Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Νέες βόμβες Μίχου στους Αδέσποτους: Άκυρο στον Ολυμπιακό για τον ΠΑΟΚ και γιατί κλείνει το PAOKtv!
| 2020-09-03 18:06:00

Νέες βόμβες Μίχου στους Αδέσποτους: Άκυρο στον Ολυμπιακό για τον ΠΑΟΚ και γιατί κλείνει το PAOKtv!

Του Αδέσποτου
Νέες βόμβες Μίχου στους Αδέσποτους: Άκυρο στον Ολυμπιακό για τον ΠΑΟΚ και γιατί κλείνει το PAOKtv!

Απολαυστική και… γεμάτη ειδήσεις ήταν και σήμερα η εκπομπή των «Αδέσποτων» στον ραδιοφωνικό «αέρα» του Alpha 98.9. Οι Ευάγγελος Μίχος και Άγγελος Κωνσταντούλιας θα σας κρατούν συντροφιά κάθε μέρα για μία ώρα 16.00 – 17.00 και εκτός από γέλιο με τις τρομερές ατάκες τους, θα σας προσφέρουν και πολλές ειδήσεις!

Διαβάστε τα κυριότερα που ακούστηκαν στον ραδιοφωνικό αέρα της εκπομπής του Sportdog.gr και τα οποία αφορούσαν τη μεταγραφή του Ζίφκοβιτς στον ΠΑΟΚ και το… άκυρο στον Ολυμπιακό, τις επόμενες μεταγραφές των Πειραιωτών, αλλά και το μέλλον του PAOKTV.

** Παίκτης του ΠΑΟΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Άντριγια Ζίβκοβιτς που έφτασε σε συμφωνία με τον Δικέφαλο και πλέον αναμένεται στην Θεσσαλονίκη για να περάσει από ιατρικά και να υπογράψει. Ο 24χρονος άσος έμεινε ελεύθερος από την Μπενφίκα πριν λίγες ημέρες και αφού μίλησε με τον Αμπέλ Φερέιρα, αποφάσισε να ντυθεί ξανά στα ασπρόμαυρα. Μην ξεχνάτε άλλωστε πως πρόκειται για… παιδί της Παρτιζάν!

Γι’ αυτό πιθανότατα ο Ζίβκοβιτς (μαζί με το οικονομικό…) απέρριψε τον Ολυμπιακό και αποφάσισε να έρθει στην Ελλάδα για τον ΠΑΟΚ, παρότι είχε επαφές με τους Πειραιώτες. Από το Λιμάνι προσέγγισαν τον Σέρβο εξτρέμ, αφού ψάχνουν παίκτη με αυτά χαρακτηριστικά (παίζει εξτρέμ, οκτάρι και υπό προϋποθέσεις πίσω από τον επιθετικό) αλλά ο ποδοσφαιριστής προτίμησε τον Δικέφαλο.

Από εκεί και πέρα, η μεταγραφή Ζίφκοβιτς φέρνει… ντόμινο εξελίξεις στον ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα, υπάρχει η εκτίμηση πως αν αποκτηθεί ο 24χρονος άσος, θα φύγει από τον ΠΑΟΚ μέσα στον Σεπτέμβριο ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, παρά το γεγονός ότι ανανέωσε μόλις πέρυσι το συμβόλαιό του!

** Η συμφωνία του ΠΑΟΚ είναι οριστική με τη NOVA. Οικονομικά μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 8 εκατομμύρια ευρώ και ο Δικέφαλος τα… χρειάζεται, για να εμφανίσει τη συμφωνία για το FFP. Η πρόκριση επί της Μπεσίκτας του έφερε 10 εκατομμύρια έσοδα και όντως οι Θεσσαλονικείς πήραν βαθιά ανάσα, όμως έχουν ακόμα δρόμο.

** Μετά τη μεταγραφή του Πέπε, ο Ολυμπιακός είναι κοντά σε συμφωνία με τον Γιοάν Εμβιλά, που αγωνίζεται επίσης στις θέσεις "6" και "8". Πληροφορίες αναφέρουν πως επήλθε συμφωνία μεταξύ του παίκτη και των Πειραιωτών για συμβόλαιο κοντά στο 1,8 εκατ. τον χρόνο, που θα είναι το υψηλότερο στην ομάδα. Απομένει να τα βρει ο Ολυμπιακός με τη Σεντ Ετιέν, καθώς ο Γάλλος έχει συμβόλαιο. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει δώσει την έγκρισή του και πρόκειται για μια υπόθεση που δουλεύεται από το γαλλικό lobby των Μοντεστό, Ανιγκό και Καρεμπέ.

** Σύμφωνα με τον... Γλυφαδιώτικο αστικό μύθο, η Ελληνίδα σύζυγος του Καρίμ Ανσαριφάρντ έπαιξε ρόλο στη μεταγραφή του παίκτη στην ΑΕΚ, καθώς γνωρίζεται πολύ καλά με τη σύζυγο του Ίλια Ίβιτς, Ελένη Πετρουλάκη.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βουίζει" η Θεσσαλονίκη για Βιεϊρίνια - Νέα εξέλιξη με τον Πορτογάλο - Τόσα χρήματα του δίνουν!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags