Facebook Pixel Ολυμπιακός - Αντέλ Τααράμπτ: "Mου θυμίζει πολύ τον Ελ Καντουρί του ΠΑΟΚ"
| 2020-09-08 14:52:00

"Παίρνει... Καντουρί ο Ολυμπιακός - Σεμέδο με 6.000.000 - Πιο γρήγορος του Ποντένσε στον ΠΑΟΚ"!

του Γιώργου Κτενά
"Παίρνει... Καντουρί ο Ολυμπιακός - Σεμέδο με 6.000.000 - Πιο γρήγορος του Ποντένσε στον ΠΑΟΚ"!

Ολυμπιακός - Αντέλ Τααράμπτ: Στην περίπτωση του Μαροκινού άσου, που ενδιαφέρει τους Πειραιώτες, αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στο sportdog ο Μίγκελ Κορέια.

Ο αρχισυντάκτης της A' Bola σχολίσε, ακόμα, το θέμα του Σεμέδο και της Μπενφίκα, αλλά και τον Ζίβκοβιτς που έχει φέρει στη Θεσσαλονίκη ο ΠΑΟΚ.

"Όταν είχε έρθει στην Μπενφίκα δεν ήταν έτοιμος για να μπει και να παίξει βασικός, αλλά σιγά-σιγά μπήκε καλά στην ομάδα και πέρσι ήταν από τους καλύτερους. Δουλεύει πολύ στο κέντρο, δίνει μπαλιές για να κάνουν γκολ οι επιθετικοί. Περισσότερο παιζει πίσω από τον επιθετικό και βλέπει πολύ το παιχνίδι. Θυμίζει λίγο τον Καντουρί στο στιλ, αλλά είναι πολύ καλύτερος τεχνικά", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο στο sportdog για τον Τααράμπτ και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Μπορεί να ξεχωρίσει στην 11άδα του Ολυμπιακού, θα είναι μια πολύ καλή μεταγραφή αν έρθει τελικά στην Ελλάδα. Δεν ξέρω, βέβαια, αν ο καινούργιος προπονητής της Μπενφίκα, ο Ζεσούς, τον αφήσει να φύγει".



Το ρεπορτάζ, τόσο από την Ελλάδα όσο και από την Πορτογαλία, αναφέρει ότι η Μπενφίκα θέλει να αποκτήσει τον Σεμέδο.

"Ο Ζεσούς δεν είναι πολύ ευχαριστημένος από τις μεταγραφές που έχουν γίνει μέχρι στιγμής από την Μπενφίκα. Γι' αυτό είπε ότι θέλει έναν σέντερ μπακ. Τον Σεμέδο τον γνωρίζει καλά και μάλλον θα τον φέρει πίσω. Θεωρώ ότι με ένα ποσό στα 5-6 εκατ. ευρώ μπορεί να τον κάνει, αλλά και περισσότερα αν χρειαστούν η Μπενφίκα μπορεί να τα δώσει γιατί στην Πορτογαλία είναι η πιο δυνατή οικονομικά ομάδα αυτή την περίοδο".

Τέλος, πείτε μου δύο λόγια για τον Ζίβκοβιτς που έφερε στην Ελλάδα ο ΠΑΟΚ.

"Είναι πολύ καλός παίκτης, πέρσι δεν έπαιξε πολύ γιατί ο ο παλιός προπονητής δεν του έδινε πολύ χρόνο συμμετοχής, παρά μόνο στο τέλος. Είναι πολύ γρήγορος παίκτης, ντριπλάρει πολύ καλά και θεωρώ ότι θα βοηθήσει πολύ τους επιθετικούς. Θυμίζει λίγο τον Ποντένσε στο παιχνίδι του αλλά είναι πιο γρήγορος και του αρέσει να πηγαίνει στο γκολ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νέο όνομα-βόμβα για τον Ολυμπιακό! Χτυπάει χάφαρο από την Πορτογαλία - Ξεχάστε τον Γκιλιέρμε!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags