Facebook Pixel Σταύρος Κόλκας - Παναθηναϊκός: Μόνο στο Sportdog: Για πρώτη φορά απαντάει ο Κόλκας στις… κατηγορίες ότι ήταν Παναθηναϊκός!
| 2020-09-16 23:30:00

Μόνο στο Sportdog: Για πρώτη φορά απαντάει ο Κόλκας στις… κατηγορίες ότι ήταν Παναθηναϊκός!

Sportdog Team
Μόνο στο Sportdog: Για πρώτη φορά απαντάει ο Κόλκας στις… κατηγορίες ότι ήταν Παναθηναϊκός!

Εναν σπέσιαλ καλεσμένο είχαν οι Ευάγγελος Μίχος και Άγγελος Κωνσταντούλιας στην καθημερινή (16.00 – 17.00) ραδιοφωνική εκπομπή του Sportdog.gr στον Alpha 9.89 το μεσημέρι της Τετάρτης.

Οι «Αδέσποτοι» έβγαλαν στον αέρα τον γνωστό ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ, Σταύρο Κόλκα, ο οποίος μίλησε για τον θρίαμβο κόντρα στην Μπενφίκα, αλλά και για την επόμενη μέρα του συλλόγου.



Ωστόσο, υπήρξε αναφορά για πρώτη φορά και στις… κατηγορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, σχετικά με το ότι ο δημοσιογράφος στη νεαρή ηλικία του υποστήριζε τον Παναθηναϊκό!

Ο Σταύρος Κόλκας απάντησε στον… αέρα του Alpha Radio 9.89 και στην εκπομπή του Sportdog.gr λέγοντας: «Είναι μεγάλο ψέμα αυτό! Είμαι από μία παραδοσιακή ΠΑΟκτσήδικη οικογένεια. Ο θείος μου έπαιζε στον ΠΑΟΚ. Ο πατέρας μου ήταν άρρωστος ΠΑΟΚτσής. Στον Χολαργό κυκλοφορούσα με την μπλούζα του ΠΑΟΚ και οι… παραδοσιακοί Παναθηναϊκοί οπαδοί στην περιοχή, με ξέρουν.

Είχα σχέση με πολλούς Παναθηναϊκούς, αλλά όλοι ξέρουν τι ομάδα ήμουν και είμαι. Αλλά καμιά φορά όταν… δεν σε βρίσκουν, ψάχνουν να σε χτυπήσουν. Ξέρουν ότι αγαπάω την ομάδα και προσπαθούν να «αλλοιώσουν» την ομάδα. Όντως με πονάει να μου λένε ότι είσαι κάτι... ψεύτικο»!

Ακούστε και το ηχητικό της συνέντευξης:

 

Alpha989 · Σταύρος Κόκλας στον Βαγγέλη Μίχο και Άγγελο Κωνσταντούλια 16-09-20

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags