Facebook Pixel ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Βόμβες Κόλκα part 1: "Έτη φωτός μπροστά ο Ολυμπιακός - Ο ΠΑΟΚ έχει τον κλώνο του Μέσι"
| 2020-09-16 22:45:00

Βόμβες Κόλκα part 1: "Έτη φωτός μπροστά ο Ολυμπιακός - Ο ΠΑΟΚ έχει τον κλώνο του Μέσι"

Του Αδέσποτου
Βόμβες Κόλκα part 1: "Έτη φωτός μπροστά ο Ολυμπιακός - Ο ΠΑΟΚ έχει τον κλώνο του Μέσι"

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Εναν σπέσιαλ καλεσμένο είχαν οι Ευάγγελος Μίχος και Άγγελος Κωνσταντούλιας στην καθημερινή (16.00 – 17.00) ραδιοφωνική εκπομπή του Sportdog.gr στον Alpha 9.89 το μεσημέρι της Τετάρτης.

Οι «Αδέσποτοι» έβγαλαν στον αέρα τον γνωστό ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ, Σταύρο Κόλκα, ο οποίος μίλησε για τον θρίαμβο κόντρα στην Μπενφίκα, αλλά και για την επόμενη μέρα του συλλόγου. Διαβάστε παρακάτω το πρώτο μέρος της μεγάλης συνέντευξής του και στο τέλος του θέματος υπάρχει και σχετικό ηχητικό.

Για τη διπλή «μάχη» με την Κράσνονταρ στα πλέι οφ του Champions League:

Το καλό για τον ΠΑΟΚ, είναι πως επίσης η Κράσνονταρ δεν έχει μπει στους ομίλους του Champions League. Και οι Ρώσοι έχουν θεματάκια, διακατέχονται από μία ηττοπάθεια, δεν έχουν προσωπικότητα. Ακόμα και οι μεγάλες ομάδες των Ρώσων. Όχι η Κράσνονταρ που είναι επαρχιακή ομάδα, αλλά με πολλά εκατομμύρια.

Τι έχει αλλάξει στην εποχή Σαββίδη στον ΠΑΟΚ:

Το μεγαλύτερο πρόβλημα του ΠΑΟΚ ήταν παραδοσιακά η έλλειψη χρημάτων. Αλλά από εκεί και πέρα, υπήρχε ένα άλλο πρόβλημα. Δεν είχαμε τον ποδοσφαιρικό εξ ορθολογισμό που είχαμε επί εποχής Ζαγοράκη – Βρύζα. Αλλά με το FFP, υποχρεωτικά πλέον ο πλούσιος Ιβάν Σαββίδης, αναγκάστηκε να λειτουργήσει σωστά ποδοσφαιρικά. Και έτσι φτάσαμε στο σήμερα που συνδυάστηκαν αυτά τα δύο και πλέον θεωρώ πως ο Σαββίδης θα αρχίσει να δουλεύει με περισσότερη ποδοσφαιρική λογική, σε σχέση με την πρώτη οκταετία. Αυτό ήταν το πρόβλημα που υπήρχε.

Για τον Δημήτρη Γιαννούλη, το νέο συμβόλαιο και την πιθανή πώληση:

Η τιμή του Γιαννούλη με τις δύο κούρσες άλλαξε. Οι δύο κούρσες του όρισαν νικητή, κόντρα σε μία ομάδα που έχει κάνει μία τεράστια επένδυση. Δεν είναι τυχαίο πως ο Ρέμπε συναντήθηκε την Τετάρτη με τον παίκτη για να συζητήσουν την ανανέωση του συμβολαίου του, με καλύτερες οικονομικές αποδοχές, ώστε να τον κρατήσει στο ρόστερ του και να τον πουλήσει μετά την παρουσία στους ομίλους του Champions League, εφόσον προκριθεί η ομάδα.

Για τους λόγους που παίζει ο Γιαννούλης στην Εθνική και όχι ο Τσιμίκας:

Είναι πολύ καλό που η εθνική ομάδα έχει τους Τσιμίκα και Γιαννούλη. Και πόσο άτυχος μπορεί να αισθάνεται ο Κυριακόπουλος που κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις στην Ιταλία. Και γίνεται κουβέντα γιατί παίζει ο Γιαννούλης βασικός στην Εθνική. Δεν είναι τυχαίος παίκτης ο Γιαννούλης. Και δεν πρέπει να ξεχνάμε πως μόλις χρησιμοποιήθηκε, άλλαξε η εικόνα της Εθνικής. Προηγήθηκε του Τσιμίκα και μετά αυτό έκανες τρομερές εμφανίσεις με τον Ολυμπιακό και πήρε μεταγραφή στη Λίβερπουλ. Και μπράβο του για τη μεταγραφή, το άξιζε, γιατί έκανε όργια. Αλλά στην ιεραρχία της Εθνικής, ο Γιαννούλης ήταν κομβικός για να αλλάξει η εικόνα της Εθνικής στα προκριματικά. Είναι σπουδαίοι παίκτες και οι δύο. Ο Τσιμίκας θα πάρει την ευκαιρία του και ο Γιαννούλης θα πάρει μεταγραφή στο εξωτερικό. Να μην κάνουμε πολιτική πάνω στα παιδιά.

Για το εάν θα είχε πωληθεί με 15 εκατ. ευρώ ο Γιαννούλης αν ήταν στον Ολυμπιακό:

Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα Champions League 25 χρόνων τώρα. Είναι πιο έξυπνος, έχει στήσει το γραφείο του Ισά που κάνει δουλειές, έχει ανθρώπους σε όλα τα επίπεδα. Ο Ολυμπιακός είναι έτη φωτός μπροστά και βγάζει μία ασφάλεια στο κοινό του, πως όποιον και να πουλήσει, θα φέρει αντικαταστάτη. Ο ΠΑΟΚ για να φτάσει τον Ολυμπιακό θέλει χρόνια δουλειάς. Έτσι όπως είναι διαμορφωμένη η εικόνα των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη, ο ΠΑΟΚ δύσκολα θα βρει σερί παρουσιών.

Για το νέο συμβόλαιο του Γιαννούλη:

Ο ΠΑΟΚ πιστεύω θα προσπαθήσει να του κάνει νέο συμβόλαιο. Είναι από τους πιο αδικημένους παίκτες. Παίρνει 260.000 ευρώ, χρήματα που στον ΠΑΟΚ παίρνει αυτός που… κουβαλάει το τρίπωδο στις προπονήσεις. Γίνεται μία προσπάθεια για να μείνει. Αν δεν περάσει την Κράσνονταρ, εκτιμώ πως θα πωληθεί. Αν όχι, θα κάτσει έναν χρόνο για να παίξει στους Ομίλους.

Θα πωληθεί στη ρήτρα, στα 10 εκατομμύρια! Και μετά την εμφάνιση με την Μπενφίκα, μπορεί πλέον να φέρει αυτά τα χρήματα ο Γιαννούλης. Είναι ένας παίκτης πολύ σημαντικός και έχει όλα τα βασικά χαρακτηριστικά ενός μεγάλου παίκτη. Ηρεμία στην πίεση, δημιουργία, καλές επαφές, ποιοτικές πάσες. Πώς να βρεις έναν τέτοιο παίκτη; Θα δώσουν 10 εκατομμύρια να τον πάρουν και εσύ θα βρεις ίδιο με 500.000; Θέλει μεγάλη τύχη, οι πιθανότητες είναι ελάχιστες.

Παρέμβαση Μίχου: Τα λεφτά του Γιαννούλη, σχεδόν, τα παίρνει ο Κωνσταντέλιας στην Κ-19.

Τον Κωνσταντέλια πρέπει να τον πείσουν να γίνει ποδοσφαιριστής. Ο ΠΑΟΚ έχεις στις Ακαδημίες του έναν… κλώνο Μέσι. Ο Πάμπλο Γκαρσία ξέρεις τι του κάνει; Δεν τον ξεκινάει! Προχθές έπαιζαν με τη Λάρισα, τον έβαλε στο ημίχρονο. Ήταν 0-0 και μπήκε κι έκανε δύο γκολ, δύο ασίστ και ο ΠΑΟΚ νίκησε 5-0. Είναι 17 χρονών και έχει συμβόλαιο με ρήτρα 1.5 εκατ. ευρώ! Βέβαια, πρέπει να γίνει ποδοσφαιριστής, γιατί τώρα παίζει για τον χαβαλέ του. Όταν δεν βαριέται μπαίνει μέσα, περνάει 12 αντιπάλους, τρεις φιλάθλους και πέντε ball boy. Όταν βαριέται, δεν φαίνεται στο γήπεδο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Tρελάθηκε" εντελώς ο Ιβάν! Έκανε πρόταση για να πάρει παικταρά της Γιουβέντους - Διαβάστε ποιον!

 

Alpha989 · Σταύρος Κόκλας στον Βαγγέλη Μίχο και Άγγελο Κωνσταντούλια 16-09-20

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags