Facebook Pixel Σταύρος Κόλκας – Μπεσίκτας: Γι’ αυτό ο Κόλκας φόρεσε φανέλα Μπεσίκτας μετά την ήττα του Ολυμπιακού - "Τους υποστηρίζω γιατί…"
| 2020-09-16 21:29:00

Γι’ αυτό ο Κόλκας φόρεσε φανέλα Μπεσίκτας μετά την ήττα του Ολυμπιακού - "Τους υποστηρίζω γιατί…"

Sportdog Team
Γι’ αυτό ο Κόλκας φόρεσε φανέλα Μπεσίκτας μετά την ήττα του Ολυμπιακού - "Τους υποστηρίζω γιατί…"

Σταύρος Κόλκας – Μπεσίκτας: Μία απολαυστική και άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε ο Σταύρος Κόλκας το μεσημέρι της Τετάρτης, στη ραδιοφωνική συνέντευξη του Sportdog.gr στον Alpha 9.89.

Μιλώντας στους «Αδέσποτους» για την πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Μπενφίκα και τις τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα, ρωτήθηκε για ένα παλιότερο περιστατικό, πριν μερικά χρόνια, που είχε προκαλέσει τότε ακόμα και… παρέμβαση βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Τότε, ο Κόλκας μετά από ήττα του Ολυμπιακού από την Μπεσίκτας είχε ανεβάσει την παρακάτω φωτογραφία, όπου φορούσε τη φανέλα της τουρκικής ομάδας. Ο ίδιος ρωτήθηκε από τον Ευάγγελο Μίχο και εξήγησε γιατί το έκανε!

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Για εμένα έχει πολιτικό υπόβαθρο αυτό. Είναι μία ομάδα κατά του καθεστώτος Ερντογάν. Δεν είναι εθνικιστές. Είναι η λαϊκή μάζα, οι άνθρωποι που κλείνουν περισσότερα προς τον αριστερά. Όταν πήγα εγώ εκεί, μου φέρθηκαν τέλεια. Στην Τουρκία υποστηρίζω την Μπεσίκτας ή όταν παίζει στην Ευρώπη.

Σε αυτή τη χώρα έχουμε αρκετή υποκρισία. Λένε στον αέρα ότι στηρίζουν τις ελληνικές ομάδες και θέλουν να παίρνουν προκρίσεις. Και μετά πηγαίνουν στο γραφείο και λένε «πώ… πέρασαν αυτοί τώρα και θα μας ζαλίσουν». Εγώ αυτό αισθάνθηκα εκείνη την ώρα, αυτό έκανα. Μου αρέσει να τσαλακώνομαι!».

Ακούστε και το ηχητικό απόσπασμα της εκπομπής

 

Alpha989 · Σταύρος Κόκλας στον Βαγγέλη Μίχο και Άγγελο Κωνσταντούλια 16-09-20

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags