Facebook Pixel Ολυμπιακός: Δίνει στην ΑΕΛ του Κούγια κορυφαίο ταλέντο
| 2020-09-22 10:23:00

Μεταγραφή από Ολυμπιακό ο Κούγιας - Πόσο δίνει τον Φετφατζίδη - Τον "παίρνει" μαζί του ο Σιόβας!

GOALάρες by Εvaggelistis
Μεταγραφή από Ολυμπιακό ο Κούγιας - Πόσο δίνει τον Φετφατζίδη - Τον "παίρνει" μαζί του ο Σιόβας!

Μια νέα στήλη ξεκίνησε από το περασμένο Σάββατο στο sportdog, που προέρχεται αλλά και παραπέμπει στο παρελθόν και σε συγκεκριμένες πολύ δυνατές ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ του γραπτού Τύπου. 

Μιλάμε, λοιπόν, για τις GOALάρες του Evaggelistis που ήρθαν για να καθιερωθούν και να κάνουν τη διαφορά, σηκώνοντας πολλή σκόνη και μεγάλο θόρυβο. Θα πρόκειται για αποκαλυπτικά, παρασκηνιακά, "σφηνάκια". 

Πάρτε, λοιπόν, μια ακόμη (τρίτη για την ακρίβεια αλλά χωρισμένη σε Part 1 και Part 2, για να αναπληρώσουμε κα το χθεσινό... ρεπό της στήλης) σούπερ, γεύση. 

1. Ο Θόδωρος Καρυπίδης δείχνει αποφασισμένος αυτή τη φορά να πουλήσει τον Γιάννη Φετφατζίδη! Δεν το κατέβασα από το κεφάλι μου, μου το μετέφεραν από τα πέριξ της πλατείας Κολωνακίου, εκεί δηλαδή που συχνάζει ο πρόεδρος του Άρη. Και δεν είναι... μυστικό των δύο αφού το έχει συζητήσει με αρκετούς. Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά έλεγε χθες το μεσημέρι ο Καρυπίδης, όταν δηλαδή είχε διαρρεύσει η νέα αραβική (Καταριανή όπως γράφτηκε) πρόταση για τον Φέτφα, θα τον δώσει και με 200 χιλιάρικα λιγότερα, σε σχέση με το deal που είχε συμφωνήσει με την Αλ Αίν (και χάλασε στις υπογραφές). Αρκεί να μπει η πολυπόθητη κορδέλα αφού μάλλον πρέπει να τον έχει "κουράσει" ο Φετφατζίδης τον "Κάρυ". Όπως ο τελευταίος συνεχίζει να "χρεώνει" (με δυσαρέσκεια) τον κακό μεταγραφικό προγραμματισμό της ομάδας στον Χαριστέα.



2. Μπορεί ο Αλέξης Κούγιας να επέστρεψε στον Ολυμπιακό τον νεαρό Σέρβο στόπερ Μάρκοβιτς, διακόπτωντας τον 2ετή δανεισμό του λόγω σοβαρού τραυματισμού, όπως μαθαίνω ομώς, ετοιμάζεται να πάρει άλλον ταλαντούχο "ερυθρόλευκο". Κατά σύμπτωση κι αυτός σεντερ μπακ, Έλληνας και μάλιστα διεθνής/βασικός με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες, από Κ15 ως και Κ19. Ο λόγος για τον 19χρονο Νίκο Γκοτζαμανίδη, τον οποίο οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, κατά τον χθεσινό αγιασμό που έγινε στου Ρέντη, τον ευχαρίστησαν για την προσφορά του και του ευχήθηκαν καλή συνέχεια στην ΑΕΛ, ανακοινώντας έτσι και τη μετακίνησή του. Ο Γκοτζαμανίδης ήταν απο τους πάικτες της Κ19 που είχε ξεχωρίσει ο Μαρτίνς την τελευταία 2ετία.

3. Η Ουέσκα που πήγε ο Δημήτρης Σιόβας με 1,2 εκατ. ευρώ αγορά από τη Λεγανές, χτυπάει και δεύτερο Έλληνα διεθνή ποδοσφαιριστή. Και δεν αναφέρομαι ασφαλώς στον Ανδρέα Σάμαρη, η υποψηφιότητα του οποίου έχει διαρρεύσει/γραφτεί στα ΜΜΕ (όντως έχει προταθεί και απασχολεί). Επειδή η υπόθεση είναι λίγο... περίπλοκη, βρίσκεται στην εξελιξή της και μπορεί να γίνει ζημιά, δεν αναφέρω σήμερα το όνομά του. Προσεχώς όμως...

4. Η Rogon δεν είναι μόνο... Πολ Κουτσολιάκος. Και η έκπληξη είναι πως η Rogon πέρασε πελάτη της στον ΠΑΟΚ, του παλιόφιλου της Όλαφ Ρέμπε, αλλά χωρις να εμπλέκεται σε αυτό το deal o ομογενής ατζένης. Για να αποδειχθεί έτσι πως τελικά... όλα γίνονται. Ο λόγος για τη μεταγραφή του Γερμανοκροάτη φορ Αντόνιο Τσόλακ, που είναι στο χαρτοφυλάκιο του Κρίστιαν Ραπ, συνεταίρου, όπως και ο Κουτσολιάκος, στη Rogon. Με τη διαφορά τους να είναι πως ο Πολ... απεχθάνεται/αποφεύγει τις φωτογραφίες...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Διεθνής Έλληνας πάει Σέλτικ - 2ος Ομάρ ο Λιβάγια - Ποιος "τρώει" τον Καμαρά - Βόμβα στους BIG4!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags