Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Δημήτρης Γιαννούλης: Ακυρώθηκε η πώλησή του στην Αταλάντα
| 2020-09-16 14:20:00

Απίστευτη ανατροπή: Ακυρώθηκε η πώληση Γιαννούλη - Νέο χρυσό συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ χωρίς ρήτρα!

Οι Μιχείες
Απίστευτη ανατροπή: Ακυρώθηκε η πώληση Γιαννούλη - Νέο χρυσό συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ χωρίς ρήτρα!

Ο Δημήτρης Γιαννούλης είναι αλήθεια πως έκανε εμφάνιση πώλησης κόντρα στην Μπενφίκα. Φρόντισε δε ο ίδιος για να πάρει ο ΠΑΟΚ τόσα χρήματα απο την πρόκρισή του στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, όσα θα έπαιρνε -πάνω, κάτω- από την πώλησή του στην Αταλάντα.

Κατά συνέπεια το κλαμπ πλέον δεν έχει την ανάγκη να τον πουλήσει. Τουλάχιστον μέχρι και τη ρεβάνς με την Κράσνονταρ, που θα κρίνει και την είσοδό του ή όχι, για πρώτη φορά στην ιστορία του, στους "χρυσοφόρους" ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ...

Aυτά είναι τα ρίσκα των μεταγραφικών υποθέσεων. Η Αταλάντα θα μπορούσε να είχε ντιλάρει με τον ΠΑOΚ για Γιαννούλη στην τηλεδιάσκεψη της Δευτέρας. Η συμφωνία υπήρχε στο τραπέζι, 1,5 εκατ. ευρώ ως ενοίκιο τώρα και άλλα 5,5 εκατ. σε τρεις δόσεις, υποχρωτική οψιόν αγοράς το καλοκαίρι του 2021. Και πως θα γινόταν πρακτικά, υποχρεωτική; Με πλαφόν 3 συμμετοχών, που θα ενεργοποιούσαν την οψιόν αγοράς του!

Ο Σαρτόρ όμως, ο υπεύθυνος της Αταλάντα, το έπαιξε... πονηρός. Αρχικά διαπραγματεύτηκε για 1 εκατομμύριο λιγότερο το ποσό της οψιόν και στη συνέχεια σκέφθηκε πως θα έβρισκε στην ανάγκη τον ΠΑOΚ και θα του έπαιρνε τον Γιαννούλη άμεσα, με ένα ποσό κοντά στα 5 εκατ. ευρώ. Δεν πίστευε βλέπετε πως ο Δικέφαλος θα απέκλειε την Μπενφίκα ή οτι ο Γιαννούλης θα έκανε εμφάνιση πώλησης. Και να πεις πως δεν τον προειδοποίησαν, πως αν άφηνε ανοικτό το deal για μετά το ματς ΠΑOΚ-Μπενφίκα, θα κινδύνευε να αλλάξουν τα δεδομένα...



H ουσία πλέον είναι πως όντως από χθες το βραδυ τα δεδομένα για τον Γιαννούλη άλλαξαν εντυπωσιακά. Ο ΠΑΟΚ που εξασφάλισε άλλα 5 εκατομμύρια, από τη συμμετοχή του στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και πλέον είνα πολύ κοντά στη μεγάλη μπάζα των plus 22 εκατομμυρίων ευρώ, εφόσον περάσει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, δεν καίγεται να πουλήσει τον διεθνή Eλληνα αρισερό του μπακ.

Γι' αυτό άλλωστε πλέον παραπέμπει (ξανά), για κάθε ενδιαφερόμενο, στο ύψος του μπάι άουτ που υπάρχει στο συμβόλαιο Γιαννούλη, δηλαδή στα 10 εκατ. ευρώ. Και σε όποιον αρέσει κι όποιος... αντέχει.

Δεν είναι τυχαίο πως μετά την επική πρόκριση σε βάρος της Μπενφίκα ο Αμπελ Φερέιρα χαρακτήρισε τον Γιαννούλη τον καλύτερο αριστερό μπακ που έχει προπονήσει, ξεκαθαρίζοντας πως αν φύγει δεν μπορεί να αντικατασταθεί. Ουσιαστικά έστειλε μήνυμα παραμονής του άσου στην οικογένεια Σαββίδη.

Ακόμη και ο παίκτης όμως, στις δηλώσεις που έκανε και όταν ρωτήθηκε σχετικά, φάνηκε σαν να έχει ξεχάσει το... άγχος που κουβαλούσε για να βρεθεί ομάδα από το εξωτερικό και να φύγει. Ο Γιαννούλης, λοιπόν, χθες... θυμήθηκε πως έχει ακόμη 2 χρόνια συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, είναι μια χαρά στην Τούμπα κι αν έρθει πρόταση γι' αυτόν θα την συζητήσει πρώτα με την οκογένεια Σαββίδη κι απο κοινού θα αποφασίσουν!!!

Στο δια ταύτα: ο Γιαννούλης δεν παραχωρείται τώρα και κυρίως με τα λεφτά, από 7 ως 5,5 εκατομμύρια ευρώ, που διαπραγματευόντουσαν με την Αταλάντα. Αν θέλουν οι Μπεργκαμάσκι ή κάποιος άλλος μπορεί να πάει και να σκάσει τη ρήτρα εξαγοράς του, αρκεί βέβαια να έχει πάρει και τη συγκατάθεση του παίκτη. Και γρήγορα γιατί έρχονται εξελίξεις και δεν θα προλάβει, όπως βλέπω τα πράγματα να πηγαίνουν...

Τι εννοώ; Δεν θα μου κάνει εντύπωση αν άμεσα ο Ρέμπε φωνάξει τον Γιαννούλη και του προτείνει νέο συμβόλαιο, με χρονική επέκταση, νέα αναπροσαμρογή αποδοχών (τουλάχιστον διπλασιασμό των 260.000 ευρώ ετησίως που καθαρίζει τώρα) και να σβηστεί το μπαι άουτ που υπάρχει στο τρέχον. Κοινώς να μην υππάρχει πλέον ρήτρα στο συμβόλαιό του...

YΓ. Παιδιά  κάπου... ώπα (όπως λέει και μια ψυχή), με τα έσοδα του ΠΑOΚ. Γιατί διαβάζω κι ακούω διάφορα. Ο Δικέφαλος έχει εξασφαλίσει μέχρι τώρα 12 με 13 εκατ. ευρώ. Τα 7-8 μετά τον αποκλεισμό της Μπεσίκτας για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και τα 5 εκατ. τώρα γιατί θα παίξει στα πλέι όφ του Τσάμπιονς Λιγκ (οι 6 ομάδες που θα αποκλειστούν και θα συνεχίσουν στο Γιουρόπα θα μοιραστουν 30 εκατ. ευρώ). Αν όμως, ο ΠΑOΚ αποκλείσει και την Κράσνονταρ, ξεχάστε όλα τα παραπάνω ποσά αφού μπαίνει σε άλλη κατηγορία, των χρυσοφόρων ομίλων του Tσάμπιονς Λιγκ. Που σημαίνει μίνιμουμ έσοδα 20 με 22 εκατ. ευρώ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Φοβερό νέο στον ΠΑΟΚ μετά τη μεγάλη πρόκριση - Θα τρελαθούν οι οπαδοί με Σαββίδη - Αλλάζουν όλα...


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags