Facebook Pixel Ατρόμητος: Η επιστροφή του Νταμίρ Κάναντι στον Ατρόμητο συνοδεύτηκε με μεγάλο ενθουσιασμό
| 2020-09-05 10:30:00

Bόμβα! Tελειώνει κορυφαίος φορ - Τον "καθαρίζει" ο κόουτς - Μίλησε με άλλη top ελληνική ομάδα!

του Νίκου Στεργίου
Bόμβα! Tελειώνει κορυφαίος φορ - Τον "καθαρίζει" ο κόουτς - Μίλησε με άλλη top ελληνική ομάδα!

Ατρόμητος: Η επιστροφή του Νταμίρ Κάναντι στον Ατρόμητο συνοδεύτηκε με μεγάλο ενθουσιασμό εξαιτίας της πρότερης επιτυχημένης θητείας του Αυστριακού τεχνικού στον πάγκο της ομάδας του Περιστερίου.

Είναι φυσικό λοιπόν άπαντες να είναι χαρούμενοι και στο σύλλογο των Δυτικών Προαστίων να έχουν δημιουργηθεί μεγάλες προσδοκίες.

Υπάρχει όμως ένα μέλος της ομάδας που η επιστροφή Κάναντι επηρεάζει όχι τόσο θετικά την καριέρα του. Αναφερόμαστε στον Απόστολο Βέλλιο, ο οποίος επαναπατρίστηκε το καλοκαίρι του 2019 και με τη φανέλα του Ατρομήτου σκόραρε πέρσι 9 φορές στο πρωτάθλημα.

Όπως έπιασαν οι κεραίες του sportdog, ο Έλληνας επιθετικός δεν έχει κάνει το κλικ στον Κάναντι. Όπως καταλαβαίνετε, εδώ υπάρχει θέμα.

Γιατί ο Βέλλιος απολαμβάνει συμβόλαιο 140 χιλιάδων ευρώ και το γεγονός ότι δεν αρέσει στον προπονητή προκαλεί προβληματισμούς.

Οι καλά πληροφορημένες πηγές του sportdog υποστηρίζουν ότι ο 28χρονος φορ έκανε επαφές, για να πάει στον Άρη σε μία προσπάθεια να εκμεταλλευτεί τις σχέσεις του με τον Άγγελο Χαριστέα, ο οποίος πριν αναλάβει τεχνικός διευθυντής στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, ήταν ο άνθρωπος που οδήγησε τον Βέλλιο στον Ατρόμητο. Στην ομάδα της Θεσσαλονίκης όμως δεν βρήκε ανταπόκριση και συν τοις άλλοις ο παίκτης απέρριψε πρόταση από Τουρκία.

Έτσι τη δεδομένη χρονική στιγμή προκύπτει ζήτημα με τον Έλληνα επιθετικό. Εν αντιθέσει, η μεγάλη ανατροπή έγινε με τον Γιώργο Μανούσο, που δεν διατηρούσε τις θερμότερες σχέσεις με τον Κάναντι στην πρώτη του θητεία στο Περιστέρι.

Ο 32χρονος επιθετικός αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ την περσινή σεζόν και είδε τους καρπούς των προσπαθειών του να ανταμείβονται με ανανέωση συμβολαίου μέχρι το 2021. Οι κακές οι γλώσσες περίμεναν, ότι ο Κάναντι με την επιστροφή του θα έθετε βέτο για Μανούσο, επειδή δεν τα πήγαιναν τόσο καλά, ο Μυτιληνιός ποδοσφαιριστής όμως κέρδισε τον Αυστριακό.

Επιστρέφοντας στην υπόθεση Βέλλιου να τονίσουμε σε αυτό το σημείο ότι ο Κάναντι δεν θα έλεγε όχι στο σενάριο αποχώρησης του παίκτη, αν μπορούσε να φέρει έναν δικό του σέντερ φορ με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Έλληνα επιθετικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κάναντι με την επιστροφή του στον Ατρόμητο έγραψε ιστορία. Κι αυτό γιατί ο προπονητής έχει τον απόλυτο έλεγχο στις μεταγραφικές υποθέσεις. Το ρεπορτάζ μας αναφέρει ότι ο Γιάννης Αγγελόπουλος έδωσε πεδίο δράσης στον Αυστριακό, ο οποίος έχει κάνει το 90% των κινήσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μπαμ" στον Ολυμπιακό με φορ! Απόφαση Μαρτίνς - Συμφώνησε ο Μαρινάκης - Στη Νότιγχαμ γιατί...


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags