Facebook Pixel Sportdog.gr | Φοβερή ανάλυση μεταγραφής του ΠΑΟΚ! Δεν τον πιάνουν οι αντίπαλοι
| 2020-09-25 15:13:00

Φοβερή ανάλυση μεταγραφής του ΠΑΟΚ! Δεν τον πιάνουν οι αντίπαλοι

Sportdog Team
Φοβερή ανάλυση μεταγραφής του ΠΑΟΚ! Δεν τον πιάνουν οι αντίπαλοι

Ο Αντόνιο Τσόλακ μπήκε στο τοπ-5 των ακριβότερων μεταγραφών της ιστορίας του ΠΑΟΚ, καθώς ο Δικέφαλος του βορρά ξόδεψε περισσότερα χρήματα από όσα είχαν απαιτηθεί για την απόκτηση του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς, και περιμένει από τον Κροάτη επιθετικό να δείξει με την ασπρόμαυρη φανέλα όλα τα στοιχεία των παραγωγικών 2,5 χρόνων στα οποία αγωνιζόταν στη Ριέκα.

Στο πρωτάθλημα Κροατίας, ο Τσόλακ έδειξε πως έχει ένα αξιοπρόσεκτο «πακέτο» επιθετικού. Δεν έχει «κακό» πόδι, καθώς έχει καταγράψει τελειώματα και με το αριστερό του, και μάλιστα όχι σουτ που χρειάζονται απλά δύναμη, αλλά πλασέ που απαιτούν και τεχνική.

Για να μπορεί να κάνει τη ζωή του πιο εύκολη, ο Τσόλακ έχει δουλέψει αρκετά στο κομμάτι της «απαλλαγής» από τον αντίπαλό του. Και αυτό δεν αφορά μόνο την ντρίπλα. Ο Κροάτης έχει ένα προσόν, και αυτό είναι η κίνησή του στο «τυφλό» σημείο του αμυντικού.

Στην καρτέλα των στατιστικών του καταγράφεται και ένα σημαντικός αριθμός ασίστ και αυτό έχει να κάνει με την ικανότητα (και φυσικά τη διάθεσή του) να «συνδέεται» με τους συμπαίκτες του έχοντας «διαβάσει» όλους τους χώρους της περιοχής, στους οποίους κινείται είτε για να τελειώσει εκτός τη φάση είτε για να γίνει ο παίκτης που θα δώσει την τελευταία πάσα.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags