Facebook Pixel Άσχημα νέα για Γιαννούλη - Τρελό τι ζήτησε ο Λιβάγια - Εξωπραγματικό deal με Καρνέζη!
| 2020-09-06 10:00:00

Άσχημα νέα για Γιαννούλη - Τρελό τι ζήτησε ο Λιβάγια - Εξωπραγματικό deal με Καρνέζη!

Οι Μιχείες
Άσχημα νέα για Γιαννούλη - Τρελό τι ζήτησε ο Λιβάγια - Εξωπραγματικό deal με Καρνέζη!

Ασταμάτητος Ευάγγελος Μίχος στον Alpha 9.89. Νέες βόμβες... 

 

Το Sportdog.gr σας κρατάει καθημερινά πλέον ραντεβού και μέσω ραδιοφώνου και της συχνότητας του Alpha 9.89!

Καθημερινά, 16.00-17.00 υπάρχει η εκπομπή «Αδέσποτοι» με τους Βαγγέλη Μίχο και Άγγελο Κωνσταντούλια, ενώ το Σαββατοκύριακο ο Μίχος… σολάρει στην εκπομπή «Μιχείες» για το δίωρο 18.00-20.00!

Και στην εκπομπή του Σαββατοκύριακου κυριαρχούν τα παρασκήνια και οι αθλητικές αποκαλύψεις, ενώ θα υπάρχουν όπως και σήμερα συνεντεύξεις και παρεμβάσεις στον αέρα που θα συζητηθούν.

Το Σάββατο λοιπόν υπήρξαν αρκετές ειδήσεις και αποκλειστικά θέματα που ακούστηκαν στην ραδιοφωνική εκπομπή του Sportdog.gr και μπορείτε κάποια από αυτά να τα διαβάσετε παρακάτω…

** Ο Τζαμάλ Λιούις πηγαίνει στη Νιουκάστλ, για τη θέση του αριστερού μπακ και κάπως έτσι κλείνει το θέμα που είχαν… ανοίξει με τον Δημήτρη Γιαννούλη. Βέβαια, δεν υπήρχε καμία πρόταση από τους Άγγλους στον ΠΑΟΚ για τον Έλληνα άσο. Ο παίκτης είχε προταθεί, από δύο μάνατζερ, στον σύλλογο της Premier League. Από τον Ζήση Βρύζα και ένα γερμανικό γραφείο, που έχει συνεργασία με τον Όλαφ Ρέμπε. Κανείς από τους δύο δεν είναι ατζέντης του. Και αυτό ήταν το μεγάλο λάθος του ΠΑΟΚ. Όταν αφήνεις να προτείνουν τον παίκτη σου σε ομάδες και με διαφορετικές τιμές, τότε το… προϊόν χάνει.

Ο Τζαμάλ Λιούις ήταν η Νο1 επιλογή του Γιούργκεν Κλοπ για τη Λίβερπουλ. Μάλιστα, οι πρωταθλητές Αγγλίας είχαν κάνει και πρόταση με 10 εκατ. λίρες στη Νόριτς, ωστόσο ζήτησαν 25 εκατομμύρια ευρώ. Τότε οι «κόκκινοι» αποφάσισαν να τον αφήσουν και ασχολήθηκαν με τον Κώστα Τσιμίκα κλείνοντας τη μεταγραφή του από τον Ολυμπιακό. Τελικά, ο Λιούις πήγε στη Νιουκάστλ με 13.5 εκατ. λίρες!

Πάντως, ούτε για τη Γουότφορντ του Βλάνταν Ίβιτς έχει πολλές πιθανότητες ο Γιαννούλης. Παρότι επίσης το όνομά του… έπαιξε αρκετά. Άλλον αριστερό μπακ θα πάρουν οι Άγγλοι.

** Ο Μάρκο Λιβάγια έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο και στην ΑΕΚ προσπαθούν να τον κρατήσουν. Στην Τουρκία επιμένουν για το… φλερτ με τη Φενέρ, παρά τις διαψεύσεις. Ο Κροάτης θέλει πάντως συμβόλαιο με 1.250.000 για να μείνει. Η Ένωση τον θέλει και προσπαθεί να τον δέσει, αλλά αν δεν τα βρουν μέχρι το Σεπτέμβριο, τότε θα υποχρεωθεί να τον πουλήσει, για να μην τον χάσει ως ελεύθερο μετά.

** Ο Καρνέζης πήγε στη Λιλ υπογράφοντας συμβόλαιο με 1.5 εκατομμύριο ευρώ ετήσιες αποδοχές. Από τρίτος τερματοφύλακας της Νάπολι, ο 35χρονος γκολκίπερ πήγε στους Γάλλους με απίθανα χρήματα. Αυτές είναι συμφωνίες!

***Δείτε τι ειπώθηκε επίσης για τον Τσιμίκα και την Εθινική, τη νέα μεταγραφή του Ατρομήτου και τον… νέο Βαλμπουενά του Ολυμπιακού ΕΔΩ στο Part1!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αυτό θα είναι το… χουνέρι του αιώνα – Μπαμ με… κλεισμένο του Ολυμπιακού ο ΠΑΟΚ – Θα τρελαθούμε!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags