Facebook Pixel Χάνει Ενκουντού ο Ολυμπιακός - Ανακοινώνει τον Τσολάκ ο ΠΑΟΚ - Ήθελαν Αντονίτο στην Τούμπα
| 2020-09-19 21:19:00

Χάνει Ενκουντού ο Ολυμπιακός - Ανακοινώνει τον Τσόλακ ο ΠΑΟΚ - Πρότειναν Αντονίτο στην Τούμπα

Οι Μιχείες
Χάνει Ενκουντού ο Ολυμπιακός - Ανακοινώνει τον Τσόλακ ο ΠΑΟΚ - Πρότειναν Αντονίτο στην Τούμπα

"Κόντρα" Σαββίδη-Ρέμπε για Γιαννούλη. Τι θα γίνει με Λιβάγια.

Το Sportdog.gr σας κρατάει καθημερινά πλέον ραντεβού και μέσω ραδιοφώνου και της συχνότητας του Alpha 9.89. Καθημερινά, 16.00-17.00 υπάρχει η εκπομπή «Αδέσποτοι» με τους Βαγγέλη Μίχο και Άγγελο Κωνσταντούλια, ενώ το Σαββατοκύριακο ο Μίχος… σολάρει στην εκπομπή «Μιχείες» για το δίωρο 18.00-20.00! Το Σάββατο λοιπόν υπήρξαν αρκετές ειδήσεις και αποκλειστικά θέματα που ακούστηκαν στην ραδιοφωνική εκπομπή του Sportdog.gr στον… αέρα του Alpha 9.89.

- Η μεταγραφή του Άκπομ στη Μίντλεσμπρο απέφερε 3,3 εκατ. Ευρώ. Δεν θα μπούνε όλα αυτά τα χρήματα στα ταμεία του ΠΑΟΚ. Η Άρσεναλ είχε κρατήσει ένα 30 % ποσοστό μεταπώλησης ηκαι 40% αν πήγαινε σε ομάδα του νησιού. Ο Τσούμπα πήγε σε αγγλική ομάδα, οπότε τα 1,3 εκατ.Ευρώ θα πάνε στους «κανονιέρηδες». Έτσι τα 2 εκατ. Ευρώ θα μείνουν στον ΠΑΟΚ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης πήρε περισσότερα λεφτά από αυτά που είχε δώσει για να τον αγορέσει. Άρα έκανε απόσβεση.

- Οι φίλοι του Ολυμπιακού έχουν έρθει σε ένα δίλημμα. Μπουφάλ ή Ενκουντού, για το ποιός είναι καλύτερος για αντι-Ποντένσε. Αμφότεροι είναι ομόσταβλοι. Δηλαδή είναι πελάτες του μάνατζερ Ενταγιέ, ο οποίος είναι ιδιαίτερα καλλιεργημένος, αφού έχει δίπλωμα από τη Σορβόννη. Ο συγκεκριμένος είχε μπλεχτεί στη μεταγραφή του Εμβιλά.

Με τον Μπουφάλ έγινε μία διαπραγμάτευση. Το έπαιξε λίγο δύσκολος. Ο Ενκουντού θεωρείται πιο βατή περίπτωση. Αλλά έσκασε πρόταση στη Μπεσικτάς για 5 εκατ.Ευρώ από αραβική ομάδα και το εξετάζουν οι Τούρκοι. Η σφήνα από Αραβία είναι είδηση... Τώρα αν είναι τζούφια ή αληθινή δεν βάζουμε το χέρι μας στη φωτιά. Γιατί οι ατζέντηδες τα κάνουν αυτά τα κόλπα. Δηλαδή βάζουν λαγούς δηλαδή άλλες ομάδες για να τρέξει η υπόθεση.

- Η Κ19 του ΠΑΟΚ γράφει κυριολεκτικά ιστορία. Ο Πάμπλο Γκαρσία έχει μεταβιβάσει τη νοοτροπία του νικητή στους παίκτες του κάτι που φαίνεται από αυτούς που παίζουν στην πρώτη ομάδα. Βλέπετε Τζιόλη, Μιχαηλίδη, Κούτσια. Οι πιτσιρικάδες λοιπόν παρέμειναν για πάνω από 70 ματς αήττητοι.

- Με ρωτούν να κάνω μία εκτίμηση για Λιβάγια, τον οποίο κάποιοι λένε, ότι θα έχει την τύχη του Βράνιες. Θεωρώ, ότι ο Κροάτης ή θα ανανεώσει ή θα πωληθεί μέχρι τις αρχές του Οκτώβρη.

- Για τη μεταγραφή του Γιαννούλη, η Αταλάντα έδινε ως αντάλλαγμα και τον Ρέκα. Η πρόταση έπεσε στο τραπέζι, αλλά κόλλησε. Ο λόγος; Ο Ρέκα παίρνει 750.000 στην Αταλάντα. Δεν νομίζω, ότι ο ΠΑΟΚ θα έδινε τόσα λεφτά.

Το φρέσκο ρεπορτάζ ποιό είναι; Δεν υφίσταται θέμα να πάει στην Αταλάντα ο Γιαννούλης, εκτός και αν η ιταλική ομάδα δώσει 8 με 10 εκατ.Ευρώ.

Η είδηση είναι, ότι ο Γιαννούλης μετά το πρώτο ματς με την Κράσνονταρ στη Ρωσία θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με επέκταση και διπλασιασμό των αποδοχών του. Να το πούμε και αυτό. Ιβάν και Γιώργο Σαββίδης δεν θέλουν να πωληθεί ο Γιαννούλης. Ο Ρέμπε όμως θέλει...

- Δέχομαι ερωτήσεις για το ποιος άλλος προπονητής θα απολυθεί στη Superleague. Έχω να πω, ότι τρίζουν 2-3 πάγκοι. Μετά τον Τζιόλη που δεν πρόλαβε ούτε την πρεμιέρα στο πρωτάθλημα, έφυγε ο Ένινγκ αφού ο Άρης είχε ντροπιαστικό αποκλεισμό από την Κόλος Κοβαλίβκα, ένα χωριό 1500 κατοίκων. Ακούγονται διάφορα για Πογιάτος. Λέγεται, ότι έχασε τα αποδυτήρια. Και η καρέκλα του Καρέρα τρίζει. Για μένα υπάρχει ένα θεματάκι με Σίμος στον ΟΦΗ παρότι στηρίζεται από τον Πουρσανίδη.

- Αποκάλυψη: Το όνομα του Αντονίτο, ο οποίος είχε προταθεί στην ΑΕΚ επί Χιμένεθ, έπαιζε πέρσι με τον Ροντρίγκο Σουάρες για θέση του δεξιού μπακ-χαφ στον ΠΑΟΚ. Ο Μπράνκο δούλευε την υπόθεση. Ωστόσο προτάθηκε μετά τον Σουάρες γι'αυτό και ο Πορτογάλος προτίμησε την πρώτη επιλογή.

- Να κάνουμε και μία ακόμα αποκάλυψη. Ο Τσόλακ, ο οποίος κλήθηκε στην Εθνική Κροατίας, παρότι γεννηθείς στην Γερμανία, είναι πολύ κοντά στον ΠΑΟΚ. Ο παίκτης δεν ήταν στις πρώτες σορτ λιστ του ΠΑΟΚ. Οι πληροφορίες μου αναφέρουν, ότι μέχρι τη Δευτέρα θα έχει τελειώσει η μεταγραφή.

Συντονιστείτε στο Sportdog, γιατί την Κυριακή ετοιμάζω follow up της υπόθεσης με δύο αποκαλύψεις.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags