Facebook Pixel Sportdog.gr | "Καμπανάκι" για τον Ολυμπιακό πριν την ΑΕΚ - Ήττα με 1-0 από τον Ατρόμητο και ώρα περισυλλογής!
| 2020-09-05 21:55:00

"Καμπανάκι" για τον Ολυμπιακό πριν την ΑΕΚ - Ήττα με 1-0 από τον Ατρόμητο και ώρα περισυλλογής!

Sportdog Team
"Καμπανάκι" για τον Ολυμπιακό πριν την ΑΕΚ - Ήττα με 1-0 από τον Ατρόμητο και ώρα περισυλλογής!

Ολυμπιακός: Την πρώτη του ανεπίσημη ήττα γνώρισαν οι Ερυθρόλευκοι από τον Ατρόμητο με 1-0.

Ο Σόλομον στο 29' ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ και έγραψε το 1-0, ο οποίος απέφυγε τον Καφού και με εκπληκτικό τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς φάνηκε να έχουν έλλειψη ρυθμού και συγκέντρωσης μέσα στο παιχνίδι και έτσι γνώρισαν την ήττα από τον Ατρόμητο, στρέφοντας πλέον την προσοχή τους στο παιχνίδι με την ΑΕΚ για τον τελικό Κυπέλλου.

Στις 12 Σεπτεμβρίου πρόκειται να γίνει ο μεγάλος τελικός και οι Πειραιώτες καλούνται να βρουν λύσεις, αφού δείχνουν να χρειάζονται βελτίωση και μεταγραφές που θα καλύψουν τις θέσεις που... πονάνε.

Αρκετά και τα αμυντικά προβλήματα στον Ολυμπιακό, με τον Ραφίνια να κάνει το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τα Ερυθρόλευκα περνόντας ως αλλαγή στο 65' μαζί με τους Χολέμπα και Αβράαμ.

Οι Κώστας Φορτούνης, Γιώργος Μασούρας και Ανδρέας Μπουχαλάκης απουσίαζαν για τον Ολυμπιακό λόγω των υποχρεώσεων τους με την Εθνική, καθώς και οι Ρουμπέν Σεμέδο και Μάξι Λοβέρα που αναρρώνουν από τον κορωνοϊό.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Γκάλο, Τομάσεβιτς, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Γούτας, Σάλομον, Ουμπίδες, Ραμπέγιο, Αγκάγεβ, Μανούσος.
 
Ολυμπιακός(Πέδρο Μαρτίνς): Τζολάκης, Μπρούνο, Μπα, Σισέ, Τοροσίδης, Καμαρά, Καφού, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς, Ελ Αραμπί, Χασάν.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags