Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ρούμπεν Σεμέδο: Επιβεβαίωσε και επίσημα το ενδιαφέρον της Μπενφίκα για τον Πορτογάλο ο Ζεσούς!
| 2020-09-27 10:11:00

Επιβεβαίωσε και επίσημα το ενδιαφέρον της Μπενφίκα για Σεμέδο ο Ζεσούς!

Sportdog Team
Επιβεβαίωσε και επίσημα το ενδιαφέρον της Μπενφίκα για Σεμέδο ο Ζεσούς!

Ολυμπιακός - Ρούμπεν Σεμέδο: Το ενδιαφέρον της Μπενφίκα για τον Πορτογάλο στόπερ επιβεβαίωσε για πρώτη φορά και επίσημα η Μπενφίκα, δια στόματος Ζόρζε Ζέσους.

Ο προπονητής των "αετών" τόνισε ότι η ομάδα του θα κινηθεί για την απόκτηση δύο κεντρικών αμυντικών, με τον Ρούμπεν Σεμέδο και τον Νικολάς Οταμέντι να αποτελούν τους πρωταρχικούς στόχους.

«Ο Ντίας έπαιξε το τελευταίο του παιχνίδι με εμάς. Πλέον θέλουμε να αποκτήσουμε δύο στόπερ. Ο Οταμέντι έχει δείξει την αξία του στην Πόρτο και μέχρι πρότινος ήταν βασικός στη Σίτι, είναι ένας παίκτης που μου αρέσει.

Αλλά ο παίκτης που θα έρθει θα πρέπει να καταλάβει ότι έχω εντελώς διαφορετική φιλοσοφία σε σχέση με την Μάντσεστερ Σίτι. Αν είναι ο Οταμέντι ο παίκτης που θα αποκτήσουμε, θα πρέπει να προσαρμοστεί. Ο Σεμέδο έχει συνεργαστεί ήδη έναν χρόνο μαζί μου και ξέρει τι θέλω», είπε ο Ζεσούς μετά την αναμέτρηση της Μπενφίκα με την Μορεϊρένσε.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags