Facebook Pixel Παναγιώτης Βαρούχας: Ξεκάθαρος Βαρούχας για το πέναλτι που ζητάει ο ΠΑΟ - Το λάθος Κάιπερς στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2020-09-13 23:18:00

Ξεκάθαρος Βαρούχας για το πέναλτι που ζητάει ο ΠΑΟ - Παρατυπία με Τζολάκη στον τελικό (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ξεκάθαρος Βαρούχας για το πέναλτι που ζητάει ο ΠΑΟ - Παρατυπία με Τζολάκη στον τελικό (ΒΙΝΤΕΟ)

Σωστή χαρακτήρισε τη διαιτησία του Τάσου Σιδηρόπουλου ο Παναγιώτης Βαρούχας, σχολιάζοντας τις αμφισβητούμενες φάσεις από τον αγώνας της Τρίπολης, όπου ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος από τον Αστέρα με 1-0.

Οι Πράσινοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι στον Καρλίτος στο 48ο λεπτό (δείτε τις φάσεις ΕΔΩ), όμως ο καθηγητής διαιτησίας σχολιάζοντας τη φάση στην «Αθλητική Κυριακή», εξήγησε γιατί δεν υπάρχει παράβαση.

«Είναι μία δύσκολη φάση, αλλά ο Κότσιρας βάζει το πόδι του στο πλάι και παρότι βρίσκει τον Καρλίτος, φαίνεται να διώχνει την μπάλα. Έχει βάλει το πόδι του σωστά και δεν υπάρχει παράβαση», ανέφερε σχετικά ο Βαρούχας.

Από εκεί και πέρα, ανέλυσε και τις αμφισβητούμενες φάσεις του μεγάλου τελικού στο Βόλο, όπου ο Ολυμπιακός νίκησε 1-0 την ΑΕΚ. Σημείωσε πως δεν υπάρχουν «χοντρά» λάθη, ανέφερε πως δεν είναι πέναλτι το μαρκάρισμα του Μπουχαλάκη στον Ολιβέιρα και εξήγησε γιατί ακυρώθηκε σωστά το γκολ των Πειραιωτών στο φινάλε.

Από εκεί και πέρα όμως, τόνισε πως ο Γιορν Κάιπερς έχει κάνει λάθος στο μαρκάρισμα του Καμαρά στον Σιμόες και ότι υπάρχει φάουλ στα όρια της μεγάλης περιοχής (όχι πέναλτι), ενώ στάθηκε και στην… παρατυπία του Ολλανδού ρέφερι, ο οποίος φορούσε την ίδια χρώμα φανέλα με τον γκολκίπερ του Ολυμπιακού, τον Τζολάκη.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags