Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Γιατί πουλάει παίκτες ο Σαββίδης και σταματά το PAOK TV"
| 2020-09-11 10:19:00

Βόμβες: "Γι’ αυτό πουλάει παίκτες ο Ιβάν και κλείνει το PAOK TV - Αν δεν περάσει την Μπενφίκα..."

του Γιώργου Κτενά
Βόμβες: "Γι’ αυτό πουλάει παίκτες ο Ιβάν και κλείνει το PAOK TV - Αν δεν περάσει την Μπενφίκα..."

ΠΑΟΚ: Ο Νίκος Πετρουλάκης μίλησε στο sportdog για όλα τα θέματα της επικαιρότητας του Δικέφαλου και, φυσικά, είπε πολλά και ενδιαφέροντα.

"Ήταν αναμενόμενο ότι θα πουλούσαν έναν παίκτη, μπορεί και δύο μπορεί και τρεις. Το θέμα είναι λογιστικό στον σύλλογο και όχι οικονομικό. Μπορεί να πουληθεί και ο Γιαννούλης και ο Άκμπομ μετά από την Μπενφίκα. Οι πωλήσεις γίνονται για το Financial Fair Play. Πρέπει να πωληθούν παίκτες για να έχει τη δυνατότητα να κάνει τις μεταγραφές που θέλει άμεσα. Μέσα στο πλαίσιο του λογιστικού ισοσκελισμού είναι η και η συμφωνία με τη Nova. Γιατί δίνει εγγυημένο συμβόλαιο που μέσω του PAOK ΤV δεν θα το είχε. Δεν ξέρω αν πήγε καλά το εγχείρημα του PAOK ΤV, αλλά δεν έχει το εγγυημένο συμβόλαιο της Nova", σχολίασε αρχικά ο καλός συνάδελφος.

Για τη μεταγραφή του Λημνιού τι μπορούμε να πούμε;

"Η πώλησή του έχει φτάσει στα 3,3 εκατ. ευρώ, συν ποσοστό μεταπώλησης. Δεν θεωρώ ότι η μεταγραφή του θα δημιουργήσει πρόβλημα στον ΠΑOΚ, όχι γιατί δεν είναι καλός παίκτης αλλά γιατί για τη θέση του δεξιού μπακ-χαφ που τον προόριζε ο Φερέιρα δεν έδειξε ότι μπορεί να ανταποκριθεί. Ως εξτρέμ είναι πολύ καλύτερος".



Tι θα γίνει μετά την Μπενφίκα

Ποιες είναι οι κινήσεις που περιμένουμε να κάνει ο ΠΑΟΚ στο μεταγραφικό παζάρι;

"Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο ΠΑOΚ θα πάρει φορ που, αν περάσει την Μπενφίκα, θα είναι από τα ψηλά ράφια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Αν δεν περάσει θα είναι παίκτης τύπου Σβαμπ. Καλός, σίγουρος, σταθερός και να έχει σχέση με το γκολ που δεν έχει Άκπομ. Θα πάρει και δεύτερο αριστερό μπακ, εκτός από αυτόν που έρχεται τώρα, σε περίπτωση που φύγει ο Γιαννούλης. Ενώ πιστεύω ότι θα πάρει και σέντερ μπακ. Αφήνω τελευταίο τον τερματοφύλακα, καθώς η ομάδα έχει ανάγκη ενός μεγάλου τερματοφύλακα, κι όλα αυτά θα μεταφερθούν μετά την Μπενφίκα".

Πώς περιμένετε το παιχνίδι με τους Πορτογάλους;

"Δύσκολο το ματς, ο ΠΑOΚ δεν είναι φαβορί και η UEFA φρόντισε να παίξει με την Μπεφνίκα ή τον Άγιαξ ή, τελικά, να ορίσει διαιτητή αυτόν που είχε και πριν από δύο χρόνια στο παιχνίδι με τους Πορτογάλους. Και είχε δώσει πέναλτι υπέρ της Μπενφίκα και δεν είχε δώσει ένα υπέρ του ΠΑOΚ. Λες και δεν υπάρχουν άλλοι διαιτητές. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα και πρέπει ο  Δικέφαλος να τα δώσει όλα και η Μπενφίκα να μην είναι σε καλή μέρα".

Τέλος, τι περιμένουμε να δούμε στις πωλήσεις;

"Χρειάζεται να είναι εδώ το αφεντικό για να προχωρήσουν τα πράγματα. Αν έρθει ο Σαββίδης, όλα θα στρώσουν. Ο Γιαννούλης λένε οι πληροφορίες ότι υπάρχει σοβαρή πρόταση, λένε για 5 εκατ. συν ποσοστό μεταπώλησης. Επίσης, η περίπτωση του Άκπομ, που δεν πιστεύω να πιάσει πάνω από 2,5 εκατ. ευρώ, αλλά υπάρχει πρόταση από την Τουρκία, ενώ μπορεί να υπάρξει πρόταση και για τον Ίνγκασον".


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags