Facebook Pixel Σόου Μπέου στο Περιστέρι και "μπινελίκια" στον Ρισβάνη
| 2020-09-14 12:35:00

Σόου Μπέου στο Περιστέρι! "Γαλλικά" σε Ρισβάνη - Ποιο ματς θα έρθει 3-0 - Έκανε πλάκα για Ολυμπιακό!

του Ευάγγελου Μίχου
Σόου Μπέου στο Περιστέρι! "Γαλλικά" σε Ρισβάνη - Ποιο ματς θα έρθει 3-0 - Έκανε πλάκα για Ολυμπιακό!

Ο Βόλος του Αχιλλέα Μπέου πέρασε θριαμβευτικά από το Περιστέρι, με τον Δήμαρχο-πρόεδρο όχι μόνο να βρίσκεται στο γήπεδο και να πανηγυρίζει το μεγάλο διπλό της ομάδας του, αλλά στη διάρκεια της αναμέτρησης παραλίγο να γίνει υπεύθυνος για μια... φωτιά που πήγε να ανάψει στην εξέδρα των επισήμων, ενώ μετά τη λήξη, με το νέκταρ της νίκης σαφώς να τον έχει επηρεάσει, έδινε υποσχέσεις για το τι περιμένει (μετά τον Σπανό) και τον... Καρυπίδη, την επόμενη αγωνιστική!

Όπως αντιλαμβάνεστε, ο σκύλος είχε το δικό του λαγωνικό χθες βράδυ στο γήπεδο του Περιστέριου και σήμερα σας παρουσιάζει το διπλό αποκλειστικό παρσκηνιακό ρεπορτάζ από εκεί, με πρωταγωνιστή τον Αχιλλέα Μπέο. Έχουμε και λέμε λοιπόν:

1ον) στη φάση της αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Ρισβάνη, την ώρα που ο υψηλόσωμος στόπερ αποχωρούσε για τα αποδυτηρία, ειρωνευόμενος τον διαιτητή Τζήλο, με γκριμάτσες και χειρονομίες, ο Μπέος δεν... άντεξε, παρότι φιλοξενούμενος και θεώρησε σωστό να κάνει παρατηρήσεις στον στόπερ του Ατρόμητου. Εχει που έχει... βροντώδη φωνή, όταν θέλει γίνεται και εριστικός, δεν ήθελε πολύ να παρξηγηθεί από τους φίλους του Ατρόμητου που ήταν στην ίδια εξέδρα, σε άλλο σημείο.



"Τι γελάς ρε μ...", φέρεται να φώναξε ο Μπέος στον Ρισβάνη, κάτι που εξόργισε και κινητοποίησε μέλη των γηπεδούχων που κινήθηκαν προς το μέρος του. Προφανώς σκέφθηκαν έρχεται μέσα στο σπίτι μας για να... πουλήσει μαγκιά. Τελικά τα χειρότερα, δηλαδή το επεισόδιο αποφεύχθηκε αφού ο Μπέος φρόντισε να δικαιολογηθεί και να ζητήσει συγνώμη για την παρεξήγηση που προκάλεσει χωρίς "να το θέλει"!

2ον) μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο Περιστέρι και έξω από το γήπεδο, περιμένοντας την ομάδα του για την αναχώρηση, ο Αχιλλέας Μπέος μιλούσε στο τηλέφωνο, δεχόταν συγχαρητήρια και έκανε το... κομμάτι του. Κάποια στιγμή έλεγε (προφανώς χιουμοριστικά) πως έχει φτιάξε ομάδα για να ανταγωνιστεί τον Ολυμπιακό για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ σε ένα τηλεφώνημα ακούστηκε να λέει πως την επόμενη Κυριακή θα κερδίσει με 3-0 τον Άρη του Καρυπίδη!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags