Facebook Pixel Ολυμπιακός: Πώς έπιασε Λιμάνι ο νέος σκάουτερ των Πειραιωτών!
| 2020-09-12 14:05:00

Έκλεισε Ινσούα και... πάει Ολυμπιακό! Έτσι έγινε η μεταγραφή-έκπληξη - "Έχει" Γκαρσία, Αραούχο!

του Ευάγγελου Μίχου
Έκλεισε Ινσούα και... πάει Ολυμπιακό! Έτσι έγινε η μεταγραφή-έκπληξη - "Έχει" Γκαρσία, Αραούχο!

Μόλις την περασμένη Τρίτη η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την συνεργασία/προσθήκη του Άλεξ ντε Μπαρτόλο στο τμήμα σκάουτινγκ. Για πολλούς ακόμη και από τις πιάτσες των ατζέντηδων αλλά και των σκάουτερς, αποτέλεσε μια είδηση-έκπληξη. 

Όχι όμως και για τους... μυημένους που γνώριζαν την εκτίμηση που του έχει η ισχυρή γυναίκα της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ, Λίνα Σουλούκου αλλά και τις σχέσεις του Αργεντινού μάνατζερ/σκάουτερ με δημοφιλείς/προβεβλημένους παλαίμαχους του Ολυμπιακού, όπως οι Καμπιάσο και Τσόρι Ντομίνγκες (μαζί με τον πρώτο είχαν φιλοξενήσει στην Ελλάδα τους Σκόλα και Ζανέτι).

Λέγεται πως ο νέος σκάουτερ του Ολυμπιακού θα έχει διευρυμένες αρμοδιότητες, υπό τον Φρανσουά Μοντεστό, που είναι ο Νο1 στα μεταγραφικά των "ερυθρόλευκων" (αλλά και της Νότιγχαμ). 

Ουσιαστικά πάντως τη... μεταγραφή του στους πρωταθλητές, ο Αλεξ ντε Μπαρτόλο την οφείλει πέρα από το καλό βιογραφικό που έχει φτιάξει τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα (με υποθέσεις Αργεντινών και όχι μόνο) και στη Λίνα Σουλούκου, η οποία εκτός από φίλη του στο παρελθόν διετέλεσε και δικηγόρος του, όχι μόνο σε ποδοσφαιρικές αλλά και σε προσωπικές του υποθέσεις.

O Άλεξ ντε Μπαρτόλο που αρχικά "συστήθηκε" ως ατζέντης, κάνοντας δουλειές με μικρομεσαίες ελληνικές ομάδες (από τις πρώτες του, σπουδαίες "ανακαλύψεις", ο Βιγιαφάνιες που τον είχε πάει στον Παναιτωλικό) και μετα... μεγαλοπιάστηκε πηγαίνοντας στην ΑΕΚ ως τσιφ σκαουτ, χωρίς όμως, να μακροημερεύσει (αν και επιλογή Μελισσανιδη), αντικειμενικά αποτελεί μια σημαντική/φιλόδοξη προσθήκη για το τμήμα σκάουτινγκ αλλά και μεταγραφών του Ολυμπιακου.

Αντι για επίλογο θα κάνω δυο επισημάνσεις. Πρώτη, παίκτες όπως ο Ματέο Γκαρσία και ο Αραούχο, είναι κοντά στον ντε Μπαρτόλο. Και δεύτερη, η τελευταία του δουλεια, για την ακρίβεια εμπλοκή του σε μεταγραφική υπόθεση, ως μανατζερ, πριν αναλάβει τη θέση στον Ολυμπιακό, ήταν αυτή του Εμάνουελ Ινσούα στην ΑΕΚ! Με ατζέντη τον φίλο και αδελφό του παίκτη, Μαξιμιλιάνο Ινσούα. Χαίρετε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Θα τους τρελάνει όλους το σκάουτινγκ του Ολυμπιακού - Αρέσει μπακ από Μπαρτσελόνα - Κι όμως!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags