Facebook Pixel Βόλος ΝΠΣ - ΠΑΟΚ: Η εξήγηση του Φερέιρα για τις πολλές αλλαγές - "Καρφί" για Βόλο
| 2020-09-26 21:08:00

Η εξήγηση του Φερέιρα για τις αλλαγές - "Καρφί" για Βόλο - "Ο αντίπαλος προπονητής τους έλεγε να..."

Sportdog Team
Η εξήγηση του Φερέιρα για τις αλλαγές - "Καρφί" για Βόλο - "Ο αντίπαλος προπονητής τους έλεγε να..."

Βόλος ΝΠΣ - ΠΑΟΚ: Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του μετά το 0-0 παρουσιάστηκε ο Αμπέλ Φερέιρα, που υπεραμύνθηκε της επιλογής του να κάνει πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα. τονίζοντας ότι εμπιστεύεται όλους τους ποδοσφαιριστές του.

Παράλληλα, έκανε λόγο για τον κακό αγωνιστικό χώρο και το στήσιμο του Βόλου στον αγωνιστικό χώρο, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ο ΠΑΟΚ έπαιξε "απέναντι σε μια ομάδα με έναν προπονητή που τους έλεγε να κάνουν φάουλ για να σταματήσουν το ρυθμό".

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη Nova:

«Η αλήθεια είναι πως προσπαθήσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας παρ’ όλες τις αλλαγές, σε ένα δύσκολο γήπεδο, απέναντι σε μια σκληροτράχηλη ομάδα που έκανε τα πάντα για να κρατήσει το μηδέν, με πολλά φάουλ για να σταματήσει το ρυθμό. Εμείς προσπαθήσαμε να επιτεθούμε με πολλούς τρόπους, δεν μας βγήκε.

Παρόλο που είχαμε πολλές αλλαγές δεν θέλω να σταθώ σε αυτό γιατί όλοι αυτοί οι παίκτες έχουν ποιότητα και παίζουν στον ΠΑΟΚ, όπως είπα ήταν ένα δύσκολο σε ένα τέτοιο γήπεδο, απέναντι σε μια ομάδα με έναν προπονητή που τους έλεγε να κάνουν φάουλ για να σταματήσουν το ρυθμό, θα συναντήσουμε πολλές τέτοιες ομάδες, πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό.

Προσπαθήσαμε να παίξουμε αυτό που ξέρουμε, είχαμε κάποιες ευκαιρίες, δεν μπορώ να πω ότι οι παίκτες μου δεν προσπάθησαν, είχαμε ένα γήπεδο και έναν αντίπαλο που μας δυσκόλεψε παρόλα αυτά δεν μπορώ να πω ότι τα παιδιά δεν έκαναν ότι μπορούσαν. Από την άλλη δεν μπορώ να λέω ότι εμπιστεύομαι όλους τους ποδοσφαιριστές και μετά να μην τους βάζω να παίζουν. Όταν υπάρχουν πολλά παιχνίδια και τέτοιες συνθήκες, πρέπει να παίρνουν χρόνο.

Είμαι προπονητής αρκετά χρόνια, έχουμε πολλούς έμπειρους ποδοσφαιριστές που ξέρουν να διαχειρίζονται τέτοιες καταστάσεις, αλλά έχουμε και νέους ποδοσφαιριστές που πρέπει να τους εξηγήσουμε ότι δεν υπάρχει χρόνος να χαιρόμαστε και να μένουμε πολύ σε μια επιτυχία ή αντίστοιχα να επηρεαζόμαστε από ένα κακό αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags