Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Βαρβάτος εξτρέμ στον Ολυμπιακό - Κλείνει με 6 εκατ. ο Γιαννούλης - Η... παπάτζα για Χρήστο Δώνη
| 2020-09-14 18:03:00

Βαρβάτος εξτρέμ στον Ολυμπιακό - Κλείνει με 6 εκατ. ο Γιαννούλης - Η... παπάτζα για Χρήστο Δώνη

Του Αδέσποτου
Βαρβάτος εξτρέμ στον Ολυμπιακό - Κλείνει με 6 εκατ. ο Γιαννούλης - Η... παπάτζα για Χρήστο Δώνη

Απολαυστική και γεμάτη ειδήσεις ήταν και σήμερα η εκπομπή των "Αδέσποτων" στον ραδιοφωνικό αέρα του Alpha 98.9. Οι Ευάγγελος Μίχος και Άγγελος Κωνσταντούλιας θα σας κρατούν συντροφιά κάθε μέρα για μία ώρα 16.00-17.00 και εκτός από γέλιο με τις τρομερές ατάκες τους, θα σας προσφέρουν και πολλές ποδοσφαιρικές αποκαλύψεις.

Ποια η τιμή του Ολυμπιακού για τον Μαντί Καμαρά, το… μπαμ που ψάχνουν στο Λιμάνι και η αποκάλυψη για τις συζητήσεις του ΠΑΟΚ με μεγάλη ιταλική ομάδα για τον Δημήτρη Γιανναούλη. Αυτά κι άλλα πολλά από την εκπομπή των "Αδέσποτων", στο ραδιόφωνο του Alpha, by sportdog! 

Ακούστε ξανά ολόκληρη την εκπομπή στον Alpha 98.9 ΕΔΩ

** Ο Ολυμπιακός πάει για… βαρβάτο εξτρέμ και για αυτό βολιδοσκόπησε τον Σοφιάν Μπουφάλ της Σαουθάμπτον. Είναι καλή περίπτωση. Παράλληλα, οι Πειραιώτες δεν παρατούν την υπόθεση του Γκάρι Ροντρίγκες.

** Άρχισε η διαπραγμάτευση του ΠΑΟΚ με ιταλική ομάδα, που έπαιξε και στο Champions League, για τον Δημήτρη Γιαννούλη. Ήδη έγιναν συζητήσεις και με την πλευρά του παίκτη. Τα χρήματα που προσφέρουν είναι κοντά στα έξι εκατομμύρια, το ποσό δηλαδή που ήθελαν στην Τούμπα. Το deal αναμένεται να γίνει με… τρικ. Η συνέχεια αποκλειστικά στο sportdog!

** Ο Χρήστος Δώνης παραμένει χωρίς ομάδα, ωστόσο βρίσκεται κοντά στην Άσκολι και ίσως περάσει και σήμερα από ιατρικές εξετάσεις. Δεν ισχύει πάντως ότι θα πάρει 700.000 ευρώ για τρία χρόνια από τον σύλλογο που θα παίξει στη Serie B. Ο ιταλικός σύλλογος έχει οικονομικά θέματα και… ψάχνεται. Αναζητούνται μάλιστα και επενδυτές! Η αρχική προσφορά λοιπόν της Άσκολι ήταν 130.000 ευρώ και το… ταβάνι της ήταν οι 160.000 ευρώ για ετήσιες αποδοχές. Τον Δώνη τον ήθελε πολύ ο προπονητής των Ιταλών, αλλά όχι ο Τεχνικός Διευθυντής. Ο δεύτερος μάλιστα έφερε κι έναν άλλον παίκτη, Αυστριακό, στη θέση του Έλληνα άσου!

** Φήμες ότι ήρθε πρόταση για τον Καμαρά, 10-12 εκατομμύρια ευρώ με καλά μπόνους. Αλλά ο Ολυμπιακός είπε «όχι« χωρίς δεύτερη σκέψη. Ο Αφρικανός χαφ πωλείται, αλλά για να φύγει από το Λιμάνι, θα πρέπει να έρθει πρόταση στα 20 εκατομμύρια ευρώ.

** Ο Στέφανος Ευαγγέλου πήγε στη Σερίφ Τιρασπόλ, όπου έχει πάει δανεικός και ο Δημήτρης Κολοβός ως δανεικός από τον Ολυμπιακό. Αν ο νεαρός μπακ πήγε έως ελεύθερος ή ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη έκπληξη Φερέιρα - Ποιον… καθάρισε πριν την Μπενφίκα - Στον "κουβά" τα εκατομμύρια του Ιβάν!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags