Facebook Pixel Αδέσποτοι: Πακέτο Βέρντε και Κουλούρης - Η τρελή πρόταση του Τίγρη - "Σκοτώνουν" τον Γιαννούλη
| 2020-09-10 17:45:00

Πακέτο Βέρντε και Κουλούρης - Η τρελή πρόταση του Τίγρη - "Σκοτώνουν" τον Γιαννούλη

Του Αδέσποτου
Πακέτο Βέρντε και Κουλούρης - Η τρελή πρόταση του Τίγρη - "Σκοτώνουν" τον Γιαννούλη

Απολαυστική και γεμάτη ειδήσεις ήταν και σήμερα η εκπομπή των "Αδέσποτων" στον ραδιοφωνικό αέρα του Alpha 98.9. Οι Ευάγγελος Μίχος και Άγγελος Κωνσταντούλιας θα σας κρατούν συντροφιά κάθε μέρα για μία ώρα 16.00-17.00 και εκτός από γέλιο με τις τρομερές ατάκες τους, θα σας προσφέρουν και πολλές ποδοσφαιρικές αποκαλύψεις.

Πότε θα πουληθεί ο Γιαννούλης και με πόσα; Ποιος Έλληνας θα ακολουθήσει τον Βέρντε στη Σπέτσια; Ποια είναι η "χρυσή" πρόταση της AΕΚ για τον Λιβάι Γκαρσία; Ποιο θα είναι το μπάτζετ στη νέα Ξάνθη και τι έγινε με τον Χατζισαφί στον Άρη; Αυτά κι άλλα πολλά από την εκπομπή των "Αδέσποτων", στο ραδιόφωνο του Alpha, by sportdog! 

** Ο ΠΑΟΚ πουλάει τον Γιαννούλη αλλά δεν βρίσκει πουθενά στην αγορά το ποσό που θέλει, 5-6 εκατ. ευρώ. Βλέπω η μεταγραφή του να γίνεται θρίλερ και να πηγαίνει μέχρι τέλος Σεπτέμβρη. Εκεί, ή θα τον κρατήσει ο Σαββίδης, ή θα αναγκαστεί να τον πουλήσει με ένα πολύ μικρότερο ποσό, γύρω στα 2-3 εκατ. ευρώ.

**  Όπως είναι γνωστό, ο μεταγραφολόγος, ο κορυφαίος στο είδος του, στην Ιταλία, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, τουίταρε ότι ο Βέρντε, τον οποίο θέλει να ξεφορτωθεί η AΕΚ (ήταν μεταγραφή Λυμπερόπουλου, με την Ένωση να πληρώνει 1 εκατ. στη Ρόμα) βρίσκεται στο στόχαστρο ιταλικής ομάδας. Συγκεκριμένα ο Ιταλός μεσοεπιθετικός είναι πολύ κοντά στη Σπέτσια, η οποία φέτος ανέβηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στη Serie Α. Το ντεσού της υπόθεσης είναι ότι ο Μάσιμο Καρέρα, αν και Ιταλός, δεν βγάζει τη σκούφια του για τον συμπατριώτη του, αφού τα δεδομένα δείχνουν ότι δεν έκανε τη διαφορά. Έχει και ένα διόλου ευκαταφρόνητο συμβόλαιο (750.000 ευρώ). Η είδηση είναι ότι η νεοφώτιστη δεν κοιτά μόνο τον παίκτη της AΕΚ. Στο στόχαστρό της υπάρχει ένας Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής. Για την ακρίβεια της έχει προταθεί ένας δικός μας. Αναφέρομαι στον Ευθύμη Κουλούρη που την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Τουλουζ, η οποία υποβιβάστηκε μετά από 17 χρόνια στη Ligue 2.

** Σε χέρια του Eλληνοαυστραλού επιχειρηματία, Βασίλη Παπαδημητρίου, πέρασε και τυπικά η ΠΑΕ Ξάνθη, καθώς, όπως ανακοινώθηκε την Πέμπτη από την ακριτική ομάδα, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ενέκρινε την πώληση του συλλόγου στην εταιρεία "Mazcon Investments Ike". Το πρότζεκτ της νέας Ξάνθης θα τρέξει ο Ανέστης Τσετινές, ο οποίος είναι γέννημα θρέμμα παιδί του ΑΟΞ, έχοντας παρουσία ως ποδοσφαιριστής στα τμήματα υποδομής αλλά και ως τιμ μάνατζερ το 2010, από οικογένεια με έντονη προσφορά στο σύλλογο με τον πατέρα του Γιώργο να είχε παρουσία ως προπονητής στην ακαδημία της ομάδας και τον αδερφό του Νίκο να αγωνίζεται και στην πρώτη ομάδα. H είδηση είναι ότι σύμφωνα με αυτά ποιυ λέει ο Τσετινές, η Ξάνθη θα έχει κάθε χρόνο, ανεξαρητα από την κατηγορία που θα παίζει η ομάδα, 5 εκατ. ευρώ μπάτζετ. Υπενθυμίζεται ότι η Ξάνθη υποβιβάστηκε φέτος για πρώτη φορά μετά από 31 χρόνια.

** Η ΑΕΚ έχει μπει δυνατά για την απόκτηση του Λιβάι Γκαρσία της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ. Η Ένωση όπως αναφέρει το ρεπορτάζ κατέθεσε επίσημη πρόταση για την αγορά των 60% των δικαιωμάτων του. Στην υπόθεση μπλέχτηκε και ο Ολυμπιακός. Κατά τη γνώμη μου, άλλο AΕΚ και άλλο Oλυμπιακός. Για την Ένωση ο Λιβάι Γκαρσία μπορέι να είναι καλός. Για τον Ολυμπιακό όμως, που παίζει στο Champions League, σόρι αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει αντι-Ποντένσε. Δεν μπορείς να πορευθείς με αυτήν την επιλογή. Σημειωτέον, ότι στο παιχνίδι της απόκτησής του παίζει δυνατά και η Κασίμπασα. Μάλιστα, πιο δυνατά από τους Πειραιώτες. Ο παίκτης όμως δεν θέλει να πάει εκεί.

** Σχεδόν σίγουρη θεωρείτο η μεταγραφή του Εχσάν Χατζησαφί στον Άρη. Μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες οι Ιρανοί επιβεβαίωναν ότι ο πρώην αμυντικός του Πανιωνίου και του Ολυμπιακού οδεύει προς την επιστροφή του στην Ελλάδα. Ωστόσο, τα δεδομένα διαφοροποιήθηκαν τις τελευταίες ώρες. Η υπόθεση του 30χρονου ποδοσφαιριστή κολλάει. Στον Άρη περίμεναν να τελειώσουν οι αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την Τράκτορ. Αιωρούταν μάλιστα στο ρεπορτάζ ότι η ιρανική ομάδα χρωστούσε πολλά λεφτά στον παίκτη, γι' αυτό και δεν θα ζητούσε τη ρήτρα αποδέσμευσής του ύψους 300.000 ευρώ, ούτως ώστε ο Χατζησαφί να χαρίσει τα χρωστούμενα. Έλα όμως που η Τράκτορ δεν προτίθεται να χαριστεί και ζητά τα λεφτά της ρήτρας. Όχι μόνο αυτό, έχει και σύμμαχό της την ιρανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags