Facebook Pixel Βόμβες στο Περιστέρι! Παίρνει Χριστοδουλόπουλο, Μπρούνο
| 2020-09-04 16:00:00

Βόμβες στο Περιστέρι! Παίρνει Χριστοδουλόπουλο, Μπρούνο - Φορ ο Λάζαρος "τελειώνει" τον Βέλλιο!

Του Αδέσποτου
Βόμβες στο Περιστέρι! Παίρνει Χριστοδουλόπουλο, Μπρούνο - Φορ ο Λάζαρος "τελειώνει" τον Βέλλιο!

O Ατρόμητος "χτυπάει" τόσο τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, που έχει μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, όσο και τον Μπρούνο, ο οποίος ετοιμάζεται να φύγει με "φύλλο πορείας" δανεισμού από τους Πρωταθλητές Ελλάδας. 

Τα δυο αυτά πολύ δυνατά ονόματα έχουν ήδη γραφτεί στο ρεπορτάζ της ομάδας των δυτικών προαστίων. Η... διπλή είδηση είναι αλλού και σας τη σερβίρει σήμερα ο "σκύλος". 

Ο Νταμίρ Κάναντι έχει μιλήσει προσωπικά τόσο με τον Λάζαρο, όσο και με τον Μπρούνο, και έχει εισηγηθεί την απόκτηση και των δύο στους Σπανό - Αγγελόπουλο. Και στο ρητορικό ερώτημα πώς θα συνυπάρξουν - πού θα χωρέσουν, η απάντηση είναι πως ο Αυστριακός κόουτς προορίζει τον Λάζαρο για την κορυφή της επίθεση, για την ακρίβεια σαν φορ! 

Γιατί όμως, καθυστερεί η απόκτησή τους και ειδικά του Χριστοδουλόπουλου, ο οποίος ήταν να κλείσει από την αρχή της εβδομάδας; Ο Ατρόμητος θέλει να απαλλαγεί από το συμβόλαιο του "κομμένου" Ενσικουλού (120.000 ευρώ ετησίως), ενώ ο Κάναντι δεν δείχνει να υπολογίζει τον Βέλλιο, που έχει το πιο υψηλό συμβόλαιο στο Περιστέρι (κοντά στα 150 χιλιάρικα). Και ο Βέλλιος ωθείται στην πόρτα της εξόδου. 

Κατά συνέπεια πρέπει πρώτα ο Aτρόμητος να απαλλαγεί από το συμβόλαιο του Ενσικουλού και στη συνέχεια να βρεθει ομάδα για τον Βέλλιο, ώστε να γίνβουν κάτοικοι Περιστερίου τόσο ο Λάζαρος όσο και ο Mπρούνο. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως ο Βραζιλιθάνος τρενάρει συνέχεια τη συμφωνία με τον Άρη αφού προτιμάει να μείνει στην Αθήνα και να ξανασυνεργαστεί με τον "μεντορά" του, τον Κάναντι.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags