Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ο Γιαν Εμβιλά αναφέρθηκε στους στόχους του με τον Ολυμπιακό.
| 2020-09-18 16:45:00

Πανέτοιμος ο Εμβιλά: "Ήρθα για να κατακτήσω τίτλους – Να παρουσιάσω τις αρετές μου"

Sportdog Team
Πανέτοιμος ο Εμβιλά: "Ήρθα για να κατακτήσω τίτλους – Να παρουσιάσω τις αρετές μου"

Ολυμπιακός: Ο Γιαν Εμβιλά αναφέρθηκε στους στόχους του με τον Ολυμπιακό.

Ο νεοαποκτηθείς άσος των Ερυθρόλευκων σχολίασε το επικείμενο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στο οποίο πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το αν είναι έτοιμος δήλωσε: «Ναι, φυσικά. Είμαι έτοιμος, έκανα όλη την προετοιμασία με τη Σεντ Ετιέν. Υπάρχουν παιχνίδια που δεν έπαιξα, αλλά η φυσική μου κατάσταση είναι στα σωστά επίπεδα. Έχω δουλέψει αρκετά όλον αυτό το καιρό και είμαι στην διάθεση του συλλόγου και του προπονητή για να παίξω. Έχω ξεκινήσει στις προπονήσεις της ομάδας να μαθαίνω το παιχνίδι των συμπαικτών μου και εκείνοι το δικό μου".

Για το παρατσούκλι Μαέστρος: «Έχει ξεκινήσει από τον κόσμο της Σεντ Ετιέν. Υποθέτω πως επειδή είμαι ενεργός στο παιχνίδι της ομάδας και μου αρέσει να μοιράζω την μπάλα στους συμπαίκτες μου, από εκεί εμπνεύστηκαν οι φίλαθλοι αυτό το παρατσούκλι. Ελπίζω να μπορέσω και στον Ολυμπιακό να παρουσιάσω αυτές τις αρετές στο παιχνίδι μου, προκειμένου να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται στην Ευρώπη».

Για τα όνειρά του με τον Ολυμπιακό: «Αυτό που ονειρεύομαι ... Ονειρεύομαι τίτλους, γιατί έως τώρα δεν έχω κερδίσει ποτέ τίτλο. όταν ήρθε η πρόταση του Ολυμπιακού το πρώτο που σκέφτηκα, ήταν ότι να έρθω εδώ για να κατακτήσω τίτλους. Θέλω λοιπόν να κερδίσω το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και να πάω όσο πιο μακριά γίνεται στο Champions League».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags