Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Ξέσπασμα κατά Σιόβα! "Καλά έκανε ο Φαν’τ Σιπ"
| 2020-09-21 22:37:00

Ξέσπασμα για Σιόβα! "Καλά έκανε ο Φαν’τ Σιπ, τι θα γίνει με Σωκράτη-Μανωλά - Ο Ολυμπιακός είναι..."

του Γιώργου Κτενά
Ξέσπασμα για Σιόβα! "Καλά έκανε ο Φαν’τ Σιπ, τι θα γίνει με Σωκράτη-Μανωλά - Ο Ολυμπιακός είναι..."

Εθνική Ελλάδας: Λάθος χαρακτήρισε την κίνηση του Δημήτρη Σιόβα να μιλήσει δημόσια για τις κλήσεις τού Φαν'τ Σιπ, που έφερε και τον παραγκωνισμό του από την Εθνική ομάδα, ο Γιάννης Τοπαλίδης.

Ο βοηθός τού Ότο Ρεχάγκελ στον πάγκο τής Εθνικής την περίοδο της παντοκρατορίας του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, αναφέρθηκε ακόμα στους Μανωλά και Παπασταθόπουλο που επίσης απουσιάζουν από την Εθνική ομάδα, ενώ έκανε ένα μικρό σχόλιο για όλους τους μεγάλους ελληνικούς συλλόγους.

"Τα εσωτερικά τής Εθνικής δεν μπορούμε να τα ξέρουμε γιατί δεν είμαστε στην ομάδα. Αλλά το λάθος ήταν του Σιόβα που έκανε αυτή τη δήλωση. Δεν ήταν δουλειά του να πει, και μάλιστα δημόσια, ποιον να καλέσει και ποιον όχι ο προπονητής", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο ο Γ. Τοπαλίδης στο sportdog και πρόσθεσε για την απόφαση του Φαν'τ Σιπ να "τελειώσει" on air τον Σιόβα:

"Μπορεί πριν από τη συνέντευξη να του είχε μιλήσει, να τον είχε ενημερώσει. Αλλά θεωρώ ότι σε όλη αυτή την υπόθεση δεν μπορεί να έχει δίκιο ο Σιόβας, καθώς με τη δήλωσή του ήταν σαν να έλεγε στον προπονητή ποιους παίκτες να πάρει".

Το ζήτημα με τον Μανωλά και τον Παπασταθόπουλο, πάντως, είναι γεγονός στην Εθνική ομάδα.

"Όσο πηγαίνει καλά η ομάδα δεν θα τους καλέσει. Έχουμε ακόμα αρκετά παιχνίδια και σε όσα παίξαμε δεν μου άρεσε η Εθνική. Αλλά τα αποτελέσματα είναι εκείνα που παίζουν τον ρόλο τους. Δεν με εντυπωσίασε η Εθνική αλλά πρέπει να λάβουμε υπόψη μας και την κατάσταση του αντιπάλου. Η Σλοβενία δεν φάνηκε δυνατή, για παράδειγμα. Και με το Κόσοβο προηγηθήκαμε με γκολ από τα αποδυτήρια".

Ποια είναι η άποψη που έχετε σχηματίσει για τον Φαν' τ Σιπ

"Ακόμα δεν έχει παίξει αυτό που λέμε παιχνίδια-φωτιά. Θα τον δούμε και σε επόμενα παιχνίδια. Τις ομάδες που έπρεπε να τις κερδίσει τις έχει κερδίσει μέχρι στιγμής, ενώ από εκείνες που ήταν να χάσει έχει χάσει".

"Πολύ δυνατός ο Ολυμπιακός"

Τέλος, θέλω να μου πείτε δύο λόγια για τις μεγάλες ομάδες τού ελληνικού πρωταθλήματος και ποια γνώμη έχετε σχηματίσει μέχρι στιγμής.

"Δεν μπορείς να πεις πολλά γιατί είμαστε νωρίς στη σεζόν. Η εμφάνιση του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα ήταν πολύ καλή. Τον Ολυμπιακό τον θεωρώ πολύ δυνατό. Η ΑΕΚ έχει δύσκολους αντιπάλους στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ και αυτό δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να την επηρεάσει στο πρωτάθλημα. Ο Άρης εκτός του αποκλεισμού από τους Ουκρανούς πηγαίνει καλά. Για τον Παναθηναϊκό δεν μπορώ να πω πολλά γιατί τον είδαμε μόνο σε ένα παιχνίδι, με τον Αστέρα Τρίπολης. Θεωρώ ότι είναι νωρίς ακόμα για να πούμε κάτι σίγουρο για τις ομάδες". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Χαμός με Σωκράτη και τρελή ανατροπή - Στον... αέρα η μεταγραφάρα - "Ψήνεται" μεγάλη έκπληξη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags