Facebook Pixel "Βόμβες" στα τηλεοπτικά: Το νέο κανάλι του Τίγρη, η κίνηση-ματ του ΠΑΟΚ, η "αυτοκτονία" του ΠΑΟ!
| 2020-09-20 21:00:00

"Βόμβες" στα τηλεοπτικά: Το νέο κανάλι του Τίγρη, η κίνηση-ματ του ΠΑΟΚ, η "αυτοκτονία" του ΠΑΟ!

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
"Βόμβες" στα τηλεοπτικά: Το νέο κανάλι του Τίγρη, η κίνηση-ματ του ΠΑΟΚ, η "αυτοκτονία" του ΠΑΟ!

Την κατάσταση που διαμορφώνεται τηλεοπτικά στον αθλητικό κόσμο ανέλυσε ο Νίκος Μποζιονέλος. Ο ρεπόρτερ μιντιακών θεμάτων μίλησε στο sportdog όπου σχολίασε τις ειδήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες.

Ποιά είναι η επιθυμία Μελισσανίδη; Πόσο θα επηρεάσει το PAOK ΤV το ντιλ με τη Nova, με την οποία ακόμα ψάχνεται ο Παναθηναϊκός. Ποια είναι τα δεδομένα στη Super League; Ακολουθούν αποκαλυπτικές απαντήσεις... 

Ποια πληροφόρηση έχεις για το Pontos TV που ετοιμάζει ο Μελισσανίδης;

"Είναι ένα πλάνο που ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει εδώ και χρόνια στα… σκαριά. Γενικώς ψάχνεται τηλεοπτικά, θυμίζω ότι πέρσι τέτοιον καιρό ακούγαμε για το AEK TV, project που δεν έχει εγκαταλείψει (όχι τόσο για μεταδόσεις αγώνων όσο για την ιστορία του συλλόγου). Γνωστός για την ευαισθησία του σε θέματα του Πόντου, θέλει να στηρίξει όσο μπορεί την παράδοση. Θεωρώ ότι ως τα τέλη του έτους θα γνωρίζουμε περισσότερα".

Πώς προέκυψε το deal του ΠΑΟΚ με τη Nova; Τι θα γίνει με το PAOK TV;

"Το PAOK TV θα συνεχιστεί, το έχει γνωστοποιήσει η ΠΑΕ που έριξε χρήματα και δεν μπορεί να το κλείσει εν μια νυκτί. Λογικό. Αφενός θα δείχνει στο εξωτερικό τους εντός έδρας αγώνες του ΠΑΟΚ, πλην Ελλάδας και Κύπρου και θα υπάρχουν εκπομπές, συνεντεύξεις, προσωπογραφίες, αγώνες ακαδημιών κ.λπ.

Το deal με τη Nova ήρθε για δύο λόγους: από την ανάγκη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να δει εισροή στα ταμεία της, καθώς το PAOK TV δεν απέδωσε όσο θα περίμεναν οι άνθρωποι του συλλόγου. Αφενός υπήρξε καλή θέληση για επανέναρξη διαπραγματεύσεων από πλευράς ΠΑΟΚ, από την άλλη η επιθυμία της Nova αφού έχασε ένα μεγάλο brand, τον Παναθηναϊκό (προς ώρας, τουλάχιστον). Συν, επειδή τα πάντα είναι χρήμα, η προσφορά των 8 εκατ. ευρώ ετησίως. Win win και μάλιστα εν μέσω αλλαγής ιδιοκτησίας στη Nova καθώς είχαν ενοχληθεί στην ΠΑΕ με τη συμπεριφορά μερικών ανθρώπων της από το προηγούμενο καθεστώς".

Ο Παναθηναϊκός θα πάει στη Nova;

"Αν τον θέλει η Nova; Φυσικά. Αν θα πάει; Όχι. Αν πρέπει να πάει; Χθες. Διότι πρόκειται περί (άλλης μιας) αυτοκτονίας Αλαφούζου να αφήσει την ΠΑΕ με άδεια ταμεία. Τι ακριβώς περιμένει από το Panathinaikos TV ή PAO TV ή όπως το λένε; Έσοδα από συνδρομές. Πολύ ωραία. Κοτζάμ ΠΑΟΚ, ήτοι ομάδα που διεκδικεί τίτλους (ενώ ο Παναθηναϊκός του Γιάννη Αλαφούζου είναι κομπάρσος, απλά) κατανόησε ότι το εγχείρημα του PAOK TV απέτυχε, έβαλε νερό στο κρασί του και επέστρεψε στη Nova. Στον Παναθηναϊκό η διοίκηση ζει στον δικό της κόσμο. Δυστυχώς".

Ποια είναι τα δεδομένα συνολικά για τα τηλεοπτικά στη Super League;

"Η Nova για τη σεζόν 2020-21 διαθέτει τα τηλεοπτικά δικαιώματα των εντός έδρας αγώνων των ΑΕΚ, ΑΕΛ, Απόλλωνα Σμύρνης, Αρη, Αστέρα Τρίπολης, Ατρόμητου, Βόλου, Ολυμπιακού, ΟΦΗ, Παναιτωλικού, ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Γιάννινα και Λαμίας. Της λείπει μόνο ο Παναθηναϊκός. Και έχοντας πετύχει 13/14 διμερείς συμφωνίες, μονοετείς ή διετείς, είναι δεδομένο ότι η κεντρική διαχείριση δεν πρόκειται να αναβιώσει τουλάχιστον για την επόμενη διετία".

Ακολουθήστε τον Νίκο Μποζιονέλο στο Instagram, όπου καθημερινά στα στόρις του μοιράζεται αποκλειστικές μιντιακές ειδήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η… αρπαγή Μελισσανίδη - Μιλούσε με τον ΠΑΟΚ, θα παίξει στην ΑΕΚ - Η έκπληξη του καλοκαιριού!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags