Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Εκεί θα πάει ο Μπακασέτας - Ποιος τα… σκάει για Λιβάγια - "Τρώει" τον Πέπε ο Εμβιλά!
| 2020-09-04 18:11:00

Εκεί θα πάει ο Μπακασέτας - Ποιος τα… σκάει για Λιβάγια - "Τρώει" τον Πέπε ο Εμβιλά!

Του Αδέσποτου
Εκεί θα πάει ο Μπακασέτας - Ποιος τα… σκάει για Λιβάγια - "Τρώει" τον Πέπε ο Εμβιλά!

Ολυμπιακός - ΑΕΚ:Απολαυστική και… γεμάτη ειδήσεις ήταν και σήμερα η εκπομπή των «Αδέσποτων» στον ραδιοφωνικό «αέρα» του Alpha 98.9. Οι Ευάγγελος Μίχος και Άγγελος Κωνσταντούλιας θα σας κρατούν συντροφιά κάθε μέρα για μία ώρα 16.00 – 17.00 και εκτός από γέλιο με τις τρομερές ατάκες τους, θα σας προσφέρουν και πολλές ειδήσεις!

Διαβάστε τα κυριότερα που ακούστηκαν στον ραδιοφωνικό αέρα της εκπομπής του Sportdog.gr και τα οποία αφορούσαν την επόμενη ομάδα του Τάσου Μπακασέτα, το… σήριαλ Μάρκο Λιβάγια στην Τουρκία και τη μεταγραφή του Εμβιλά στον Ολυμπιακό.

** Στο τέλος του Σεπτεμβρίου το πιθανότερο είναι πως ο Τάσος Μπακασέτας θα φύγει από τη Μπασάκσεχίρ και θα πάει στη Φενέρ. Εκεί που είναι προπονητής ο πρώην του Ολυμπιακού, Έρολ Μπουλούτ.

** Δεν υπάρχει θέμα Μάρκο Λιβάγια και Φενέρ. Οι Τούρκοι έχουν οικονομικά προβλήματα και μπορούν να δώσουν μέχρι 2-2.5 εκατ. ευρώ στην ΑΕΚ. Τον Κροάτη αντίθετα μπορούν να τον καλύψουν οικονομικά, το συμβόλαιό του δηλαδή, αλλά όχι την Ένωση. Ωστόσο, Μπασάκσεχίρ και Γαλατά έχουν τη δυνατότητα να κινηθούν για τον Λιβάγια, όπως λένε τουλάχιστον στην Τουρκία.

*Γιατί ο Μαρτίνς θέλει και τον Εμβιλά, ενώ έχει ήδη κλείσει τον Πέπε για την ίδια θέση; Παίζει ρόλο η μεγάλη εμπειρία του Γάλλου, τη στιγμή που ο Πορτογάλος δεν είναι... εγγυημένο πως θα "βγει" αμέσως στον Ολυμπιακό. Είναι λογικό οι Πειραιώτες να θέλουν να επενδύσουν στο συνδυασμό ένος έμπειρου παίκτη και ενός ακόμη, πιο άπειρου και εξελίξιμου. Η σεζόν είναι γεμάτη για τους Πειραιώτες, με τον Μαρτίνς να επιθυμεί ένα μεγάλο ρόστερ, ενώ το κενό του Γκιλιέρμε, που ήταν ο "εγκέφαλος" της περσινής ομάδας, δεν είναι εύκολο να καλυφθεί.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βουίζει" η πιάτσα για μεγάλη μεταγραφή - Ο μόνος που ξεχώρισε με την Εθνική - Μεγάλη πρόταση!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags