο "εμπόδιο" στην όλη υπόθεση είναι πως ο παίκτης προέρχεται από τις ακαδημίες της Λιόν, που διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης ύψους 30% για το νεαρό μπακ. Γεγονός που ίσως αυξήσει κάπως τις οικονομικές απαιτήσεις της Αξαζιό, με δεδομένο πως το 30% του ποσού της μεταγραφής θα το καρπωθεί η Λιόν.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags