Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Η "εκδίκηση" του Λάζαρου - Παίρνει και... Αφελάι ο Ολυμπιακός - "Πυρ και μανία" ο Μπακάκης!
| 2020-09-25 18:03:00

Η "εκδίκηση" του Λάζαρου - Παίρνει και... Αφελάι ο Ολυμπιακός - "Πυρ και μανία" ο Μπακάκης!

Του Αδέσποτου
Η "εκδίκηση" του Λάζαρου - Παίρνει και... Αφελάι ο Ολυμπιακός - "Πυρ και μανία" ο Μπακάκης!

Απολαυστική και γεμάτη ειδήσεις ήταν και σήμερα η εκπομπή των "Αδέσποτων" στον ραδιοφωνικό αέρα του Alpha 98.9. Οι Ευάγγελος Μίχος και Άγγελος Κωνσταντούλιας θα σας κρατούν συντροφιά κάθε μέρα για μία ώρα 16.00-17.00 και εκτός από γέλιο με τις τρομερές ατάκες τους, θα σας προσφέρουν και πολλές ποδοσφαιρικές αποκαλύψεις.

Στην εκπομπή της Παρασκευής ο Ευάγγελος Μίχος αποκάλυψε το παρασκήνιο για τη μεταγραφή Χριστοδουλόπουλου, μίλησε για τον εξτρέμ που θέλει ο Ολυμπιακός και το… μπέρδεμα με τον Μπακάκη στην ΑΕΚ.

Διαβάστε τις κυριότερες ειδήσεις από τη ραδιοφωνική εκπομπή του Sportdog.gr στον Alpha 9.89 και ακούστε την ξανά με ένα κλικ ΕΔΩ

** Ο Σπανός μέσα στη χαρά του από την απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας, δεν κρατιόταν και… ανακοίνωσε και τον Λάζαρο. Ο Χριστοδουλόπουλος λοιπόν θα παίζει στον Ατρόμητο και μάλιστα είναι… φτιαγμένος. Είναι αποφασισμένος να πετύχει και σύμφωνα με όσα λέει στο περιβάλλον του, βάζει και στοίχημα για αυτό. Θέλει να δώσει απαντήσεις σε όσους λένε ότι έχει τελειώσει η καριέρα του και ότι δεν μπορεί να παίξει μετά από τόσους τραυματισμούς. Ο έμπειρος άσος έχε ήδη μιλήσει με τους Σπανό, Αγγελόπουλο και Κάναντι και η μεταγραφή είναι… τελειωμένη. Πρόκειται για μία προσωπική μεταγραφή μάλιστα του Σπανού!

** Υπαρκτό το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Μπολασί. Το σήριαλ με τον αντι-Ποντένσε κρατάει μήνες και οι Πειραιώτες ακόμα δεν έχουν βρει τέτοιο παίκτη. Ο Μπολασί είναι 31 χρονών και ανήκει στην Έβερτον. Πέρυσι έπαιξε στη Σπόρτινγκ ως δανεικός και τον ξέρει καλά ο Πέδρο Μαρτίνς. Η υπόθεσή του έχει πιθανότητες και θα μπορούσε να έρθει ως νέος… Αφελάι στο Λιμάνι, δηλαδή δανεικός αν και μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

** Η Λεγανές επιμένει για τον Μπακάκη και ο Έλληνας μπακ της ΑΕΚ φαίνεται πλέον να το σκέφτεται σοβαρά. Βλέπει ότι χάνει τη θέση του, καθώς στα τελευταία παιχνίδια έχουν πάρει χρόνο οι Παουλίνιο και Βασιλαντονόπουλος, ενώ αποκτήθηκε και ο ταλαντούχος Ραντόνια. Ίσως για αυτό… πιέζει να φύγει για τη Λεγανές, όμως οι Ισπανοί τον θέλουν δανεικό, με οψιόν για το επόμενο καλοκαίρι, εφόσον επιστρέψουν στη La Liga. Μάλλον βγάζει μία πίκρα και μία ανασφάλεια ο Έλληνας άσος για τις τελευταίες κινήσεις σχετικά με τη θέση του δεξιού μπακ στην Ένωση. Θέλει ειδική αντιμετώπιση το συγκεκριμένο θέμα από την ΑΕΚ.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πάει για αδιανόητο διπλό "μπαμ" ο Μαρινάκης - Αν το κάνει αυτό, δώστε του από τώρα το πρωτάθλημα!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags