Facebook Pixel Άρης - Λαμία: Αποκάλυψη Βαρούχα - Η... χερούκλα του Άρη που δεν είδε κανείς (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-09-14 17:48:00

Αποκάλυψη Βαρούχα - Η... χερούκλα του Άρη που δεν είδε κανείς - Το έχασαν στο VAR! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Αποκάλυψη Βαρούχα - Η... χερούκλα του Άρη που δεν είδε κανείς - Το έχασαν στο VAR! (ΒΙΝΤΕΟ)

Άρης - Λαμία: Η Λαμία διαμαρτυρήθηκε έντονα για τη διαιτησία στο ματς της πρεμιέρας, όπου ηττήθηκε με 3-1 από τον Άρη.

Στο επίκεντρο των παραπόνων για την ομάδα της Φθιώτιδας βρίσκεται η φάση του 63ου λεπτού, όταν ο Νιάσε πέτυχε γκολ που ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ στον Τζέγκο. Εάν το τέρμα μετρούσε, η Λαμία θα είχε προηγηθεί με 2-0 και θα έπαιρνε τεράστιο προβάδισμα για τη νίκη.

Το... ντιμπέιτ για τη φάση εστιάστηκε στο αν πρόκειται για επιθετικό φάουλ ή όχι, ωστόσο στην ανάλυσή του ο Παναγιώτης Βαρούχας έφερε στην επιφάνεια ένα στοιχείο που μάλλον δεν είχε προσέξει κανείς.

Ποιο είναι αυτό; Ότι υπάρχει ξεκάθαρο χέρι του Τζέγκο αμέσως μετά την προσπάθεια του Νιάσε να σκοράρει με το γόνατο, παράβαση που πέρασε απαρατήρητη τόσο από τον διαιτητή όσο και από τον υπεύθυνο του VAR!

"Στο 63’ βάζει ένα γκολ η Λαμία, αλλά την ώρα που γίνεται η σέντρα στην περιοχή, στο κατέβασμα της μπάλας ένας παίκτης του Άρη κάνει χέρι, δίνει μπουνιά στην μπάλα. Στη συνέχεια της φάσης μπαίνει γκολ και έπρεπε να μετρήσει. Γκολ και κίτρινη κάρτα. Αν δεν έμπαινε γκολ θα ήταν πέναλτι και κόκκινη κάρτα. Ήταν πολύ σοβαρό λάθος του VAR, ο διαιτητής ήταν πολύ δύσκολο να το δει", τόνισε ο Παναγιώτης Βαρούχας για το ακυρωθέν γκολ.

Προσέξτε το χέρι του Τζέγκο στο 2:17 του παρακάτω βίντεο:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags