Facebook Pixel ΑΕΚ - Άρης: Νέα βόμβα στον Άρη - Ποιον ανακοινώνει η ΑΕΚ μετά τον Σάκχοφ - "Τρέμει" προπονητής top ομάδας
| 2020-09-18 17:31:00

Νέα βόμβα στον Άρη - Ποιον ανακοινώνει η ΑΕΚ μετά τον Σάκχοφ - "Τρέμει" προπονητής top ομάδας

Του Αδέσποτου
Νέα βόμβα στον Άρη - Ποιον ανακοινώνει η ΑΕΚ μετά τον Σάκχοφ - "Τρέμει" προπονητής top ομάδας

Απολαυστική και γεμάτη ειδήσεις ήταν και σήμερα η εκπομπή των "Αδέσποτων" στον ραδιοφωνικό αέρα του Alpha 98.9.

Οι Ευάγγελος Μίχος και Άγγελος Κωνσταντούλιας θα σας κρατούν συντροφιά κάθε μέρα για μία ώρα 16.00-17.00 και εκτός από γέλιο με τις τρομερές ατάκες τους, θα σας προσφέρουν και πολλές ποδοσφαιρικές αποκαλύψεις.

Στην εκπομπή της Παρασκευής λοιπόν, υπήρξε σχολιασμός για τους αποκλεισμούς Άρη – ΟΦΗ, αλλά και ειδήσεις σχετικά με την επόμενη κίνηση του Θόδωρου Καρυπίδη, τη μεταγραφή που ετοιμάζει η ΑΕΚ και τις… γκρίνιες για Κάναντι στο Περιστέρι.

Ακούστε ξανά την εκπομπή του Sportdog.gr στον Alpha 9.89 ΕΔΩ

Αναλυτικά:

** Τρίζει πλέον και η θέση του Άγγελου Χαριστέα στον Άρη, ο οποίος έφερε τον Ένινγκ και επέμενε να ανανεώσει το καλοκαίρι, παρότι ο Καρυπίδης ήταν διστακτικός. Έγιναν και λάθη στις μεταγραφές, τα οποία τα… πλήρωσε ο προπονητής. Υπήρχε προβληματισμός από τη Λαμία και για αυτό μετά την ήττα το βράδυ της Πέμπτης, ήταν δεδομένη η απόλυση. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης πάει πλέον σε υπηρεσιακό προπονητή αυτή τη αγωνιστική, προφανώς τον Τερζή. Από εκεί και πέρα, συζητάει με τον Άκη Μάντζιο και η κρίσιμη συνάντηση έγινε στο Κολωνάκι.

** Έρχεται ο Σάκχοφ για την ΑΕΚ, που προτιμήθηκε από τον Μαουρίσιο. Προχωράει και στην ανακοίνωση του Ραντόγια. Ο 19χρονος δεξιός μπακ χαφ από την Βοσνία, βρίσκεται εδώ κι αρκετές μέρες στην Αθήνα, όμως στην Ένωση ήθελαν πρώτα να… φιξάρουν τις όποιες οικονομικές εκκρεμότητες υπήρχαν στην υπόθεση, όπως για παράδειγμα τα τροφεία.

** Υπάρχει μεγάλη γκρίνια για τον Νταμίρ Κάναντι στον Ατρόμητο. Δεν θυμίζει σε τίποτα τον προπονητή που ξέραμε και πολλοί «βλέπουν» στο Περιστέρι ότι στην τωρινή του θητεία έχει μεγάλη έπαρση.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιος Σάκχοφ; Δείτε στόπερ-χάμερ που φέρνει ο Τίγρης - Θα ξεχάσουν τον Βράνιες οι ΑΕΚτζήδες
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags