Facebook Pixel Ολυμπιακός - Νότιγχαμ Φόρεστ: Βόμβες Μαρινάκη - Διώχνει τον προπονητή - Παίρνει πίσω τον Μάρκο Σίλβα - Δίδυμο με Καμπιάσο!
| 2020-09-26 22:23:00

Βόμβες Μαρινάκη - Διώχνει τον προπονητή - Παίρνει πίσω τον Μάρκο Σίλβα - Δίδυμο με Καμπιάσο!

Οι Μιχείες
Βόμβες Μαρινάκη - Διώχνει τον προπονητή - Παίρνει πίσω τον Μάρκο Σίλβα - Δίδυμο με Καμπιάσο!

Το Sportdog.gr σας κρατάει καθημερινά πλέον ραντεβού και μέσω ραδιοφώνου και της συχνότητας του Alpha 9.89. Δευτέρα με Παρασκευή, 16.00-17.00 υπάρχει η εκπομπή «Αδέσποτοι» με τους Βαγγέλη Μίχο και Άγγελο Κωνσταντούλια, ενώ το Σαββατοκύριακο ο Μίχος… σολάρει στην εκπομπή «Μιχείες» για το δίωρο 18.00-20.00!

Το Σάββατο λοιπόν υπήρξαν αρκετές ειδήσεις και αποκλειστικά θέματα που ακούστηκαν στην ραδιοφωνική εκπομπή του Sportdog.gr στον… αέρα του Alpha 9.89, με κυριότερη τη… βόμβα για τις συζητήσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη με τους Μάρκο Σίλβα και Εσταμπάν Καμπιάσο για να αναλάβουν τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας της Νότιγχαμ!

Αναλυτικά:

Για απόλυση προπονητή ετοιμάζεται ο Βαγγέλη Μαρινάκης. Όχι φυσικά για τον Ολυμπιακό, αλλά για τη Νότιγχαμ. Ο Σάμπρι Λαμουσί… δεν γλιτώνει αφού η ομάδα του δεν έχει ξεκινήσει καλά και δεν υπάρχει βελτίωση. Υποψήφιος για να τον αντικαταστήσει είναι ο Μάρκο Σίλβα, που έκανε μία σούπερ σεζόν στον Ολυμπιακό και μετά πήγε στην Αγγλία σε Χαλ, Γουότφορντ και Έβερτον.

Θεωρείται μεγάλο όνομα στο αγγλικό ποδόσφαιρο και ο Μαρινάκης που τον ξέρει, κινείται έξυπνα με την πρόταση που του έκανε. Και τη γκρίνια του κόσμου θα ηρεμήσει και θα βοηθήσει τον σύλλογο να επιστρέψει στον σωστό δρόμο.

Οι σχέσεις τους είχαν κάπως διαταραχθεί λόγω κάποιων μεταγραφικών θεμάτων όταν έφυγε από τον Ολυμπιακό, όμως εδώ και καιρό τα έχουν βρει. Συνεργάτης του, εφόσον προχωρήσει η συμφωνία, θα είναι ένας άλλος πρώην «ερυθρόλευκος», ο Εσταμπάν Καμπιάσο!


**ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο! Έκανε "όργια" σήμερα και φεύγει από τον Ολυμπιακό - Ανταλλαγή με παικταρά της Νότιγχαμ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags