Facebook Pixel Ίντερ - Βαγιαννίδης: Σε ποια ομάδα συνεχίζει την καριέρα του
| 2020-09-18 14:02:00

Αποχωρεί ο Βαγιαννίδης από την Ίντερ - Πού θα συνεχίσει την καριέρα του - "Tρελαμένοι" στην Ελλάδα!

Οι Μιχείες
Αποχωρεί ο Βαγιαννίδης από την Ίντερ - Πού θα συνεχίσει την καριέρα του - "Tρελαμένοι" στην Ελλάδα!

Τι κι αν ο Γιώργος Βαγιαννίδης έχει υπογράψει στην Ίντερ, έδωσε και συνεντευξεις στην Ιταλία, βρίσκεται στο Μιλάνο κι ακολουθεί την προετοιμασία του Κόντε, κάνοντας σκληρή προσπάθεια να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ των "νερατζούρι" για τη νέα σεζόν... 

Πίσω στην Ελλάδα υπάρχουν ακόμη αρκετοί... άπιστοι Θωμάδες, οι οποίοι αν δεν ανακοινωθεί και τυπικά απο την Ιντερ η μεταγραφή του θα σπεκουλάρουν, ψάχνοντας παράλληλα αν ήταν έστω στην αποστολή του τελευταίου φιλικού της Ιντερ με τη Λουγκάνο ή ακόμη και για να βρούν φωτογραφίες του στο προπονητικό κέντρο των "νερατζούρι". Λες και τους έχει γίνει.... Βαγιαννιδοεφιάλτης!



Πάμε και στο ρεπορτάζ για τον Βαγιαννίδη: ο 19χρονος φουλ μπακ, από την καθημερινότητά του στην Ιντερ, έχει αντιληφθεί πλέον πως θα ηταν καλύτερο για την καριέρα του να πάει δανεικός σε άλλη ιταλική ομάδα, στην οποία θα μπορέσει τουλάχιστον να διεκδικήσει συμμετοχές την ερχόμενη σεζόν. Κατά κάποιο τρόπο το έχει αποδεχτεί κι απομένει να επιλεχθεί, σε συνεργασία με τους ανθρώπους της Ιντερ, ο ιδανικότερος γι' αυτον προορισμός/ομάδα.

Σύμφωνα με την πληροφόρηση της στήλης, ο Βαγιαννίδης τη δεδομένη στιγμή παίζει μεταξύ τριών ιταλικών ομάδων, για να πάει δανεικός. Κι αυτό αφού στις Κάλιαρι - Τζένοα, προστέθηκε και η Ελλάς Βερόνα.

Μάλιστα, αν τις επόμενες ημέρες υπάρξει μια συγκεκριμένη αποχώρηση από το ρόστερ της Βερόνα, που αφορά τις θέσεις των μπακ, τότε ο "Βάγια" θα γίνει  ποδοσφαιρικός κάτοικος της πόλης του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags