Facebook Pixel Τρελά λεφτά του Σαββίδη στον Τζόλη!
| 2020-09-17 15:46:00

Τρελά λεφτά Σαββίδη σε Τζόλη - "Μεταγραφή" Βλάνταν Ίβιτς στην ΑΕΚ - Σαχλαμάρες για Σεμέδο!

Οι Μιχείες
Τρελά λεφτά Σαββίδη σε Τζόλη - "Μεταγραφή" Βλάνταν Ίβιτς στην ΑΕΚ - Σαχλαμάρες για Σεμέδο!

Ποιες θα είναι οι καθαρές αποδοχές του Τζόλη μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ και τι... απίστευτο συμβαίνει με τους μάνατζέρ του; Ποιον παίκτη "έστειλε" στην ΑΕΚ ο Βλάνταν Ίβιτς και τι σχέση μπορεί να έχει με αυτό το deal ο... Γιαννιώτης; Ποια είναι η αλήθεια για τον "προκλητικό" Σεμέδο στις προπονήσεις του Ολυμπιακού;

Όλες οι "καυτές" απαντήσεις στις Μιχείες, τη νέα στήλη του sportdog, την οποία υπογράφει ο Ευάγγελος Μίχος. Τις Μιχείες μπορείτε να τις ακούτε και ραδιοφωνικά, στον Alpha 98.9, κάθε Σαββατοκύριακο, 18:00-20:00.

1) Τζόλης ως το 2024 στον ΠΑOΚ, με αυξημένες αποδοχές και χωρίς μπάι άουτ στο νέο του συμβόλαιο. Αν πιστέψουμε μάλιστα αυτά που έλεγε σε... τρίτους ατζέντης που θεωρείται ο εκλεκτός του Δικεφάλου αυτή την εποχή, τότε o 18χρονος φορ θα παίρνει πλέον 170.000 ευρώ τον χρόνο (καθάρες και φιξ αποδοχές) συν πολλά και υψηλά μπόνους, που θα μπορούν ακόμη και να υπερδιπλασιάζουν το παραπάνω ποσό. Για την ιστορία, μας μεταφέρθηκε σαν διόρθωση πως ο Τζόλης συνεχίζει στον agent Κλιτσίδη (έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με το εν λόγω Γραφείο) αλλά πλέον έχει και τους Βρύζα - Διαμαντόπουλο. Πώς γίνεται αυτό, θα σας γελάσω...

2) Τόσο η μεταγραφή του Λιβάι (και όχι Λέβι) Γκαρσία όσο και αυτή που έχει συμφωνηθεί, του Σάκχοφ, στην AΕΚ, είναι του Ίλια Ίβιτς. Απο πίσω όμως, κρύβεται ο αδερφός του Βλάνταν Ιβιτς, που του έδωσε τις καλύτερες συστατικές επιστολές. Ειδικότερα στην  περίπτωση του Ουκρανού ο Βλάνταν προέτρεψε τον Ίλια να τον κλείσουν με... κλειστά μάτια στην AΕΚ και θα δικαιωθεί σύντομα και περίτρανα. Βλάνταν και Σάκχοφ είχαν συνυπάρξει στον ΠΑOΚ ενώ εξαιτίας (και) της μη ανανέωσης του Σάκχοφ έφυγε ο Λουτσέσκου (τον θεωρούσε πολύτιμο εργαλείο), ενώ ο Ουκρανός αυτό το καλοκαίρι προτάθηκε και σε ΠΑOΚ και σε Παναθηναϊκό.

Και για να ιντριγκάρω: ο Βλάνταν βοήθησε σαν σκάουτινγκ τον Ίλια Ίβιτς, παρότι ακόμη έχει παράπονα που ο τελευταίος του "φόρτωσε" το περασμένο καλοκαίρι τον Γιαννιώτη. Βλέπετε τον τελευταίο ο Βλάνταν Ιβιτς τον αποκαλεί "λιγόψυχο"!



3) Eπειδή διάβασα πως ο Σεμέδο πήγε καθυστερημένος στου Ρέντη τη Δευτέρα, στην προπόνηση, γιατί τον πήρε ο ύπνος και δεν άκουσε το... ξυπνητήρι. Και αυτό ερμηνεύτηκε από τα ΜΜΕ σαν ένδειξη πως θέλει να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό και ότι πιέζει με τον τρόπο του για να τον παραχωρήσει στην Μπενφίκα. Σαχλαμάρες, υπερβολές και... επικονωνία, είναι η απάντησή μου!

Αυτό που ξέρω εγώ ειναι πως ο Σεμέδο δεν το έκανε για πρώτη φορά και στο παρελθόν έχει δώσει κι άλλες... πειθαρχικές αφορμές, μάλιστα και πιο σοβαρές. Και τότε δεν υπήρχε η... Μπενφίκα! Απλώς τότε δεν έβγαιναν προς τα  έξω, λειτουργούσε δηλαδή η... "ερυθρόλευκη" στεγανοποίηση, γιατι δεν υπήρχε θέμα πώλησής του. Και ο νοών νοείτω... Για να τα λέμε όλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Bόμβα! Αυτόν πουλάει ο Ολυμπιακός - Προχωρημένες επαφές με top ομάδα - 15 εκατομμύρια!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags