Facebook Pixel Ολυμπιακός - Λίντσεϊ Ρόουζ: Τον παίρνει όποτε θέλει - Η "μυστική" συμφωνία
| 2020-09-15 15:42:00

"Αντι-Σεμέδο Νο2" ο Ρόουζ! Τον παίρνει όποτε θέλει - Deal Ανιγκό - Παίζει... χθες (και δεξί μπακ)

Οι Μιχείες
"Αντι-Σεμέδο Νο2" ο Ρόουζ! Τον παίρνει όποτε θέλει - Deal Ανιγκό - Παίζει... χθες (και δεξί μπακ)

Το Σαββατοκύριακο ραδιοφωνικά, 18.00-20.00 στον Alpha 989 και τις καθημερινές εδώ στο sportdog οι... κλασικές Μιχείες. Δηλαδή με αποκαλύψεις, αποκλειστικά, πληροφορίες/κουτσομπολιά/κακίες απο την πιάτσα των ατζέντηδων και φυσικά τα λατρεμένα follow up.

Σήμερα, λοιπόν, η στήλη θα καταπιαστεί με την υπόθεση του Λίντσεϊ Ρόουζ, του Γαλλο - Μαυριτανού αμυντικού του Άρη, που σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα του ιταλικού Tuttomercatoweb βρίσκεται πολύ κοντά στην μετακινησή του στον Ολυμπιακό. 

Και επειδή εμείς δεν μένουμε στις... αναπαραγωγές και τις ανακυκλώσεις, πάρτε να έχεται τα τι και τα πώς αυτης της υπόθεσης, με το πολύ δυνατό παρασκήνιο, καλύπτοντας τη μισή αλφάβητο!

Α. Ο Λίντσει Ρόουζ έχει τον ίδιο ατζέντη με τον Σοφιάν Τοβέν της Μαρσέιγ. Και ο εν λόγω ατζέντης έχει σούπερ σχέση με τον Ανιγκό, τον πρώην προπονητή/τεχνικό διευθυντή/α. διευθυντή της Μαρσέιγ, ο οποίος εδώ και λίγα χρόνια δουλεύει στο σκάουτινγκ (και όχι μόνο) του Ολυμπιακού και συνεργάζεται με τους Μοντέστο, Καρεμπέ (και τον... Ισά).

Β. Στον Άρη, αυτός που τον έστειλε τον Γενάρη του 2019, εγγυήθηκε αλλά και βοήθησε τον Θόδωρο Καρυπίδη (δεν αποτελεί μυστικό πως έχει ιδανική σχέση με τον Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό) στο να τον κλείσει, λέγεται πως ήταν ο Ανιγκό...



Γ. Οι "κίτρινοι" της Θεσσαλονίκης αρχικά πήραν ως δανεικό τον Ρόουζ και το καλοκαίρι του 2019 τον αγόρασαν από τη Λοριάν αντί 170.000 ευρώ...

Δ. Η μετακίνηση του Ρόουζ από το "Βικελίδης" στου Ρέντη είχε παίξει και τον περασμένο χειμώνα. Τουλάχιστον από τότε υπήρχε ένα "ενδιαφέρον" των "ερυθρόλευκων" για τον μπακ που έχει περάσει από Λυών, Μπαστιά, Λοριάν.

Ε. Ο Ρόουζ κάποια στιγμή έφτασε κοντά και στην πώλησή του στον Ερυθρό Αστέρα. Ακούστηκαν διάφορα ποσά αλλά στην πιάτσα η κυριάρχη φήμη πλέον ήταν πως ο Ολυμπιακός έχει αποκτήσει τον πρώτο λόγο για την επόμενη ομαδα του Ρόουζ, εφόσον φύγει απο τον Άρη. Φήμες ή πραγματικότητα;

Ζ. Στον Ολυμπιακό ο Ρόουζ έχει πολλές συμπάθειες. Και στο πορτογαλικό και στο γαλλικό λόμπι αφού τον θεωρουν ως μια αξιόπιστη λύση που μπορεί να έρχεται απο τον πάγκο και να δίνει βοήθειες τόσο ως στόπερ, όσο και ως δεξιός μπακ. Βοηθητικός αλλά χρησιμότατος... 

H. Για να μην κοροϊδευόμαστε και παρά τις διαψεύσεις από πλευράς Άρη, αποτελεί σχεδόν κοινό μυστικό, πως αν το θέλησει, ανα πάσα στιγμή, ο Oλυμπιακός μπορεί να κάνει δικό του τον Ρόουζ!

Θ. Και τώρα η καυτή πληροφορία: η πλευρά του Ρόουζ, ανεξάρτητα από τι θα πει δημόσια, είναι ενημερωμένη ήδη πως μπορεί να προκύψει το επόμενο 15μερο θέμα μεταγραφής του στους νταμπλούχους Ελλάδας!

Ι. Για την ακρίβεια, αν πουληθεί ο Ρούμπεν Σεμπέδο τώρα στην Μπενφίκα, ο Oλυμπιακός θα κλείσει άμεσα τον Ρόουζ σαν "αντι-Σεμεδο Νο2". Τι εννοούν; Θα πάρουν έναν πολυσύνθετο, σταθερό/αξιόπιστο αμυντικό, που τον ξέρουν και τους ξέρει πολύ καλά, ο οποίος θα μπορεί να παίξει από... χθες αν χρειαστεί (γιατί δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής), είνα δοκιμασμένος και on fire στο ελληνικό πρωτάθλημα. Οπότε οι "ερυθρόλευκοι" θα έχουν τον χρόνο μετά να ψάξουν με την ησυχία τους σε Πορτογαλια/Αγγλία/Γαλλία και για "αντι-Σεμέδο Νο1", δηλαδή για βασικό/ πρωτοκλασάτο στόπερ. 

Κ. Μην ξεχνάμε και μια πολύ σημαντική λεπτομερεια: ο Ρόουζ πλέον στον Άρη αγωνίζεται με επιτυχία ως δεξιός μπακ. Κατι που του δίνει επιπλέον credit για τον Ολυμπιακό.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποιος Τσιμίκας; Σκάει πώληση μεγατόνων στον Ολυμπιακό - Αυτόν δίνει με πάνω από 20.000.000!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags