Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: "Έφαγε" τον Πογιάτος ο Ρόκα - "Ξύλο" Κάναντι-Βέλλιου - "Χουνέρι" στον Μπέο - Ανατροπή με Σα!
| 2020-09-13 22:38:00

"Έφαγε" τον Πογιάτος ο Ρόκα - "Ξύλο" Κάναντι-Βέλλιου - "Χουνέρι" στον Μπέο - Ανατροπή με Σα!

Οι Μιχείες
"Έφαγε" τον Πογιάτος ο Ρόκα - "Ξύλο" Κάναντι-Βέλλιου - "Χουνέρι" στον Μπέο - Ανατροπή με Σα!

Tο Sportdog.gr σας κρατάει καθημερινά πλέον ραντεβού και μέσω ραδιοφώνου και της συχνότητας του Alpha 9.89!

Καθημερινά, 16.00-17.00 υπάρχει η εκπομπή «Αδέσποτοι» με τους Βαγγέλη Μίχο και Άγγελο Κωνσταντούλια, ενώ το Σαββατοκύριακο ο Μίχος… σολάρει στην εκπομπή «Μιχείες» για το δίωρο 18.00-20.00! Και στην εκπομπή του Σαββατοκύριακου κυριαρχούν τα παρασκήνια και οι αθλητικές αποκαλύψεις, ενώ θα υπάρχουν όπως και σήμερα συνεντεύξεις και παρεμβάσεις στον αέρα που θα συζητηθούν.

Την Κυριακή λοιπόν υπήρξαν αρκετές ειδήσεις και αποκλειστικά θέματα που ακούστηκαν στην ραδιοφωνική εκπομπή του Sportdog.gr και μπορείτε κάποια από αυτά να τα διαβάσετε παρακάτω, ενώ μπορείτε να θυμηθείτε το part1 για Λιβάι Γκαρσία και Φορτούνη ΕΔΩ

** Ο Λύρατζης έχει κάνει γκελ και στην ΑΕΚ, όμως δεν είναι εύκολο να προχωρήσει η μεταγραφή. Τον νεαρό μπακ ήθελε και ο Παναθηναϊκός, όμως τον… πρόλαβε ο Αντονίτο, που είναι επιλογή Τσάβι Ρόκα. Άλλον ήθελε πάντως ο Πογιάτος, που προτιμούσε τον ΤεΧέρο της Έλτσε, τον οποίο και γνωρίζει από τις Ακαδημίες της Ρεάλ. Αυτός είναι η δεύτερη επιλογή πλέον, εάν χαλάσει του Αντονίτο.

** Εκτός 18αδας του Ατρομήτου την Κυριακή οι Μπουσούλασιτς και Βέλλιος. Ο Κάναντι μπορεί να ήταν αυτός που είχε φέρει τον Βόσνιο στην πρώτη του θητεία στο Περιστέρι, όμως τώρα τον έστειλε στην εξέδρα. Δεν ήταν καλός ο 29χρονος μέσος στο φιλικό με τον Ολυμπιακό, ο Αυστριακός κόουτς τον έκανε αλλαγή και ο παίκτης… μουρμούρισε και κράτησε μούτρα. Γι’ αυτό και στην πρεμιέρα με τον Βόλο έμεινε εκτός αποστολής. Όσον αφορά τον Βέλλιο, στον οποίο επίσης ο Κάναντι έχει κάνει… γυμνάσια (τον σήκωσε για προθέρμανση και δεν τον έβαλε), ο Έλληνας φορ δεν υπολογίζεται βασικός και ψάχνει ομάδα στο εξωτερικό. Ήδη μάλιστα, όπως έχετε διαβάσει στο Sportdog.gr, έχει απορρίψει αρκετές προτάσεις.

** Ο Χουάν Μουνίθ, που ήταν σήμερα στον πάγκο για τον Ατρόμητο, είναι ένας από τους ελάχιστους στο ελληνικό ποδόσφαιρο που την… έφεραν στον Αχιλλέα Μπέο. Ο Ισπανός μέσο του είπε το καλοκαίρι πως έχει οικογενειακά προβλήματα και ότι θέλει να γυρίσει στην πατρίδα του και για αυτό ο Βόλος τον άφησε ελεύθερο. Ωστόσο, λίγες ημέρες μετά ο παίκτης υπέγραψε στο Περιστέρι!

**Το πιθανότερο σενάριο είναι ο Ζόσε Σα να παραμείνει στον Ολυμπιακό. Για να γίνει πλέον η ανατροπή και να πωληθεί ο Πορτογάλος πορτιέρε, θα πρέπει Ζόρζε Μέντες να φέρει πρόταση 13 εκατ. ευρώ στο Λιμάνι. Μοιάζει δύσκολο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις με τον περιβόητο ατζέντη. Περιμένουμε λίγες ημέρες ακόμα για τις οριστικές εξελίξεις.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτόν θέλει στον ΠΑΟ ο Αλαφούζος - Τον… αρπάζει από κορυφαία ελληνική ομάδα - Τον πιστεύει πολύ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags