Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος αποχαιρέτησε το Τριφύλλι.
| 2020-09-15 16:57:00

Αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό Έλληνας άσος: "Αξέχαστο και μοναδικό ταξίδι - Καλή συνέχεια" (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό Έλληνας άσος: "Αξέχαστο και μοναδικό ταξίδι - Καλή συνέχεια" (ΦΩΤΟ)

Παναθηναϊκός: Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος αποχαιρέτησε το Τριφύλλι.

Ο Έλληνας άσος μετά από 3 χρόνια παρουσίας στους Πράσινους είπε αντίο στην ομάδα και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Έλληνας αμυντικός:

Η τριετής πορεία μου στην ομάδα του Παναθηναϊκού αποτέλεσε αναμφίβολα σταθμό στην καριέρα μου. Ο πρόεδρος η διοίκηση καθώς και τα μέλη της στάθηκαν στο πλευρό μου με απόλυτο επαγγελματισμό σε κάθε μου βήμα.

Η ψυχή και το συναίσθημα που εισέπραξα από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού με συνόδευαν και μου έδιναν παλμό ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές. Η συναδελφικότητα και η αγάπη των συμπαικτών μου έκαναν αυτό το ταξίδι αξέχαστο και μοναδικό.

Είναι λίγο το ευχαριστώ σε όλους αυτούς τους ανθρώπους, τα λόγια δεν μπορούν να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη μου για την άψογη συνεργασία και τις εμπειρίες που έχω αποκομίσει από αυτή.

Εύχομαι ολόψυχα στον Παναθηναϊκό καλή συνέχεια με πολλές επιτυχίες!»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η τριετής πορεία μου στην ομάδα του Παναθηναϊκού αποτέλεσε αναμφίβολα σταθμό στην καριέρα μου.Ο πρόεδρος η διοίκηση καθώς και τα μέλη της στάθηκαν στο πλευρό μου με απόλυτο επαγγελματισμό σε κάθε μου βήμα.Η ψυχή και το συναίσθημα που εισέπραξα από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού με συνόδευαν και μου έδιναν παλμό ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές.Η συναδελφικότητα και η αγάπη των συμπαικτών μου έκαναν αυτό το ταξίδι αξέχαστο και μοναδικό.Είναι λίγο το ευχαριστώ σε όλους αυτούς τους ανθρώπους,τα λόγια δεν μπορούν να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη μου για την άψογη συνεργασία και τις εμπειρίες που έχω αποκομίσει από αυτή. Εύχομαι ολόψυχα στον Παναθηναϊκό καλή συνέχεια με πολλές επιτυχίες!

A post shared by Dimitris Kolovetsios (@dkolovetsios) on

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags