Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Ο Έλληνας παικταράς της Μίλαν - Τι συμβαίνει με Τζόλε-Γεωργάτο - Περνάει Φορτούνη ο Εμβιλά!
| 2020-09-06 20:20:00

Ο Έλληνας παικταράς της Μίλαν - Τι συμβαίνει με Τζόλε-Γεωργάτο - Περνάει Φορτούνη ο Εμβιλά!

Οι Μιχείες
Ο Έλληνας παικταράς της Μίλαν - Τι συμβαίνει με Τζόλε-Γεωργάτο - Περνάει Φορτούνη ο Εμβιλά!

Η αλήθεια για Ντουκς-ΠΑΟΚ, ο "Μπλιντ" της Εθνικής. Αποκαλύψεις!

Το Sportdog.gr σας κρατάει καθημερινά πλέον ραντεβού και μέσω ραδιοφώνου και της συχνότητας του Alpha 9.89!

Καθημερινά, 16.00-17.00 υπάρχει η εκπομπή «Αδέσποτοι» με τους Βαγγέλη Μίχο και Άγγελο Κωνσταντούλια, ενώ το Σαββατοκύριακο ο Μίχος… σολάρει στην εκπομπή «Μιχείες» για το δίωρο 18.00-20.00! Και στην εκπομπή του Σαββατοκύριακου κυριαρχούν τα παρασκήνια και οι αθλητικές αποκαλύψεις, ενώ θα υπάρχουν συνεντεύξεις και παρεμβάσεις στον αέρα που θα συζητηθούν.

Την Κυριακή λοιπόν υπήρξαν αρκετές ειδήσεις και αποκλειστικά θέματα που ακούστηκαν στην ραδιοφωνική εκπομπή του Sportdog.gr και μπορείτε κάποια από αυτά να τα διαβάσετε παρακάτω…

** Νίκος Μιχελής, ο 19χρονος που έπαιξε ως αλλαγή (μπήκε στο 81’) στο φιλικό της Μίλαν με τη Μόντσα το Σάββατο, αλλά δεν το… μάθαμε. Πήρε συγχαρητήρια από τον κόουτς Πιόλι και τον Μαλντίνι, αλλά στην Ελλάδα δεν το πήρε κανείς χαμπάρι. Ο νεαρός στόπερ θα υπογράψει μάλιστα και συμβόλαιο με τους «ροσονέρι» μέχρι το 2023! Για άλλους που παίζουν στο εξωτερικό, διαβάζουμε νύχτα μέρα. Δείτε φωτογραφία του Μιχελή από το ντεμπούτο του με τους… μεγάλους της Μίλαν. Είναι ο ψηλός…

** Τι συμβαίνει με τον 26χρονο φορ Μάρβιν Ντουκς; Έχει μεταφερθεί στην ομάδα του Αννόβερου πως ο ΠΑΟΚ είναι πρόθυμος να δώσει 1.5 εκατομμύριο ευρώ, καθώς είναι εισήγηση Ρέμπε. Οι Γερμανοί θεωρούν μικρό το ποσό και για αυτό στην Τούμπα περιμένουν το παιχνίδι με την Μπενφίκα. Εάν έρθει η πρόκριση και τα ανάλογα έσοδα, τότε ίσως υπάρχουν περισσότερα χρήματα για να γίνει καλύτερη προσφορά από τους Θεσσαλονικείς. Αυτό μετέφεραν οι άνθρωποι που… τρέχουν την υπόθεση για λογαριασμό του Δικεφάλου στο Αννόβερο. Πρόταση δεν υπάρχει τώρα πάντως!

** Τι συμβαίνει στο Λιμάνι με «Τζόλε» και «Γκέο»; Είχε ξεκινήσει μία παρεξήγηση με τον μάνατζερ πλέον Τζόρτζεβιτς από τη μεταγραφή του Γιαννιώτη και μετά και με αυτή του Σιαμπάνη από τον ΠΑΟΚ, από την οποία βγήκε… εκτός. Για τον Γεωργάτο, το γεγονός ότι πήγε σε πόστο-κλειδί στην Εθνική μέσω κάποιων καλών φίλων και πρώην συμπαικτών του (πρόταση του τεχνικού διευθυντή των Εθνικών Ομάδων Κώστα Κωνσταντινίδη), δεν άρεσε και πολύ στον Ολυμπιακό.  Στον Πειραιά ό,τι έχει σχέση με την ΕΠΟ, δεν το βλέπουν θετικά!

** Αλλαγές στην ενδεκάδα της Εθνικής και επιστροφή για τους Σταφυλίδη, Φορτούνη και Κουλούρη. Αναμενόμενο να παίξει πάλι βασικός ο «Στάφυ» αντί του Σιόβα ως αριστερό μπακ. Ο Φαν΄τ Σιπ έχει δει… όνειρο με τον πρώην άσο του ΠΑΟΚ και νυν της Χόφενχάιμ τον θεωρεί ως τον «Έλληνα Μπλιντ». Αιτία η έφεση του Σταφυλίδη να καλύπτει πολλές θέσεις με επιτυχία, όπως άλλωστε και ο άσος του Άγιαξ. Αμφότεροι ξεκίνησαν από το θέση του αριστερού μπακ, αλλά έχουν αγωνιστεί κατά καιρούς ως στόπερ, αμυντικά χαφ και "οκτάρια".

** Ο Εμβιλά θα πληρωθεί 5 εκατομμύρια ευρώ με τον Ολυμπιακό για τρία χρόνια. Καθαρές αποδοχές κάτι λιγότερο από 1.7 χωρίς μπόνους. Θα είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στη Σούπερ Λιγκ. Ο Φορτούνης παίρνει 1.4 εκατ. τον χρόνο. Όσον αφορά το… κόλλημα με Σεντ Ετιέν, οι Γάλλοι γράφουν πως η ομάδα του ζητάει 1 εκατ. ευρώ, καθώς έχουν συμβόλαιο με τον παίκτη για δύο ακόμα χρόνια. Η υπόθεση πάντως είναι πιο περίπλοκη. Ο Μαρινάκης θα το έδινε το μύριο και θα… τελείωνε. Απλά οι «Στεφανουά» θέλουν να τους χαρίσει ο Εμβιλά και κάποια χρήματα. Ο Ολυμπιακός πάντως έχει βάλει την υπόθεση στον σωστό δρόμο και το γεγονός ότι συμφώνησε πρώτα με τον παίκτη και τον έκανε σύμμαχό του, ήταν κίνηση… ματ. Μέχρι και ο Βαλμπουενά ασχολήθηκε!



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταγραφικός "οργασμός" στο λιμάνι - Αυτός υπογράφει από στιγμή σε στιγμή - Πιο κοντά ο...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags