Facebook Pixel ΑΕΚ: Ατάκες-φωτιά από Καρέρα - Αυτοκριτική και... καρφί για τους παίκτες!
| 2020-09-26 17:35:00

Ατάκες-φωτιά από Καρέρα για την ΑΕΚ - Αυτοκριτική και... καρφί για τους παίκτες!

Sportdog Team
Ατάκες-φωτιά από Καρέρα για την ΑΕΚ - Αυτοκριτική και... καρφί για τους παίκτες!

ΑΕΚ: Ο Μάσιμο Καρέρα μίλησε στη Nova ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τη Λαμία.

Ο Ιταλός τεχνικός εξέφρασε την ανησυχία του για τον τρόπο που αγωνίζονται οι Κιτρινόμαυροι μέχρι στιγμής στη σεζόν, ενώ πέταξε... σπόντα για τους παίκτες του, τονίζοντας ότι δεν μπαίνουν στα παιχνίδια με τη σωστή πνευματική διαύγεια.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την εικόνα που του άφησε η ΑΕΚ στο ματς με τη Σεντ Γκάλεν: «Έχει περάσει το παιχνίδι. Δεν κάναμε ένα καλό παιχνίδι στο πρώτο μέρος και δεν είχαμε την κατοχή της μπάλας. Αλλά προκριθήκαμε και αυτό έχει σημασία».

Για τα διαφορετικά πρόσωπα σε κάθε ημίχρονο που παρουσιάζει η ΑΕΚ και τι τον προβληματίζει: «Δεν μπορώ να δώσω μια συγκεκριμένη εξήγηση. Το θέμα είναι ότι δεν κατεβαίνουνε με τη σωστή πνευματική διαύγεια στον αγώνα. Κάνουμε λάθη, δεν κυκλοφορούμε την μπάλα, και όταν ο αντίπαλος πρεσάρει χάνουμε την κατοχή. Στο δεύτερο ημίχρονο ηρεμούμε και κυκλοφορούμε καλύτερα την μπάλα φτάνοντας στο τέλος στη νίκη».

Για την αμυντική λειτουργία της ΑΕΚ και αν τον ανησυχεί: «Με ανησυχεί όλη εικόνα της ομάδας και όχι μόνο η αμυντική λειτουργία της».

Για το πότε πιστεύει ότι θα δει στο γήπεδο όλα όσα έχει σχεδιάσει: «Θα χρειαστεί κάποιος καιρός γιατί με τις νέες αφίξεις που έχουμε δεν μπορούν να βγάλουν όλο τον αγώνα. Πρέπει να πάμε σιγά σιγά για να ενσωματωθούν οι νέοι παίκτες και να έχουμε μια εύρυθμη λειτουργία στον αγωνιστικό χώρο».

Για την αποχώρηση του Ντανιέλε Βέρντε: «Ο Ντανιέλε ήθελε να επιστρέψει στην Ιταλία. Η Σπέτσια τον ήθελε και έφτασαν σε συμφωνία. Για μένα είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής και νομίζω θα τα πάει καλά στη Σπέτσια».

Για τον Μιχάλη Μπακάκη και την απουσία του από τα παιχνίδια της ΑΕΚ: «Όλοι οι παίκτες που είναι στο ρόστερ βρίσκονται στα πλάνα μου. Μελετάμε το κάθε παιχνίδι και εγώ ως προπονητής παίρνω τις αποφάσεις, σωστές ή λάθος».

Για τον αγώνα με τη Λαμία και τι περιμένει: «Είδα τη Λαμία το βράδυ της Πέμπτης μετά τη Σεντ Γκάλεν. Και χθες επίσης. Έχει ενδιαφέροντες παίκτες, είναι μια γρήγορη ομάδα. Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο και πρέπει να έχουμε σωστή αντιμετώπιση στο γήπεδο».

Για το αν κάποιοι από τους νέους παίκτες όπως ο Γκαρσία ή ο Σάκχοφ ξεκινήσουν βασικοί με τη Λαμία: «Είναι στα πλάνα μου όπως όλοι οι ποδοσφαιριστές».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags