Facebook Pixel Ολυμπιακός: Θα μείνει ο Βρουσάι στο Λιμάνι;
| 2020-09-05 15:45:00

Τρελή ανατροπή! Μένει στον Ολυμπιακό ο "τελειωμένος" - Κάνει "όργια" - Τον θυμάσαι;

του Παναγιώτη Νικολάου
Τρελή ανατροπή! Μένει στον Ολυμπιακό ο "τελειωμένος" - Κάνει "όργια" - Τον θυμάσαι;

Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός "ψάχνεται" για εξτρέμ είναι γνωστό, με τους Ερυθρολεύκους να δουλεύουν την περίπτωση του Γκάρι Ροντρίγκες, που φέρεται να αποτελεί τον πρώτο στόχο τους για τα άκρα.

Πέραν του παίκτη που αναμένεται να φτάσει στον Πειραιά, ωστόσο, οι τελευταίες εξελίξεις δείχνουν ότι δεν είναι καθόλου απίθανο να βρεθεί άλλη μια ποιοτική λύση για τη μεσοεπιθετική γραμμή εκ των έσω.

Αναφερόμαστε στην περίπτωση του Μάριου Βρουσάι, που επέστρεψε από δανεισμό στη Βίλεμ και αφήνει τις καλύτερες των εντυπώσεων στην "ερυθρόλευκη" προετοιμασία!

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Έλληνας άσος έχει κερδίσει τον Πέδρο Μαρτίνς με τα όσα δείχνει στις προπονήσεις και τη δουλειά που κάνει, με αποτέλεσμα ο Πορτογάλος τεχνικός να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο παραμονής του παίκτη στο φετινό ρόστερ.

Πριν την έναρξη της προετοιμασίας οι πιθανότητες να χωρέσει ο Βρουσάι στα αγωνιστικά πλάνα του Ολυμπιακού δεν θεωρούνταν υψηλές. Ο ίδιος ο παίκτης είχε εκφράσει την επιθυμία του να συνεχίσει στο εξωτερικό. Αφενός είχε μια εξαιρετική θητεία στη Βίλεμ, όπου καθιερώθηκε ως βασικός και αφετέρου γνώριζε πως δύσκολα θα έπαιρνε τις ίδιες ευκαιρίες στους Πειραιώτες, όπου ο ανταγωνισμός στις θέσεις που αγωνίζεται είναι μεγάλος.

Παρ' όλα αυτά, άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στον Ολυμπιακό επισημαίνουν πως ο 22χρονος όχι απλά δεν δείχνει... ξενερωμένος, αλλά αντιθέτως εργάζεται πολύ σκληρά και παρουσιάζει την εικόνα ποδοσφαιριστή που θέλει οπωσδήποτε να εξασφαλίσει θέση στο ρόστερ και τα δίνει όλα.

Συνεπώς, το ενδεχόμενο ανατροπής στην υπόθεση του Βρουσάι και παραμονής του εν τέλει στο Λιμάνι κερδίζει όλο και περισσότερους πόντους, με τον Μαρτίνς άλλωστε να έχει αποδείξει πως είναι δίκαιος με τους ποδοσφαιριστές που δουλεύουν σκληρά και παρουσιάζουν πρόοδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρελό deal Μαρινάκη! Απίστευτο τι έκανε - Ξέφυγε ο Ολυμπιακός από Ελλάδα - Τα νούμερα… ζαλίζουν

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags