Facebook Pixel Χαμός στη Superleague - Αυτή την ομάδα "έχασε" ο Ολυμπιακός - Τα... βρίσκει με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ!
| 2020-09-06 12:00:00

Χαμός στη Superleague - Αυτή την ομάδα "έχασε" ο Ολυμπιακός - Τα... βρίσκει με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ!

του Παναγιώτη Νικολάου
Χαμός στη Superleague - Αυτή την ομάδα "έχασε" ο Ολυμπιακός - Τα... βρίσκει με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ!

Πολύ περίεργο και δύσκολο είναι το φετινό καλοκαίρι για τις περισσότερες ομάδες της Σούπερ Λιγκ και ιδιαίτερα για όσες δεν έχουν… ρευστό για να κινηθούν. Γι’ αυτό άλλωστε κι έχουν γίνει ελάχιστες μεταγραφές, μία εβδομάδα πριν από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Όπως σας έχουμε γράψει και σε προηγούμενα θέματα του Sportdog.gr, οι ομάδες από τη μέση του πίνακα και κάτω, αποφεύγουν τα οικονομικά ανοίγματα, καθώς δεν θέλουν να ρισκάρουν λόγω της πανδημίας και των μειωμένων εσόδων που θα υπάρχουν τους επόμενους μήνες. Έτσι λοιπόν, κινούνται πολύ προσεκτικά, με παίκτες φθηνούς που γνωρίζουν από τη θητεία τους στην Ελλάδα και με πολλούς δανεικούς.

Άλλωστε, οι μεγάλες ομάδες πρέπει να… ξεφορτώσουν τα ρόστερ τους και όσοι έχουν καλές σχέσεις με τους «Big 4», θα μπορέσουν να επωφεληθούν. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει λοιπόν και ο Απόλλωνας, ο οποίος παρότι έχει κάνει κάποιες μεταγραφές, δεν θα έλεγε… όχι σε προσθήκες παικτών με ποιότητα και εμπειρία, οι οποίοι δεν θα κοστίσουν τίποτα.

Βέβαια, ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης εδώ και μέρες έχει… κόψει κάθε δίαυλο με τον Ολυμπιακό, καθώς οι επιθετικές δηλώσεις του σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης κατά των Πειραιωτών, τον έβαλαν οριστικά στη «μαύρη λίστα» των πρωταθλητών. Το αφεντικό όμως του Απόλλωνα έχει καλές σχέσεις με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ και κάτι θα… κερδίσει από αυτό το μέτωπο!

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες που κυκλοφορούν, ο Απόλλωνας που θα έχει πλέον τον Γιώργο Παράσχο στον πάγκο του, είναι κοντά στον Λευτέρη Λύρατζη από τον ΠΑΟΚ, αλλά και τον Γιάννη Ιατρούδη από την ΑΕΚ! Ο πρώτος δεν υπολογίζεται από τον Αμπέλ Φερέιρα και στη Θεσσαλονίκη εκτιμούν πως με τον Παράσχο θα πάρει ευκαιρίες και θα βελτιωθεί, ενώ για τον δεύτερο υπάρχει… πρόβλημα χώρου στο κιτρινόμαυρο ρόστερ.

Ο Ιατρούδης μπορεί να αποκτήθηκε το φετινό καλοκαίρι από την Ένωση, όμως δύσκολα θα μείνει στα Σπάτα. Η παρουσία των Λιβάγια, Ολιβέιρα και Ενομπακάρε στο ρόστερ, δύσκολα θα αφήσει χρόνο στον 21χρονο επιθετικό. Γι’ αυτό και οι άνθρωποι της ΑΕΚ θα ήθελαν να τον δώσουν δανεικό σε μία ομάδα που θα πάρει χρόνο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δυσαρέσκεια στον ΠΑΟΚ για Έλληνα άσο - Δεν τον θέλει ο Φερέιρα - Οδεύει προς αποχώρηση!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags