Facebook Pixel Άρης - Κόλος Κοβαλίβκα: 1-2
| 2020-09-17 22:52:00

Οδυνηρός αποκλεισμός του Άρη από την Κόλος! Ήττα με 2-1 και αντίο Ευρώπη

Sportdog Team
Οδυνηρός αποκλεισμός του Άρη από την Κόλος! Ήττα με 2-1 και αντίο Ευρώπη

Άρης - Κόλος Κοβαλίβκα: 1-2

Ήττα και αποκλεισμός του Άρη από την Κόλος, η οποία βρέθηκε να προηγείται στο Βικελίδης, ισοφαρίστηκε αλλά πήρε εκ νέου το προβάδισμα και την πρόκριση.

Ο Άρης ήταν κυρίαρχος στην έναρξη της αναμέτρησης! Με απαρχή το σουτ του Γκάμα στο 10' άρχισε να επιβάλλει τον ρυθμό του και να γίνεται απειλητικός. Στο 21' το σουτ του Λόπεθ εξουδετερώθηκε από τους Ουκρανούς, οι οποίοι απάντησαν ένα λεπτό αργότερα με τον Ζαζούλια. Οι Θεσσαλινικείς ανησύχησαν στο 33' όταν ύστερα από λάθος του Ροζ ο Αντιούκ έγινε αποδέκτης, σούταρε, η μπάλα κόντραρε έφτασε στον Σμιρνί, ο Κουέστα όμως τον νίκησε σσε τετ-α-τετ. Αναμφισβήτητα η κορυφαία ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου ήταν το δοκάρι του Ματίας.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με κεφαλιά του Νόβακ στο 47'. Ο Άρης όμως ξεπέρασε γρήγορα την ψυχρολουσία και στο 55' κατάφερε να φέρει το παιχνίδι εκ νέου στα ίσια. Ο Μπερτόγλιο γύρισε την μπάλα, η οποία μετά από τις κόντρες έφτασε στα πόδια του Μπρούνο Γκάμα που με εκπληκτικό σουτ έκαν το 1-1! Και εκεί που οι κιτρινόμαυροι πήραν αυτοπεποίθηση και βγήκαν μπροστά για την ολική επαναφορά τα πράγματα ήρθαν πάνω κάτω.

Στο 63' ύστερα από σουτ από τα αριστερά της μεγάλης περιοχής, ο Κουέστα έκανε ασταθή επέμβαση και ο Αντιούκ στην επαναφορά έδωσε ξανά το προβάδισμα στην ουκρανική ομάδα, η οποία θα μπορούσε να καθαρίσει το παιχνίδι, στο 75'. Αυτή τη φορά όμως ο Κουέστα απέκρουσε το σουτ του Ζελέζνιβ.

Ο Άρης έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει εκ νέου στο 79'. Ο Βόλιβιτς όμως απέκρουσε τη σέντρα σουτ του Γκάμα. Στο 85' ο τερματοφύλακας της Κόλος έκανε άλλη μία σωτήρια επέμβαση σε προσπάθεια του Μαντσίνι. O Ιταλός έχασε άλλη μία σημαντική ευκαιρία στις καθυστερήσεις και έτσι οι κιτρινόμαυροι δεν μπόρεσαν να διεκδικήσουν την πρόκριση.

ΓΙΝΑΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ Ο Κουέστα ήταν κάτω από τα δοκάρια, με την τετράδα της άμυνας να αποτελείται από τους Γκανέα, Ντάτκοβιτς, Σάσα και Ροζ. Στον άξονα βρέθηκαν οι Τζέγκο και Ματίγια. Η τριάδα της επίθεσης αποτελείτο από τους Γκάμα, Μπερτόλιο και Φετφατζίδη, με μοναδικό προωθημένο τον Κριστιάν Λόπεθ.

Άρης: Κουέστα, Γκανέα (69' Μάνος), Ντάτκοβιτς, Σάσα (78' Μαντσίνι), Ρο, Τζέγκο, Ματίγια, Γκάμα, Μπερτόλιο, Φετφατζίδη, Λόπεθ

Κόλος: Βόλινετς – Ζοζούλια (50' Μορόζκο), Χαβρίς, Πετρόβ, Νόβακ, Γέμετς – Σμίρνι (88' Σμιρνί), Μπογκντάνοβ, Ζαντόια, Άντιουκ - Λισένκο

Η ΦΑΣΗ Το δοκάρι του Ματία στο 36' από απευθείας εκτέλεση φάουλ.

ΣΟΥ ΣΦΥΡΙΖΩ... Η διαιτησία του 31χρονου Ελβετού, Τσούντι δεν είχε προβλήματα.

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ Ο Άρης είπε αντίο στην Ευρώπη, αν και θα μπορούσε να περάσει στην επόμενη φάση. Έχασε ευκαιρίες, αλλά και τη συγκέντρωσή του με τους Ουκρανούς να παίρνουν τη νίκη και την πρόκριση. Οι Θεσσαλονικείς λοιπόν πλήρωσαν τα λάθη στην άμυνά τους.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags