Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας - Δημήτρης Λημνιός: Αποκάλυψη-βόμβα: Ο Λημνιός θετικός στον κορωνοϊό
| 2020-09-07 23:10:00

Αποκάλυψη-βόμβα: Ο Λημνιός θετικός στον κορωνοϊό - Στον… αέρα η μεταγραφή;

του Ευάγγελου Μίχου
Αποκάλυψη-βόμβα: Ο Λημνιός θετικός στον κορωνοϊό - Στον… αέρα η μεταγραφή;

Εθνική Ελλάδας - Δημήτρης Λημνιός:  Πριν απο λίγη ώρα διέρρευσε πως μετά τον Κώστα Τσιμίκα υπήρξε και δεύτερο κρούσμα κορωνοιού σε ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ελλάδας. Οι " Μιχείες" κοινητοποιήθηκαν, απο την στιγμή που δεν ανακοινώθηκε το όνομα του δεύτερου διεθνή μας άσου που έπεσε θύμα του Covid -19 και κάνοντας ρεπορτάζ στους κόλπους των μελών της γαλανόλευκης αποστολής, απο δυο διαφορετικές πηγές μας επιβεβαιώθηκε πως πρόκειται για τον Δημήτρη Λημνιό!

Σημειολογικά να αναφέρουμε πως ο 22χρονος εξτρέμ του ΠΑΟΚ εκτός απο σκόρερ του πρώτου γκολ της Εθνικής μας στην Πρίστινα, απο το μεσημέρι της Κυριακής είχε συμφωνηθεί να πουληθεί αντί 3 εκατ. ευρώ στην Κολωνία! Μάλιστα επρόκειτο αύριο Τρίτη να ταξιδέψει για την Γερμανια, προκειμένου να περάσει απο ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στους "τράγους" ένα συμβόλαιο που θα του απέφερε 750.000 ευρώ ετησίως.

Εφόσον επιβεβαιωθει πως ο Λημνιός όντως είναι το δεύτερο κρούσμα κορωνοιου, θα φανεί αν μπει σε...κίνδυνο ακυρωσης και η μεταγραφή του στην Κολωνία. Στην οποία λογικά θα μπορεί να μεταβεί μετά την καραντίνα των 14 ημερών που προβλέπει το πρωτόκολο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΒΟΜΒΑ στο ελληνικό ποδόσφαιρο – Πωλείται ιστορικός σύλλογος – Αυτός είναι ο Έλληνας επενδυτής!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags