Facebook Pixel Τρελά λεφτά στον Οικονόμου - Μπέτο και... ΠΑΟΚ
| 2020-09-04 12:00:00

Τρελά λεφτά στον Οικονόμου - Πού θα πάει ο Κουλούρης - Εθνική χωρίς Ολυμπιακό - Μπέτο και... ΠΑΟΚ

Οι Μιχείες
Τρελά λεφτά στον Οικονόμου - Πού θα πάει ο Κουλούρης - Εθνική χωρίς Ολυμπιακό - Μπέτο και... ΠΑΟΚ

Πρεμιέρα απο σήμερα στο sportdog της στήλης "Μιχείες", με την υπογραφή του Ευάγγελου Μίχου. Μια αμιγώς παρασκηνιακή στήλη, που σήμερα... φιλοξενεί ως πρωταγωνιστές τους Οικονόμου - Ζέκα - Μακέντα - Αποστολόπουλο - Κουτσολιάκο - Φαν'τ Σιπ - Κουλούρη - Μπέτο και έχει μια... θεωρία συνωμοσίας για τη "στοχοποίηση" - αποκλεισμό απο την 11άδα της "γαλανόλευκης" συγκεκριμένης προέλευσης παικτών.

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

1. Ο Μάριος Οικονόμου (η στήλη εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες από τις υπογραφές και τις παρουσιάζει παρακάτω) στην Κοπεγχάγη θα έχει το έκτο (6ο) πιο ακριβό συμβόλαιο της ομάδας. Και σίγουρα θα καθαρίζει περισσότερα χρήματα απο τις 350.000 της ΑΕΚ. Η Κοπεγχάγη είχε συμβόλαιο και 1,2 εκατ. ευρώ (το υψηλότερό της), ενώ το δεύτερο πιο ακριβό είναι του Ζέκα με 1 εκατομμύριο. Ο Ζέκα που έγινε αρχηγός εκεί και είναι φίλος του Μάριου Οικονόμου (από την Εθνική Ελλάδας).

2. Μάλιστα, στην Κοπεγχάγη ο ατζέντης Αντώνης Αποστολόπουλος είχε προτείνει και τον Φεντερίκο Μακέντα (είναι ο Έλληνας εκπρόσωπός του σε συνεργασία με το γραφείο των Ραιόλα). Πριν από τον Οικονόμου (είναι δουλειά των δυο τελευταίων εβδομάδων) και αρκετά πριν ο Ιταλός φορ είχε δεχθεί την πρόταση του Αλαφούζου για ανανέωση του συμβολαίου του.

3. Εξακόσια (600) χιλιάρικα τον χρόνο καθαρίζει στην Τουλούζ ο Ευθύμης Κουλούρης. Κι ας υποβιβάστηκε στη Ligue 2 η ομάδα του. Περίπτωση δανεισμού του δεν συζητάει προς το παρόν (κάτι που μάλλον θα βόλευε τον διεθνή Έλληνα φορ), ενώ και οι απαιτήσεις της για πώληση είναι πάνω από 3,5 εκατ. ευρώ. Ο Κουλούρης ήταν βασικός, παίζοντας στη φυσική του θέση, σέντερ φορ (ο Κουμπουαρέ πέρσι τον χρησιμοποιούσε 10άρι), στην ήττα της Τουλούζ με 5-3 από την Γκρενόμπλ. Στην Εθνική πάντως ο Φαν'τ Σιπ, χθες βράδυ στη Σλοβενία, τον ξέχασε στον πάγκο, ενώ φουνταριστοί έπαιξαν ο Παυλίδης και αλλαγή του ο Φούντας.



4. Δεν θυμάμαι την τελευταία 15ετία σε επίσημο παιχνίδι της Εθνικής να μην ξεκινάει και να μην παίζει κάνενας ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού (με εξαίρεση τον Μασούρα, μπήκε αλλαγή στο 86') και να μην παίζει κανένας πελάτης του ατζέντη Πολ Κουτσολιάκου. Περίεργες ως αμφιλεγόμενες συμπτώσεις και αποφάσεις. Άραγε έργο Φαν'τ Σιπ ή επηρεάστηκε κι από τους συμβούλους του; Ή μήπως ήταν και κάποιο είδος μηνύματος;

5. Ο Μπέτο που προτάθηκε στον Ολυμπιακό ως ελεύθερος είναι ομόσταβλος στο ίδιο μανατζερικό πορτογαλικό γραφείο με τους Βαρέλα, Ροντρίγκο του ΠΑΟΚ και τoν πρώην "ασπρόμαυρο" Tζάλμα Κάμπος. Ο 38χρονος Πορτογάλος κίπερ ήταν τρία χρόνια στην Τουρκία για λογαριασμό της Γκόζτεπε, κάνοντας γεμάτες σεζον (plus 30 ματς κάθε χρόνο). Έχοντας περάσει από Σεβίλλη και Πόρτο και πριν πάει στην Τουρκία θεωρούνταν απο τις καλές και πλέον αξιόπιστες περιπτώσεις πανευρωπαικά για ρεζέρβα τερματοφύλακα.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags